UGENS BILLEDE UGE 13

af Brian - fotomalia.dk

Påske, familiehygge og lortevejr, det er stort set hvad ugen har stået på, og dette har også sat sine spor i udvalget af billeder i læsernes galleri i denne uge – det betyder dog ikke at der ikke er noget lækkert at kigge på, nej tværtimod!

Vi er igen blevet forkælet!

LÆSERNES GALLERI

Nu er vi jo ved at være helt rutineret i det her, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læser billeder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

Ugens første udvalgte er fra Martin, og han har (så vidt jeg kan se) leget lidt med noget Photoshop i hans billede “Bleeding rose” – Super fed idé, og flot udført! Jeg ville dog gerne have set mere til effekten, så den var mere “overdrevent”, og ikke kun lavet “lidt”.

Fedt billeder – tillykke med det!

uge-13-bleeding-rose-martin-dahl-ovesen-7c84d0cfae7f45572e41903f1460c3d47efc2a0e(600)

Uge 13 – Martin Dahl Ovesen – Bleeding Rose

 

Billede nummer to, er fra Anders og det er et lækkert natbillede fra Milano. Jeg må nok indrømme at jeg har en lille svaghed for natbilleder og dette billede har endnu engang puffet til min indre natteravn, så jeg er nok nød til at smutte en tur ud i natten meget snart!

Tak for det Anders!

anders-dahl-milano-galleria-130222-3861-44a2ecc2ca6d476bc1f0a07a678564a180032113(600)

Uge 13 – Anders Dahl Tollestrup – Galleria i Milano

 

Ugens sidste billede  – Ja jeg må beklage, men jeg har endnu en last, og det er for Jespers billeder, så han har endnu en gang sneget sig ind i de udvalgte! Jesper du skriver at dette er et eksperiment? Hvis det er det, så virker det, og jeg vil meget gerne vide mere – sikke et fedt billede!

Ligger det eksperimenterende i efterbehandlingen eller i optagelsen? Jeg håber du vil dele et par ord!!

Flot arbejde.

paint-e5df0772b54850d372eb80457f2dc067f3ee0954(600)

Uge 13 – Et eksperiment – Jesper Videbæk

 

Det var ugens udvalgte – tak til alle dem der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

Hvis du vil se alle de billeder der er kommet ind i denne uge, så smut ind i galleriet for uge 13 lige her

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=49]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

BILLEDER FOR UGE 14

[nggallery id=49]

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 13

Som du nok kunne læse i intro’en, så er det meget begrænset hvad jeg selv har fået skudt i den sidste uges tid, men det betyder heldigvis ikke at jeg har ligget på den lade side, for udover at have besøgt tandlægen alt for mange gange, så har jeg faktisk også været ved at lave en ny hjemmeside, og dette har betydet at jeg har været godt og grundigt rundt i mit arkiv!

_D4A7023

Wow det er ski ikke nemt at følge med de fede billeder der bliver smidt op, så jeg må vist hellere komme lidt i felten, så jeg kan få lavet lidt nye billeder – her en lille blomst fra i sommers, jeg glæder mig til foråret kommer rigtig igang!

Det var ugens billeder for denne uge, jeg håber I vil lege med igen, og måske smide en kommentar til billederne!

 

Relateret indlæg

7 Kommentarer

Jesper Videbæk april 1, 2013 - 10:50 am

Det er selvfølgelig nemmere at komme i focus når der ikke er så mange deltagere, men jeg siger mange mange tak 😉

Eksperimentet går ud på flere ting i dette tilfælde. Kan man tage landskabsbilleder med fast 100 mm på f/2.8? Vidvinkel er nok det mest benyttede til natur/landskab men jeg synes faktisk det fungerer rigtig godt med en tele. Der kommer simpelthen ofte for meget rod med i billedet med vidvinkel og med telen kan man ligesom prikke det væsentlige ud.
.
Det bringer mig over i det næste eksperimenterende. Normalt kan jeg faktisk bedst lide at lave nærmest dimensionsfrie billeder der mest fremstår som grafikker og ikke noget med regler som forgrund, mellemgrund og baggrund. Det er dog ret svært at finde egnede motiver den den type fotografering så jeg har prøvet lidt at nøjes med forgrund og mellemgrund. I dette tilfælde er det sådan nogle – jeg ved ikke hvad de hedder – stråtagsplanter der er i forgrunden og giver de brunlige diffuse streger og samtidig er med til at gøre jollen sådan en smule gemt og hemmelig.
.
Det tredie eksperiment er, at lægge struktur i billedet i form af nogle iskrystaller og nogle snefnug. Strukturer har det med at gøre billederne flade og sammenpressede i perspektivet og på den måde kan jeg på trods af forgrunden, komme lidt over i det grafiske udtryk.

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 1, 2013 - 2:41 pm

Tak for gennemgangen Jesper.. Jeg er jo mest til tele enden, så jeg kan sagtens følge dig i at der kommer for meget med når man skyder med et vidvinkel!
.
Det var strukturen jeg ikke helt kunne greje, men det virker super fedt, og det er bestemt et af dine bedere værker!
.
Jeg er specielt vild med snefnug effekten!
.
Jeg glæder mig allerede til at se hvad du byder ind med i denne uge!

Besvar
Jesper Videbæk april 1, 2013 - 10:53 am

Det er en rigtig flot rose du har lavet der Martin.
I modsætning til Brian kan jeg godt lide at effekten er lidt underspillet så man faktisk lige skal kigge en ekstra gang for at lure hvad der egentlig sker.
Smukt.

Besvar
Martin Ovesen april 2, 2013 - 6:27 am

Tak for de “rosende” ord Brian og Jesper 🙂 Effekten er inspireret af Razoomovsky’s og Aurumlight’s leg med mælk. De splash billeder der passede bedst er merget med billedet af rosen. Det er første forsøg, og en ret bøvlet procedure, men helt sikkert noget jeg skal eksperimentere mere med.

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 4, 2013 - 9:21 pm

Hmm det kunne da også godt være noget vi skulle lege lidt med – fedt er det ihvertfald!

Besvar
Jesper Videbæk april 4, 2013 - 6:09 pm

Så for søren da – nu kom en af de store fotokunstnere på banen …
Dejligt at se et af dine billeder herinde Eric.

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 4, 2013 - 9:22 pm

Ja det er vi også meget stolte af, og sikke et billede.. det er fandme godt set!

Besvar

Smid en kommentar til os