Så er det snart jul

af Mads - fotomalia.dk

Ja som de fleste nok har opdaget, så er vinteren kommet til Danmark. Og det betyder jo også at julen står for døren. Det skal da fjeres med en julekalender og præmier!

Såda julekalender!

Ja sørme ja – vi har da en julekalender klar til jer! Hvad går det hele så ud på? Det går ud på, at følge med i vores jule-blog også have muligheden for at vinde fotopræmier for 5000,-kr! Jep der stod 5000,-!

Hvordan deltager du?

  • Man følger med, i vores indlæg, her vil der være et link til et produkt på www.kamerakompagniet.dk. Linket dertil, kan være en del af posten, eller være skjult som en QR-kode, enten på et billede eller i vores videoer, linket kan også ligge som et drille-nisse-link til f.eks en falsk photoshop-fil. Du skal finde dagens link og finde prisen på det produkt du ender på (bare rolig de skal nok være til at finde).
  • Prisen på produktet taster du ind i vores julekalender, og det regner så selv en kode ud for dig. (Du skal have Acrobat Reader installeret for at bruge kalenderen – hent din version her)
  • D. 24 december har du løsningen (det samlede beløb på alle 24 produkter), og denne giver dig mulighed for vinde præmien!
  • Efter den 24. skal du  blot sende os en mail via selve julekalenderen, så vi kan se at du har fundet det samlede beløb og så er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde hovedpræmien!
  • Vi skal have din julekalender hos os senest d. 27/12-2010 og den endelig vinder vil blive offentliggjort her på bloggen, i starten af det nye år.

Lyder det som noget for dig så skynd dig at hent vores julekalender her – vi starter jo allerede d. 1/12.

Præmier

Som sagt er der dømt ren gavebod, og hovedpræmien, til en værdi af over kr. 5000,-  er den helt store omgang fra lensbaby, med en “Composer”, et “accessories-kit”, et “objektiv-kit”, en “super-vidvinkel”, et “macro-kit”, et “fiskeøje-objektiv” og en “Composer case” (se produktorne her) hele herligheden er sponsoreret af (jep, you guessed it) Danmarks fedeste fotopusher Kamerakompagniet.dk

Med Lensbaby composer kan man virkelig sætte kreativiteten på prøve!

Ud over hovedpræmien vil der også på udvalgte dage blive ud loddet mindre præmier til den der finder dagens beløb og mailer beløbet til os, vi trækker lod imellem de rigtige svar.

Detektivarbejde

Som allerede antydet, kan det kræve en lille smule detektivarbejde at finde frem til dagens beløb, men vi lover at alle kan være med, og vi vil da klart opfordre alle til at invitere deres venner med på legen, for så kan man jo hjælpe hinanden med at finde dagens link.

Én ting som, nogle dage, kan gøre det nemmere at finde dagens link er en QR-kode scanner – Nu er det måske ikke lige alle der kender til en QR-kode scanner, men det er i bund og grund bare en Smart-phone med et lille program installeret som gør telefonen i stand til at læse koder som denne:

Denne QR-kode indeholder en tekst som kan aflæses med en Smart-phone – Søg på “QR-code reader” i Appstore eller på Android marked og find en scanner! (fotomalia bruger den fra i-nigma) HUSK at det ikke er en nødvendighed at have en QR-kode scanner!

Det er ikke et krav at man har en smart-phone for at være med i julekalenderen, men det kan som sagt gøre nogen ting lidt nemmere. Hvis dagens link findes i en QR-kode vil der altid også være en web adresse under QR-koden, denne kan man så bare taste ind i sin browser og man er stadig med i legen!

I dag er der faktisk også lagt en lille prøve ud, der er nemlig en lille hemmelig QR-kode gemt et sted her på siden. Ved denne QR-kode er der ingen link, men blot en indkodet tekst og den indgår ikke i den egentlige konkurrence, det giver dog street kredit at finde den. Hvis du kan finde den, har du godt styr på hvad FotoMalia´s julekalender går ud på og du er klar til kamp – Så god jagt!

Vi glæder os til at julehygge med jer – rigtig glædelig jul.

Hilsen Fotomaila-teamet

Opdate;

Der er flere Mac brugere der har haft problemer med at køre julekalender PDFen, men det skulle kunne løses ved at hente Acrobat Reader – hent din version her. Hvis dette ikke løser dit problem, kan man altid selv ligge beløbene sammen, og sende det samlede beløb for de 24 produkter til os efter den 24. december (mail: br@fotomalia.dk). – Hvis der er nogen problemer eller spørgsmål så skriv endelig til os..

Relateret indlæg

20 Kommentarer

Jesper Videbæk november 30, 2010 - 12:46 pm

Damn – det er nørdet 😉
Ikke om jeg kan finde noget af det der QR-snask men I ser da godt nok herre nuttede ud i det nissetøj 🙂

Besvar
Jesper Videbæk november 30, 2010 - 12:50 pm

Arh – fundet. Den var der vist ikke før!

Besvar
helle ibsen november 30, 2010 - 3:09 pm

hvor snedigt… og hvor spændende 😉

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk november 30, 2010 - 3:15 pm

SÅDAN!!! Jeg fandt den også!! 🙂 Det er dælme streetcredit til mig da!

Besvar
Brian november 30, 2010 - 7:09 pm

Dejligt at se at der er nogle friske hoveder derude i cyberspace..

Men er der kun to der har fundet dagens hemmelige QR-kode…

Besvar
Søren Skovsgaard november 30, 2010 - 9:51 pm

Hej Brian

Hvis det ikke lige var dig der reklamerede for kamerahuset, så var jeg blevet lidt mistænksom. De ligger på samme adresse som Goecker i Kbh, og deres hjemmeside er den samme som deres webshop, med den undtagelse at eksempelvis en SB900 eksempelvis er 600 kr. dyre hos kamerahuset.dk

Ok, jeg er stadig lidt undrende over dette, men du kender vel dem, nu de er sponsor, så du kan måske give en nærmere forklaring.

Men derudover spændende med julekalenderen – omend jeg ikke helt har fundet ud af dem med QR koderne, men det kommer nok i morgen hvor jeg er mindre træt 🙂

Besvar
Søren Skovsgaard november 30, 2010 - 9:53 pm

mente selvfølgelig kamerakompagniet og ikke kamerahuset, selvom de nærmest er naboer.

Besvar
Brian december 1, 2010 - 8:10 am

Hej Søren..

Kamera Kompagniet og Goecker er samme butik, Goecker arbejder bare kun med Momsregistrerede kunder og Kamerakommpaniet med private.. Så der er ingen grund til at være mistænksom..

(Goeckers priser er plus moms)

Jeg har altid fået en fantastisk service ved Goecker og jeg er helt sikker på at Kamerakompagniet lever op til samme standard.

Mads, Kasper og jeg vil gerne give jer, vores læsere, en god og spændende side, med gode aktiviteter og det har kamerakompagniet i denne omgang givet en hjælpende hånd til.

Håber det var svar på dit spørgsmål?

Besvar
Søren Skovsgaard december 1, 2010 - 6:48 pm

Hej Brian

Tak for svaret. Havde glemt at Goeckers priser var uden moms, og så var jo nok bare i det skeptiske hjørne i går – måske det hang sammen med jeres detektiv julekalender 🙂

Besvar
Brian december 1, 2010 - 6:55 pm

He he.. det er bare i orden..

Håber du får lidt sjov ud af julekalenderen..

Besvar
Jacob Almtoft december 1, 2010 - 12:15 pm

Nogen der kender en god QR-code reader til mac OSX… min mobil er stenalder 🙂

Besvar
Frederik Overgaard december 1, 2010 - 1:15 pm

QR fundet..

Dog ser æ, ø og å’erne lidt spøjse ud i teksten..

Besvar
3. December – Og vinderen er… (Manipulation) | Fotomalia.dk december 3, 2010 - 9:44 am

[…] men husk også at skrive dagens beløb ind i din egen personlige julekalender som du kanfinde lige her og sende den til os den 24. […]

Besvar
Juleglæder – Julelys | Fotomalia.dk december 5, 2010 - 1:09 pm

[…] Tak fordi i kiggede med. HUSK HUSK HUSK Julekalenderen!!! […]

Besvar
11. December – Avanceret flash – Hvad så nu? | Fotomalia.dk december 13, 2010 - 10:25 pm

[…] er vi snart ved at være meget tæt på jul og i dag tager vi hul på nummer 11 i rækken af julekalenderen. Nu skal i virkelig holde tungen lige i øret og krydse tæerne, for denne gang er den MEGET MEGET […]

Besvar
18. December – Just another day at the office.. | Fotomalia.dk december 18, 2010 - 6:39 am

[…] husk også at skrive dagens beløb ind i din egen personlige julekalender som du kan finde lige her og sende den til os den 24. december så du kan vinde hoved præmien, som jo er fotogrej for mere […]

Besvar
19. December – Streetwalker Pro – Test! | Fotomalia.dk december 19, 2010 - 12:23 am

[…] allesammen og velkommen til den 19. låge i vores verdenskendte julekalender. Som altid leder vi efter et “kortlink” og jeg har valgt denne gang at gøre det […]

Besvar
Morgenhygge december 19, 2010 - 9:26 am

[…] med frisk brød, brunsviger, masser af dejlig varm te og med at finde dagens kalenderlåge link i verdens bedste julekalender for fotointeresseret – ja, så fandt jeg det lige mens jeg skrev lidlægget […]

Besvar
20. december – Lensbaby test og kongekobra fest | Fotomalia.dk december 20, 2010 - 10:14 am

[…] har lånt et komplet “LensBaby Composer” sæt, (ligesom hovedpræmien) og det har jeg gået og kigget en hel del på de sidste par uger. I fredags fik jeg så pakket […]

Besvar
22. December – KING KONG! Gorillapod test! | Fotomalia.dk december 28, 2010 - 9:57 am

[…] er det snart jul! Velkommen til den 22. låge i julekalenderen! Nu skal i såmænd bare finde kortlinket… Det er […]

Besvar

Smid en kommentar til os