Indlæg nummer 1000!

af Brian - fotomalia.dk

Ja, for bare et par dage siden rundede vi 1000 likes på FaceBook, og i dag runder vi så et andet jubilæum – Indlæg nummer 1000!

Det skal fejres, og det gør vi med en vaskeægte FotoMalia video – det er jo ved at være alt  for længe siden sidst.

 

GRUPPEBILLEDE

Vi har jo udvidet teamet her på FotoMalia. Faktisk er vi jo næsten blevet til en hel spejdertrop, og for at kunne præsentere os flot, og ikke mindst få de nye ansigter på, valgte vi at mødes for at lave et spritnyt gruppebillede.

Gruppe

Man kan vist godt sige, at vi er en broget flok og ikke lige kønne alle sammen – men vi har det skisme sjovt!

 

Som sædvanligt havde vi selvfølgelig ikke planlagt det helt store, så dagen startede ud med stormøde. Og så var vi effektive, for det kræver jo en hel del at få os til at se så godt ud.

Vi har, som lovet, samlet en lille video, så du kan se, hvordan gruppebilledet blev til – og ikke mindst al forberedelsen.

Som sagt, vi er altid MAX seriøse og mega produktive.

 

1000 INDLÆG

Der er efterhånden røget en hel del indlæg igennem her på bloggen, og der er nok en lille chance for, at du har misset et enkelt eller to. Men det er helt ok, for alle dem, som Kasper har lavet, er alligevel noget lort.

Uanset om du er ny eller gammel her på bloggen, så vil vi gerne takke for opbakningen. Og vi håber selvfølgelig, at du er klar på 1000 indlæg mere – for det er vi. Og med vores nye hold, vores nye gruppebillede og, ikke mindst, ny energi, så er vi klar til at give den endnu mere gas.

 

TILBAGEBLIK

med 1000 indlæg bag os er det vel på sin plads at kigge lidt tilbage. Vi har samlet de mest populære indlæg i et par forskellige kategorier.

GREJ

I grejkategorien er det jo svært at komme uden om anmeldelser. Og der har da også været et par lidt anderledes af slagsen:

VERDENS BEDSTE FOTORYGSÆK

AUTOFOKUS TEST

NIKON D4 vs NIKON D5300

 

T-DaG

Vi har efterhånden haft besøg at en hel række gæstebloggere, og en stor del af dem har været meget prominente fotografer. Det har været en stor ære for FotoMalia at vise så mange spændende menneskers arbejde frem – kendte såvel som mindre kendte:

NATURFOTOGRAFEN – ROY MANGERSNES

BILFOTOGRAFEN – Mads Drejser

VISIT WINTER – Ingebjørg Fyrieliv

 

SJOV

Det hænder, at der sniger sig et par fjollede indslag ind her på FotoMalia. Vi håber ikke, du bliver skræmt helt væk. Her har vi samlet et par af de gode gamle, og lidt skøre, indslag:

TAPE PORTRÆT

TIMESLICE

SKYD TING I SMADDER AFTEN

 

TAK FORDI DU KIGGER MED!

1000 indlæg er en del. Vi sætter stor pris på, at I følger med ude på den anden side af skærmen. Det gør det hele meget sjovere. Specielt når I smider en kommentar – så skriv da lige hvilket indlæg der er dit ynglingsindlæg.

Tak fordi du kigger med og tak for din kommentar 😉

 

 

 

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Anja Robanke oktober 15, 2015 - 9:58 am

Haha… hvor jeg elsker den video!! Absolut fantastisk! Hvor er det skønt at se, hvordan i kan hygge jer sådan en dag! Og tak fordi i har denne blog, jeg elsker at kunne kigge fordi, når der er kommet nye indlæg. Og tak for jeres fede tone og den gode kombi at seriøs/useriøs! Forsæt det gode arbejde 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 17, 2015 - 2:27 pm

Halløj Anja.. Takker, vi havde det også ret sjovt!

Besvar

Smid en kommentar til os