Billeder i trykken

af Brian - fotomalia.dk

Noget af det fedeste i verden, som fotograf, er at se sine billeder på tryk, og lige fortiden syntes jeg at jeg ser mine billeder alle vegne – Så blir man jo så glad!

Tre på en dag!

Jeps, bare lige i dag har jeg set mine billeder i hele tre forskellige tryksager! Det er sku-altså (jo jo det er et ord) ret så fedt.

Nå det første sted jeg så mine billeder var i Randers Amts avis – ikke den store overraskelse her, vi skriver jo selv en artikel til dem hver uge, så der viste jeg faktisk godt at jeg kunne finde et par af mine billeder.

Lige et billede fra vores opslagstavle.. “Ulv i hønseklæder” dejligt at se nogle af sine gamle billeder genoptrykt..

De næste to steder er det faktisk det samme billede der bliver brugt, men det gør det jo ikke til en dårlige opdagelse for mig. Forskningens døgn har lige sendt en lille avis på gaden, hvor man kan læse om de aktiviteter der sker i Randers mellem den 28. og 30. april. (se avisen her) hov billedet på forsiden er faktisk også mit, det havde jeg lige overset..

Det andet af de to steder er i folderen “Natur ture i Randers 2011” – her er det også et af mine bison billeder fra den gang jeg blev “Fyret som pressefotograf” der er kommet i trykken, faktisk hele to steder, men i får bare lige der hvor det fylder mest (det andet er på forsiden)…

Det ser da meget godt ud.. jeg syntes altså det er fedt når ens billeder bliver brugt – det kan man leve længe på!

Nå det var lige et lille hygge indlæg, tak fordi i kiggede med..

 

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Mads april 7, 2011 - 2:23 pm

Tillykke! Det er da cool. Så vidt jeg kan se, så har du da fire billeder med i Forskningens døgn. 1. forsiden, 2. to stk. bisoner, 3. Dyrepasser i døren og 4. et stk. bison. Rigtig lækkert med den store version af billedet på dobbeltopslaget, så kommet det rigtig til sin ret!

Besvar
Jacob Almtoft april 8, 2011 - 12:07 am

Tillykke!

Det er altid superfedt! Har selv lige haft et par dage af slagsen, og det sker oftere og oftere.

Besvar
Brian april 8, 2011 - 8:17 am

Hej Jacob..
.
Tak for det.. dejligt at høre at du også kommer i trykken – og nu har du også fået et billede på… Fedt, så kan vi jo se hvem du er..
.
Lækkert billede

Besvar

Smid en kommentar til os