Fyret som pressefotograf!

af Brian - fotomalia.dk
Europæisk bison

Ja hvis jeg havde været pressefotograf, så var jeg helt sikkert blevet fyret i dag!

Bisoner til Randers

Idag er der flyttet tre Bison tyre ud på Vorup Enge (et stort engområde tæt på Randers C som vi i RR står for formidlingen af og står for at passe de dyr der går på jorden), denne begivenhed har pressen haft meget stor interesse i og derfor skulle jeg selvfølgelig fotografere når de nye dyr skulle lukkes ud.

Der er somregel en del af pressen som ikke selv sender en fotograf, og de vil derfor ofte gerne have et par billeder hvis vi selv har taget nogen, og det gør vi selvfølgelig gerne.

Hvis man vil læse lidt mere om selve konceptet så her

Nå nok om det..

Placering, placering, placering

Ved en begivenhed som denne, hvor der skal lukkes dyr ud, så handler det hele om hvor man vælger at placere sig i forhold til der hvor aktionen sker – og her var jeg fuldstændig ved siden af…

Jeg valgte af en eller anden grund at stille mig på toppen af den bil der trak anhængeren med dyrene i, og det medførte jo selvfølgelig at det var komplet umuligt at se selve udsætningen… Hvad fanden tænkte jeg dog på – Spasser.

Note to self: Selv om det virker sejt, og som en god idé at stå oven på en Land Rover så er det det ikke – Du skal kunne se hvad du fotografere for at fotografere det….

Nå men den gamle erfarne sølvræv fra Randers amts avis, Richard Sylvestersen, var noget mere skarp og han har både fået et billede af selve udsætningen og af mig på toppen af billen – se her

Så for at vende tilbage til det det handler om, det er nok godt at jeg ikke skal tjene mine penge som presse fotograf, for så gik jeg ihvertfald sulten i seng idag..

Se hele amtsavisens artikel her

Bison

Meeen helt skidt var det ikke alligevel, for da dyrene far faldet lidt til ro, fik jeg et par gode billeder af dem, og dem kan man (håber jeg) se i Politikken i morgen.


En Bison tyr kan komme op og veje 800kg så det er sku en stor ko..

Så blir det bare spændende at se om Politikken vælger at trykke et eller to, hvis overhovedet nogen af mine billeder imorgen..

Flot Brian…

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Mads oktober 14, 2010 - 7:55 pm

Hehe – det er altid sjovt når du sviner dig selv til. Og du sidder jo så fint der på taget og spiller sej (det kan man jo se på Richards billeder) Anyway… Fede billeder du har fanget efterfølgende. Megalækkert at se på. Jeg holder øje med politikken 😉

Besvar
Anders oktober 14, 2010 - 8:21 pm

Tja så er det jo bare op på hesten igen, Brian. Det er jo sådanne oplevelser man lærer af hvordan man så ikke skulle gøre 😉

Også lidt sjovt med de to video-fætre på taget… De kunne vel ikke filme bisonernes røv for bare skosåler … 😀

Besvar
Torben Thorhauge oktober 14, 2010 - 10:55 pm

hehe;-)
I det her tilfælde må det hedde op på bisonen igen…

Besvar
Billeder i trykken: FotoMalia december 7, 2014 - 12:08 pm

[…] ture i Randers 2011″ – her er det også et af mine bison billeder fra den gang jeg blev “Fyret som pressefotograf” der er kommet i trykken, faktisk hele to steder, men i får bare lige der hvor det fylder mest (det […]

Besvar

Smid en kommentar til os