4. December – iPhone 4 – Sikke en klods

af Brian - fotomalia.dk

Så åbner vi for den  4. låge i julekalenderen, igen i dag er der et link i form af en Qr-kode og i form af et “kort-link” (et link som starter med www.kortlink.dk/xxxxx) så det er de to måder der er at finde frem til dagens beløb. Igen i dag er der faktisk også en ekstra dags præmie så hop videre og se hvad du kan vinde!

Så kom der sørme lige en iPhone4 i hus, og jeg må sige at mine forventninger var ret høje.

Men var de for høje eller er jeg også blevet iPhone fan lige som de tusinder af andre?

Design i verdensklasse

Man skal ikke lede længe for at finde nogen der er klar til at rose iPhone4 til skyerne, og den er virkelig også flot, det er virkelig et flot stykke design og ingeniør arbejder der ligger bag denne lille klods af herligheder. Stil ren og lækker ja det er vist ikke en overdrivelse, top point for design, men hvad med i brug.

Ja den er sku flot, det skal der ikke være nogen tvivl om, og meget blank, så den er ikke nem at tage billeder af tro mig!

Mit første Apple produkt

Alle jeg har snakket med der har en Æbledims har altid sagt  – “bare vent til du prøver det” og nu må jeg sige at jeg fatter hvad de mener. Når man for sin iPhone kommer den i en fin lille æske som er et stykke solidt ingenør arbejde i sig selv, for den er fandme fed. Og hele oplevelsen af at pakke sit nye produkt ud er bare en gennemført fed oplevelse.

Det hele er bare lækkert, gennemtænkt og lige til at gå til. Man åbner bare også giver det hele bare mening – det er ret fedt – Bare vent til DU prøver det!

Sikke en flot kasse..

I brug

Som telefon må jeg virkelig sige at jeg er slemt skuffet, den er flot, men det er jo ikke helt nok, den skal jo også kunne bruges som telefon og her syntes jeg virkelig at jeg savner min gamle Nokia.

Lad mig uddybe; for det første er det virkelig en klods, den er jo enorm, og den kan ikke være i den lomme jeg plejer at have min telefon i – ja ja det er jo mit problem men jeg nægter altså at begynde at gå med dame taske. For det andet er det at skulle ringe jo en større omgang, og jeg er nød til at bruge begge hænder bare for at tage røret. Det kan godt lade sig gøre at modtage et opkald med en hånd, men min finger er ved at gå af led og jeg er bange for at tabe telefonen.

Det er som om at man har glemt at det var en telefon man var ved at lave, det er i hvertfald ikke helt gennemtænkt

Okay det var det ret basale, men der er mere, for det er da noget mærkeligt noget at man ikke kan lukke et program når man er færdig med at bruge det. Når man går væk fra et program ved at trykke på den meget flotte firkant (den eneste kanp foran på telefonen) så kunne man jo tror at programmet lukker, men det gør det ikke, det ligger bare og summer lige så stille i baggrunden. Der gik lige lidt tid før jeg fattedet at det var sådan det fungerede og fangede at man skal dobbelt klikke for at komme ind og lukke sine programmer. Når man så skal lukke sine programmer kunne det jo være smart hvis det var lavet sådan at man kunne lukke dem alle på en gang, men nej nej det er for nemt.

Simple ting som en knap til at sætte telefonen på lydløs fungere fantastisk og det er sku fedt…

Der er bestemt mange lækre detaljer, og der er mange nye muligheder med det der gemmer sig i en iPhone, det glæder jeg mig meget til at få lidt mere ind under huden. Meget af det jeg syntes der er fedt ved denne telefon er det simple og at alt er meget enkelt og lige til. Der følger jo nærmest ikke engang en manual med til telefonen, for det behøver man ikke.

Det afsluttende

Den er flot, den kan helt sikkert en masse ting som jeg ikke har fundet ud af endnu, men som telefon er den altså ikke super handy. Og hvis jeg kun ser på den som et redskab til at ringe med, ville jeg gerne bytte tilbage til min gamle Nokia – heldigvis er den jo mere en bare et redskab til at ringe med, så jeg beholder den nok lige lidt endnu og ser om jeg vænner mig til at bruge den som telefon..

Jeg tror faktisk at det sjoveste ved at have fået en iPhone er den reaktion man får når man fortæller andre iPhone ejere at man syntes det er noget skrammel, for så for man 10.000 forskellige forklaringer på hvor fantastisk den er. De bliver sådan helt oppe og køre som om man havde svinet deres barn til..

Jeg er spændt på om jeg kommer til at elske den eller om den kommer tilbage i den fine kasse.

Dagens ekstra præmie

Dagens ekstra præmie er den samme som igår altså bogen “Bedre billeder med Canon EOS digitale spejlreflekskameraer” og enten et Nikon iPhone cover (tjek photostreamen) eller et laptop neopren skin fra Tucano second skin til enten 15″ eller 17″ Den kan du vinde ved at skrive en mail til br@fotomalia.dk med dagens beløb, men husk også at skrive dagens beløb ind i din egen personlige julekalender som du kanfinde lige her og sende den til os den 24. december.

Vinderen af konkurrencen igår er……Anders Bisgaard – Tillykke til dig.

Jeg kan forstå at der er flere der har haft problemer med at finde linket igår, og det gør jo bare at der er meget mere street-kredit til dem som har fundet den, måske de skulle have et DIPLOM (hint, hint).

Husk at smide en kommentar når du finder koden så alle kan se at du styre!!!

Relateret indlæg

7 Kommentarer

Jesper Videbæk december 4, 2010 - 11:15 am

Kode fundet – den var nem.
Jeg synes du skulle tage konsekvensen af dit åbenlyse fejlkøb og udlodde den som præmie. Evt. som gårdsdagens wildcardpræmie 🙂

Fine reflektioner – du er ved at lære det 😉

Besvar
Mads december 4, 2010 - 12:20 pm

hehehe 🙂

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk december 4, 2010 - 1:00 pm

Øøøøøøj Jesper du presser citronen!! 🙂 Brian er ved at være tøsesur 😉

Fed gennemgang af iPhone 4g
Det du skriver med at den ikke lukker programmet når man lukker det, er faktisk iPhone brugernes skyld, de har i årevis klaget over at telefonen ikke kunne have flere programmer åben på en gang og det har de nu lavet så den kan. MEN som man kan se er der altid nogen der skal brokke sig 😉

Tillykke med din dårlige antenne i plastetui, jeg er nu stadig glad for min 3gs 🙂 (misundelse er en slem ting….)

Besvar
Frederik Overgaard december 4, 2010 - 5:54 pm

Ret nem i dag – til gengæld var den ret sjov i går..!

Besvar
Catarina december 4, 2010 - 10:06 pm

I dag var det let at finde koden, den i går fandt jeg først her til morgen. 😉

Jeg har en lille HTC Magic og med den kan jeg godt tage telefonen med én hånd. 🙂

Besvar
Thomas Hupfeldt december 5, 2010 - 3:35 pm

Jeg har også fundet QR koden, men mit program vil ikke scanne den.. 🙁 Jeg ville ellers gerne have vundet den der Canon EOS bog.. 🙁

Besvar
Brian december 5, 2010 - 4:17 pm

Hej Thomas…

Prøv at hente QRcoder fra AIS, den tygger sig igennem det meste…

Ellers kan du jo også altid bare bruge Kortlinket vis alt andet fejler…

Der er stadig et par bøger tilbage, så du kan stadig nå at vinde den..

Besvar

Smid en kommentar til os