Ja der er gået lang tid mellem “Billigt fotostudie” og “Billigt fotostudie 2” til nu, denne revurdering.

Jeg satte jo ud for at lave det billigst mulige hjemme studie og mente at jeg kunne gøre det for det samme som en Nikon SB900 kostede… Se med her hvordan det er gået..

“Billigt fotostudie 3” – Kunne det lade sig gøre?

Njaaaa.. tjooo… øøøh.. nej det kunne det ikke helt….

Det der væltede hele projektet var kineserne ! Hvor for dog det ?!? JO ! fordi de har lavet verdens dårligste flash ! Derfor!

Jeg vil prøve at afslutte min serie med de næste par indlæg, men da jeg nu ikke kan bruge de meget billige Kina flash, kan jeg ikke holde budgettet på 3.000kr. Jeg  søger derfor at gøre det absolut billigst muligt !

Yongnuo flashen er nu blevet erstattet med en dyrere men MEGET mere robust Lumopro LP160 til 1.200 kr. og som jeg har skrevet i mine tidligere indlæg, så kræver et hjemmestudie -efter min mening, mindst tre flash, så allerede her er der en udgift på 3.600 kr. MEN til gengæld virker disse flash!!

Jeg anmeldte i den første  “Billigt fotostudie” en Kinaparaply fra Dealextreme. Dem skal man mindst have to af til sit studie og de koster cirka 90 kr pr stk med stativbeslag og fragt, så det bliver 180kr. for dem.

Kinaparaply

Paraply/flashholder til stativ fulgte med paraplyerne!!.

Jamen hov!! Hvad med stativer til flashene og baggrunde.? Jeps, det er nemlig rigtigt.. Øøøøøj det bliver snart et dyrt, billigt studie det her… Men det skal jo bruges…

Jo vi mangler som sagt den hellige gral indenfor billige hjemmestudier… Haaaaaleluja! En baggrund! Jeg har valgt udelukkende at gå efter en hvid baggrund, da jeg er helt vild med den ro det giver billedet, især til billeder af ungerne.

Se med næste gang når jeg har fået min baggrund hjem og viser hvordan jeg får den hængt op.

Det opdaterede budget til dato er 3.780kr

Tak fordi i kiggede med.

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Mads november 17, 2010 - 9:06 pm

Tillykke med det næsten komplette studie! Jeg er stadig imponeret over at du har kunne holde prisen så lav! Glæder mig til at se det i virkeligheden! 😉

Besvar
Andreas Sahl november 5, 2013 - 12:45 pm

Den serie omkring det billige hjemmestudie sluttede da vist lidt brat..? 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 6, 2013 - 1:30 pm

Ja det er vist rigtigt – Kasper er ikke altid så god til at føre tingene til dørs.. 😉

Besvar

Smid en kommentar til os