The BatMobil

af Brian - fotomalia.dk

Det er jo ikke alle der har adgang til Batmans grej, men hos FotoMalia er vi så heldige at vi får hans gadgets når han får noget nyt og bedre – Batman har lige fået nyt grej (som selvfølgelig er tophemligt), men jeg har fået hans gamle.

The Bat-Deffender iP4 armour

Jeg har simpelthen været så heldig at overtage Batmans “Deffender armour”!


Ja tak

“Defender iP4” er specielt fremstillet til Batman af det højteknologiske firma “Otter box” som selvfølgelig er top hemmeligt, og umueligt at opspore med en googlesøgning.

Armouret er “custom made” til at kunne modstå de udfordringer som Batman´s grej kunne tænkes at blive udsat for, feks kan man her se hvordan to skurke forsøger at destruere Batman´s telefon.

Armouret er lavet af en indre skal af MEGET hårdt Bat-astik og et blødt og absorberende ydre af Bat-ummi. Denne unikke kombination at hårdt og blødt, giver en utrolig stærk konstruktion, som er hemmeligheden bag armouret. Selve displayet er også dækket af en ultrasonisk Bat-film, som sidder helt tæt til skærmen, og beskytter mod ridser og fedtede fingre, jeg har på intet tidspunkt oplevet at filmen har haft indflydelse på hvor følsom skærmen var og jeg må sige at dette fungere ret godt.

The BatTest

Først og fremmest har jeg en tilståelse… I modsætning til da jeg først havde fået min iPhone, hvor jeg ikke var så synderligt imponeret, så emå jeg jo nu sige at jeg har meget svært ved at se hvordan jeg nogensinde har kunne leve uden den – det er jo noget af det fineste grej der findes (nok også derfor at Batman bruger den).

Netop fordi jeg elsker mig telefon så meget, så har jeg ikke turde at sætte den igennem de helt store tests (jeg ved godt at dette ikke rigtig er vores stil, men jeg er en kylling når det kommer til min telefon), faktisk har jeg kun brugt den som jeg normalt plejer at gøre. Derfor kan jeg altså ikke komme med nogen former for personlige tests af hvor godt det fungere.

Selv om jeg ikke har prøvet at køre over min telefon med en tank, så føler jeg mig ret sikker på at denne “Defender” kan modstå det meste og jeg kan sige at det på alle måder har levet op til mine forventninger.

Alle knapper og alle “huller” er stadig nemt tilgængelige og telefonen ligger faktisk bedre i min hånd når den er “pakket ind” i dette “armour”. Det eneste minus jag har kunne finde er at Bat-ummiet virker til at blive en lille smule løs og kan slippe lidt på fronten, men dette sker kun meget sjældent og det er ikke noget der er bøvlet at rette på.

Telefonen bliver en del mere klodset, og det siger ikke så lidt for den er jo ikke ligefrem en splejs i sig selv, men den øgede beskyttelse og det bedre greb gør at jeg syntes det er et rigtig godt kompromis.

Jeg kan kun give dette produkt min varmeste FotoMalia anbefaling. Men man skal nok overveje om det er det rigtige cover for en, alt efter om man er “pop-smart” mode fotograf eller mere den “praktiske” outdoor fotograf, for jeg tror umildbart at det giver mere streetcredit hos motorsavsforhandleren end hos makeupartisten;-)

Til sidst er der kun at sige tak til Batman fordi han har ladet os ydmyge mennesker overtage hans teknologi…

Relateret indlæg

18 Kommentarer

Jesper Videbæk august 20, 2011 - 12:41 pm

Hehe, ganske smart at kamoflere sin iPhone som en Motorola.
(Rigtige mænd bruger ikke beskyttelse) 😉

Besvar
Kasper - fotomalia.dk august 21, 2011 - 10:19 am

HA HA HA!! Genialt! Du er nu nok bare misundelig 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 22, 2011 - 8:25 pm

Ha det er sku da en kommentar der rykker!

Besvar
kim august 20, 2011 - 3:42 pm

Hmm…
Jeg er lidt utilfreds med forbrugeroplysningen her.
Det er altså mig der batman – og jeg bruger HTC.
…og det er altså sandt.

Besvar
Kasper - fotomalia.dk august 21, 2011 - 10:24 am

Kim for faen!!! Du skal jo ikke afsløre den slags herinde! Nu har vi jo holdt det hemmeligt i meget lang tid at det er dig der er inde i Batman!
Nu skal vi jo til at finde en ny – ligesom dengang “The Stig” blev afsløret!

Besvar
kim august 21, 2011 - 12:07 pm

Ups, undskyld!
…pisosse.

æv, altså!

Besvar
Mads - fotomalia.dk august 21, 2011 - 12:50 pm

Hehehe 🙂 nu slipper vi da i det mindste for al den hype der været i pressen den sidste tid. Jeg var nu også ved at være lidt træt af alle de papparazier, hver gang vi skulle noget…

Besvar
Kasper - fotomalia.dk august 22, 2011 - 8:12 am

Ja det er måske det bedste alligevel…. Skal jeg lige ringe til Spiderman og høre om han har planer nu vi har mistet Kim aka Batman?

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 22, 2011 - 8:28 pm

Prøv nu at høre her… Hvis du bruger HTC så er det jo et rigtigt godt tegn på at du ikke er Batman (med mindre det er et meget snedigt dække). Batman bruger da ikke grej fra en producent der i sin egen reklame siger – og jeg citere “øjjj den hakker ikke engang!”
.
Så gutter bare roligt, tiltrods for at Kim forsøger at få lidt vind i sejlet ved at påstå at HAN er Batman, så er jeg over bevist om at hans identitet stadig er hemmelig!

Besvar
Kasper - fotomalia.dk august 21, 2011 - 10:29 am

Det er noget uhyggeligt lækkert lys du har fået lagt der Brian! Og JEG synes forbrugeroplysningen var rigtig god modsat andre individer herinde!
.
Grunden til at du ikke har nævnt Otterbox til HTC, er vel at hvorfor i al verden skulle man beskytte sin HTC? Den er jo forældet den dag den kommer på markedet, så det er jo bare med at få den smadret og erkende sit fejlkøb og så ringe til Stivie og bede om syndsforladelse.. har jeg ret eller har jeg ret?

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 22, 2011 - 8:31 pm

Altså jeg vil sige at HTC trods alt er bedre en en Sony/erikson (MADS) – tænk slev om de har slået to firmaer sammen, så laver de stadig noget prut!.
.
Tak for roserne omkring lyset, jeg regner med at vise mit store setup senere på ugen..

Besvar
Thomas august 21, 2011 - 7:42 pm

Er det bare mig??!! men hvor smart er det lige at linke til noget flash halløj, når vi er mange der tilgår dette meget udemærkede forum via iPad, iPhone o.l. produkter fra æbleproducenten….. Eller har jeg bare ikke fundet flash-player-appen? If so, pls. help 

Besvar
SarahF august 21, 2011 - 8:12 pm

Hehe. Apple og Adobe kan ikke sammen, så det må du undvære.

Besvar
Thomas august 21, 2011 - 10:20 pm

Ja ja det ved jeg godt; det er derfor det undrer mig at Brian linker til noget Flash halløj 

Besvar
Mads - fotomalia.dk august 22, 2011 - 6:33 am

Hey Thomas,

Jeg ved ikke lige, hvad det er Brian har lavet. Det er lidt mystisk at hans link åbner i shadowboksen og det bliver den desværre ved med, lige meget, hvad jeg retter og gør ved i maskinrummet. Men nu kan man i det mindste kopiere linket; paste det ind i adressefeltet og se videoen.
.
(rettet fra min iPad, som heller ikke kunne se Brian smarte flash-haløj) 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 22, 2011 - 8:33 pm

Beklager.. Jeg ved ikke helt hvad der sker – jeg er heller ikke vild med alt det Flash pladder (Skrevet fra min iPad – når Mads på blære sig med sin, så må jeg også med min)

Besvar
kim august 22, 2011 - 9:52 pm

Altså…
Det der var aldrig sket for batman.
…eller mig.

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 22, 2011 - 8:35 pm

Yes så fik man lige topscore tavlen i toppen af siden (seneste kommentar) fyldt med sit eget navn igen + svinet både Mads og Kasper til mere end et sted hver – åhh det er skønt at have influensa!

Besvar

Smid en kommentar til os