Så kom posten!

af Brian - fotomalia.dk

Så fik Postmand Per endelig snøvlet sig til Randers med det nyeste eksemplar af Nikon Pro – jeg syntes ventetiden har været MEGET lang denne gang, men det var ventetiden værd!

Læs mere i dagens indlæg

 

NIKON PRO (IGEN)

Det er altid sjovt at se sine billeder på tryk, men jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke var lidt ekstra stolt af denne omgang tryksværte.

Nikon Pro er et af de mest prestigefyldte og flotte branchemagaziner der findes inden for fotografering, det distribueres i hele verden, og indholdet bliver valgt med meget stor omhug og SKAL være af den ypperste kvalitet – så ja, det er en kæmpe ære at vi igen får muligheden for at dele plads med nogle af verdens bedste.

_D4A9787

Allerede når man ser magasinet, og en forsiden som denne er man ikke i tvivl om, at der er tale om kvalitet, og Nikon Pro er et magasin som sætter en ære i at levere et flot produkt

 

I denne omgang har jeg fået lov til at slutte bladet af med en lille historie fra livet som fotograf i Randers Regnskov.

Historien kender I allerede lidt til, for den har faktisk været på bloggen tidligere, da jeg skrev om Nikon D600 og WB-u1. Det er et af bushdog-billederne de har valgt at trykke, sammen med en lille fortælling om mit brug af D600 og WB-u1!

_D4A9799Min historie har næsten fået en hel side, og hvor er det altså fedt at se sine billeder på denne måde!’

 

Sidste gang jeg havde æren af spalteplads i Nikon Pro, var med vores flagermusbillede, som faktisk fik et helt dobbeltopslag dengang.

Præcis som sidste gang, så skal jeg nok lave et BOB-indlæg om dette shoot, det har jeg vist allerede lovet en gang før, men nu lover jeg det er på vej!

 

iPAD EDITION

Festen stopper faktisk ikke ved den trykte udgave, for Nikon Pro udkommer også i en digital version på iPad’en og her har vi fået lov at få ekstra godter med! Desværre trækker Apple-udgivelsen lidt og denne version er ikke i skrivende stund kommet på gaden – men vi lover at fortælle når den gør, og fortælle hvad denne version gemmer på!

 

Relateret indlæg

13 Kommentarer

Lars Holmgaard april 6, 2013 - 9:47 am

Superfedt og velfortjent! 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 6, 2013 - 3:28 pm

Hey … Nyt at se dig på disse kanter, men der har selvfølgelig heller ikke været nogen julegaver på spil…
.
Tak for kommentaren, og fedt at se at du stadig hænger på!

Besvar
Anja Robanke april 6, 2013 - 9:48 am

SÅDAN!!! Det er skisme flot og mega sejt 🙂
.
Stort tillykke herfra 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 6, 2013 - 3:29 pm

Mange tak.

Besvar
Søren Skovsgaard april 6, 2013 - 10:45 am

Fedt og tillykke.
.
Jeg troede faktisk ikke bladet længere eksisterede, i hvert fald ikke i papirformat. Jeg fik dem i en periode, og det sidste jeg fik var faktisk det nummer hvor du havde dit flagermusbillede i. Men så stoppede det med at komme.
.
Spurgte på et tidspunkt en Nikon mand til en fotomesse og han sagde at det nu var en elektronisk version og man skulle betale og abbonere for at modtage det.
.
Er der nogen der kender historien bag, og modtager i andre stadig bladet, og i så fald er det fordi i har betalt abbonement eller lign.?

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 6, 2013 - 3:35 pm

Hej Søren
.
Den printede version lever stadig, men jeg ved ikke hvorfor den ikke er med i Nikon’s NPS/NPU program..
.
Jeg modtager normalt ikke den printede version, men følger iPad versionen i stedet – den er super fed, og indeholder ofte videoer og andet lækkert gøjl!
.
(du kan finde den her) http://www.cedarcom.co.uk/nikonsubs/

Besvar
Jørgen Lawaetz april 6, 2013 - 2:30 pm

Tillykke med det 🙂

Jeg har heller ikke fået Nikon Pro det seneste lange stykke tid, men det ville da være fedt hvis der dukkede et op i postkassen snart. 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 6, 2013 - 3:41 pm

Ja det er lidt synd at de har pillet den ud af NPS/NPU programmet – og jeg ved faktisk ikke hvorfor de har taget den af.
.
Men mange tak for kommentaren!

Besvar
kim april 6, 2013 - 7:39 pm

Ja, du er jo ikke til at komme udenom Brian – jeg tror danmark, i dig, nu har fået en international kapacitet i natur og dyrefotografi.
.
Tillykke mand, stort tillykke!

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 7, 2013 - 12:21 am

Wow Kim, jeg bliver jo helt flov…
.
Tusinde tak for ordene, de varmer! Tak tak tak!

Besvar
Jacob Almtoft april 7, 2013 - 1:58 am

Tillykke! Superfedt sted at få sine billeder vist!

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 7, 2013 - 8:03 am

Takker – ja det er et fedt blad, og jeg har faktisk holdt det i nogen år nu!

Besvar
Jan Larsen juli 6, 2013 - 11:56 am

Jeg har faktisk haft fat i Nikon support hvorfor jeg som NPU ikke fik Nikon Pro mere i papirformat, da man står til at få det hvis man er NPU.

De siger ar de har lavet om så NPU ikke får det mere, og man skal være NPS for at få det. Alle vi andre må betale for det i IPad udgaven…

Ikke helt fint af Nikon synes jeg, når man nu har købt deres prof udstyr.

Besvar

Smid en kommentar til os