Raindrops keep falling on my… leaf?

af Mads - fotomalia.dk

Ok det er “hvem-kan-lave-de-bedste-vanddråber-battle-tid.

Jeg har en plan

Som i måske har læst, så render Brian jo rundt og pjasker med vand, olie og støvle-imprægnering, det lyder jo næsten som om Egon Olsen har fået en plan. “Vi skal bruge vand…” 🙂

Jeg skrev jo til Brian at han jo kunne prøve at lave sine fine vanddråber i Photoshop. Det var der jo lidt respons på, så jeg tænkte at det ville være en sjov lille Photoshop-ting at starte op på efter sommerferien.

Spot den falske

Kan du se, hvilket billede der er manipuleret – klik for at få svaret.

Jeg håber i det mindste et par af dråberne snød jeres øjne.

Dagens video

Som altid, hvis du har lyst til at kigge med, og lære lidt om Layer Styles, så tror jeg denne video lige er noget for dig.

Rigtig god fornøjelse og god weekend

Relateret indlæg

9 Kommentarer

jacob Almtoft august 19, 2011 - 9:16 am

Okay, det var sku’ alligevel smart… men jeg har nu altid brugt glycerintricket.

Besvar
Mads - fotomalia.dk august 19, 2011 - 9:44 am

Jeg tænkte faktisk på dig, da jeg var færdig med optagelsen – jeg ville have kaldt mayer stylen for ‘glycerin’ 🙂

Besvar
Mads - fotomalia.dk august 19, 2011 - 9:46 am

Hehe autocorrect… Mayer stylen = layer stylen

Besvar
kim august 19, 2011 - 5:11 pm

Mads, du er simpelthen PS’ens Sith Lord.
Respekt altså 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 19, 2011 - 2:41 pm

Hej kunne med det samme se at det var det venstre der var fake, ikke kun fordi dråberne så helt unaturlige og konstruerede ud, men også fordi farverne ser helt falmede ud, men det er jo nok bare hvad der sker når man putter billederne ind i sådan et program..
.
Fuck jeg kan slet ikke fårstå at det kan lade sig gøre, fuck det er sejt – eller jeg mener det er federe at gøre det i kameraet!
.
Det ser umiddelbart ud til at det havde været hurtigere at lave dråberne i PS.. Flot arbejde..
.
Det der er lidt afslørende for dråberne, er mest fordi de er meget ens i form..

Besvar
Kasper - fotomalia.dk august 20, 2011 - 11:27 am

For fanden Mads!! Som jeg har sagt SÅ mange gange før! Der er INGEN grund til at have en fotograf på en fotoblog!
Som Brian selv siger “Det der ikke tilfører noget er bare støj” Jeg må nok sige at det du har lavet der virkelig tilfører noget og så er det også meget hurtigere end alt det imprægneringsfis 😉 Det er flot!

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 22, 2011 - 8:24 pm

Nu syntes jeg lige vi skal få en ordentlig tone her inde…

Besvar
Thomas august 21, 2011 - 1:18 am

God tut, men hvor anderledes havde det været, hvis præmissen for opgaven var holdt i den oprindelige udgave; nemlig billedet af et “rent” blad hvorpå der skulle påføres vanddråber. Så havde der jo f. eks ikke været noget at tage colorsamples fra.

Besvar
Mads - fotomalia.dk august 21, 2011 - 12:28 pm

Hey Thomas, rigtig godt spørgsmål. Det havde været både til vores fordel men også ulempe, hvis der ikke havde været dråber som udgangspunkt.
.
Fordelen havde været, at vi kunne bestemme, hvordan dråberne skulle se ud, og øjet ville ikke blive forvirret at blandingen mellem ægte og falske dråber.
.
Ulempen, er selvfølgelig at vi ville skulle føle os lidt mere frem til, hvordan lys og skygge ville falde på bladet. Jeg ville nok have fundet et billede med dråber på et blad og gjort som i videoen, herefter ville jeg lave et nyt lag på billedet med mit tørre blad og male en dråbe. Så ville jeg bruge layer stylen, og herefter tweake den til, så det ville passe til bladet.
.
Håber det gav lidt mening 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os