HELT NY HJEMMESIDE!

af Brian - fotomalia.dk

Jep den er god nok, i dag præsenterer vi en helt ny hjemmeside! Det er godt nok ikke FotoMalia der har været en tur under kniven, nej, sdet er faktisk et helt nyt domæne!

Se mere i dagens indlæg!

BRIANRASMUSSENPHOTOGRAPHY.DK

Ja, bag dette meget mundrette domæne gemmer der sig min sprit nye hjemmeside – en side som efterhånden har været noget tid undervejs, men som i dag er klar nok til at blive præsenteret!

 
BrianRP

Online udstilling, virtuelt visitkort og et måske lidt mere seriøst ansigt ud af til!

 

Nu tænker du måske, “hvorfor en ny hjemmeside”, eller måske , “Ja jeg forstår godt du går solo – de to andre er nogle sløve bananer”, men trods bananer, så er det faktisk ikke fordi jeg har planer om noget sololøb, for jeg har det sgu godt sammen med de to bananer.

Nej, den nye side er faktisk mest tænkt som min egen side, den side som FotoMalia i sin tid var inden jeg begyndte at blogge, en side der kun er ment som et virtuelt visitkort og som udstillingsvindue for mine billeder.

Behovet er egentlig kommet efter jeg er startet op med at udstille og sælge nogle af mine billeder – her syntes jeg ikke rigtigt at den, til tider, løse tone (som jeg elsker) her på FotoMalia passede, og jeg ville gerne have et mere sobert sted at henvise folk.

BRP

Det er jo stort set det samme indhold, som man har kunnet finde her på FotoMalia, det er bare destilleret ned til kernen.

 

Det nye site er ikke 100% færdig, og spørgsmålet er, nok om det nogensinde bliver det, men jeg synes I skulle have “fornøjelsen” af at se det allerede nu – så kunne det jo også tænkes, at der var en enkelt eller to der ville smide en kommentar.

 

PÅ ENGELSK?

Hvorfor på engelsk? Tja, jeg ville gerne, at siden var international, så hele verden kan kigge med, ikke at jeg tror de kommer til det – men man ved jo aldrig hvem man møder, eller hvem der kigger forbi!

Link

 

Klik på “logoet” herover for at besøge den lille ny!

Jeg glæder mig til at høre jeres kommentarer, og håber I vil tage et kig forbi siden!

 

 

Relateret indlæg

14 Kommentarer

Axel From L april 4, 2013 - 11:13 am

Hjertelig tillykke med den nye side.
Lykke til .. ..

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 4, 2013 - 9:08 pm

Mange tak, og tak for kommentaren

Besvar
Lissi april 4, 2013 - 12:13 pm

Nicely nicely 😀

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 4, 2013 - 9:10 pm

Mange tak – og velkommen til

Besvar
Max Emil april 4, 2013 - 7:56 pm

Jeg forstår sku’ godt du går solo!!

Ej, men fin side, dejlig simpel og overskuelig. Præcis som en foto-side skal være i mine øjne.. Går man ind under ‘Contacts’ sniger der sig lige nogle danske ord med, ved ikke om det er meningen 🙂

Lidt off-topic: Billeder du tager på arbejde i Regnskoven, er de ‘ejet’ af dem, eller må du gerne bruge dem f.eks. på din side? (Synes ikke lige jeg kunne lure nogen derfra) 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 4, 2013 - 9:13 pm

Takker
.
Godt spottet, det er ikke meningen, så jeg må lige se om jeg kan rette den – mange tak!
.
off topic – Vi har et meget løst forhold til det, jeg må gern ebruge dem, ligesom de også gerne må bruge billeder jeg har taget andre steder.
.
Der kommer med stor sandsynlighed også et galleri fra Randers 😉

Besvar
Søren Skovsgaard april 4, 2013 - 8:34 pm

Hej Brian
.
Først og fremmest tillykke med siden. Dejlig overskuelig, hurtig load af billederne.
.
Jeg kan også godt lide at du har fået et billede af dig selv på ‘Contact’ siden, hvor der som Max Emil påpeger lige er lidt danske ord der skal ryddes op i.
.
Jeg synes det hvide virker fint når man kommer ind, men ved ikke om det bare er mig, men når jeg gerne vil bladre gennem billederne, så bliver den lidt forstyrrende. Kunne være fedt hvis der var en måde den kunne gå i grå/sort når man bladre gennem billederne – det ville være cool. Evt. tonede alt det andet ned, så det var billedet man kigger på der alene var i fokus. Mindre detalje, men alligevel.

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 4, 2013 - 9:20 pm

Hej Søren – mange tak..
.
Jeg kan sagtens følge din tanke, og er egentlig ikke uenig, men jeg er ikke så ked af det hvide..
.
Mit “theme” har også en mørk version, men liige nu er jeg ret glad for hvid 😉
.
Tak for kommentaren!

Besvar
Anja Robanke april 4, 2013 - 9:41 pm

Feeeeedt – og stort tilykke med din side 🙂
.
Ville faktisk have spurgt om det samme som Max Emil, for du har så mange fine billeder derfra også, som da skal med 🙂
.
Skulle lige lure hvordan man bladrede i billederne, da jeg i starten trykkede på pilene, men så bladede jeg i “albummene” – men fangede den hurtigt, da min egen hjemmeside bladre på samme måde uden pile 🙂
.
Elsker det hvide look, så bliv endelig i det Theme 🙂
.
Thumbs up herfra 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 4, 2013 - 9:50 pm

Mange tak Anja..
.
Ja jeg skal lige ind og rode med de tekster der!!
.
Tak for kommentaren – og der skal nok komme noget fra RR 😉

Besvar
Lars Holst Hansen april 6, 2013 - 8:33 pm

Flot og lækker hjemmeside, Brian. Hvis det var mig ville jeg nok lave en dedikeret blog og på engelsk… og ikke linke til denne som jo også er Mads og Kaspers projekt – selvom du måske er tovholder…

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 7, 2013 - 12:23 am

Hej Lars.
.
Ja en dedikeret blog ville helt sikkert være at fortrække, men jeg ved dælme ikke lige hvornår tiden skulle være der til det 😉
.
Jeg syntes det er svært nok at finde tid til FotoMalia, og det er jo mit hjertebarn 😉 – men måske på sigt?
.
Tak for kommentaren

Besvar
Lars Holst Hansen april 7, 2013 - 12:36 am

Man kan jo altid vælge at “bloggen” på ens hjemmeside ikke er interaktiv/tillader kommentarer men mere bruges som en slags nyhedsside om hvad man har gang i af fotoprojekter og kommentarer til nye uploads. Så behøver den jo ikke at have nye indlæg i tide og utide… Det er nok sådan jeg vil lave det når JEG en dag får mig en lækker hjemmeside… 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 7, 2013 - 8:01 am

Ja det er rigtigt – måske jeg skal kigge lidt på det-
.
Men nu – Norge og fotonørde i største stil!

Besvar

Smid en kommentar til os