Yes!! Så har jeg fået mig noget videolys til mit Nikon D7000.
Eller… Rigtig videolys er det vel ikke, men det virker sindsygt godt alligevel. Det er nemlig en Led Lenser P7 lommelygte på 200 lumen og med variabel fokus og 2 lystrin!

Det skal siges at efter Brian lavede sit tåbelige indlæg med ISO, så har mit kamera stået på ISO 6400, så nu kan i også se hvor højt man kan gå med ISO på et Nikon D7000…. Ikke ISO 6400….

Ja som i kan se, så på en meget mørk aften, er ISO 6400 på Nikon D7000, ikke særlig brugbart, men min nye Led Lenser P7 er helt og aldeles brugbar som videolys… Faktisk så brugbar at jeg nok kommer til at bruge den en del.

Ulemperne ved P7’eren, er at den er cirkulær, der er ingen barndoors og den er ikke trinløs justerbar, men skal man bruge den hvor det er helt mørkt og man ikke skal have have det naturlige lys med, så kan man jo bare eksponere efter lygten. Og til 450 kr, så er det uhyggeligt billigt for godt lys… og så kan man jo også finde hjem ude fra skoven….

Tak fordi i kiggede med.

Relateret indlæg

10 Kommentarer

Brian april 6, 2011 - 8:45 am

Hold nu kæft hvor er du en bonderøv…. Det jo helt vildt hvor hillbilly man kan være også stadig “fungere” i dagens Danmark.
.
Jeg vil gerne lige pointere at jeg bevist har sat fungere i “” for det er jo et stort ord at bruge på Kasper…
.
Hmm jeg syntes det kunne være spændende med en eller anden form for test – dejligt at høre at du har fået en ny lygte, men det er jo svært at vurdere hvad den kan, når det ikke er holdt op i mod noget andet – men du havde jo nok travlt – der var jo “de unge modre” var der ikke?
.
Men dejligt at have dig tilbage, jeg har jo savnet en at svine lidt til 🙂

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk april 6, 2011 - 11:57 am

Hvad snakker du om?!? Jeg ligner jo Poul Thomsen for vildt! Han “fungerer” da fint..
.
I og med at det er det første videolys jeg har fået, så skal der nok komme en test mod “almindeligt” videolys når jeg får den hjem, jeg ville bare lige dele min begejstring for denne fantastiske lygte 🙂 JEG SER IKKE DE UNGE MØDRE!! Jeg ser Desperate Housewives og det kommer først om onsdagen, hvornår lærer du det?!?

Besvar
Brian april 6, 2011 - 12:13 pm

Det er ikke hvad jeg høre ude i byen. Der forlyder det at du fast følger de unge mødre to gange om ugen..
.
Nu er det jo en lommelygte du har fået fingrene i, så man kunne jo vise hvordan den nye super lygte virkede i forhold til den gamle..
.
Nu vil jeg ikke komme ind på hr. Thomsen – som du ikke ligner – men jeg syntes nu stadig du er en bonderøv… Hvor mange lygtepæle er det der er i din “by”?

Besvar
Mads april 6, 2011 - 5:40 pm

1. God lyd
2. Fedt lys
3. Hvad fanden er en “barndoor”

– Du går og bliver så tynd. Vi må snart mødes og få fyldt lidt “fotomalia-føde” på dig!

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk april 7, 2011 - 10:42 am

Hej Mads.

1. Tak.
2. Tak.
3. En Ladedør.

Ja jeg skal snart fedes op det er helt rigtigt, men jeg tror nu Brian gør det for os alle tre 😉 Vi ses i næste uge.

Besvar
Brian april 7, 2011 - 11:43 am

Skal man absolut drilles bare fordi man har fået mande bryster????

Besvar
Michael Bunker april 6, 2011 - 7:03 pm

Hey Kasper

Det er på prishammeren.dk der er tilbud på LED LENSER….

Kasper hvorfor en P7 når der er lavet en P17:-D

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk april 7, 2011 - 10:40 am

Hej Michael.

He he 🙂 Det skal jeg sige dig! P17 koster 729 kr og den er kun på 190 lumen, hvor P7 er på 200 lumen 🙂

Besvar
Anders oktober 21, 2011 - 2:23 am

Jeg bruger trinløs HD videolys ovenpå min D7000, der et eksempel på forsiden http://www.ppinfo.dk . Det smarte ved den er at den kan klikkes sammen med 3 andre endheder og sættes på et stativ. Desuden har den flere slags softlglas siddende med magneter så de er lige til at tage af afhængtigt om man vil have 3200 K eller 5500 K i lys temperatur.
Den lille film på forsiden er filmet med D7000. Autofokus ødelægger lydsporet på kameraet, så man skal bryge ekstern lyd – hej med jer

Besvar
Kasper - fotomalia.dk oktober 23, 2011 - 10:49 am

Hej Anders. Lækkert lys på den video du linker til. Det lyder smart med at man kan koble flere sammen efter hvor meget lys man har behov for og at man nemt kan “gelle” lamperne. Tak for input.

Besvar

Smid en kommentar til os