Skorpion med videolys..

af Brian - fotomalia.dk

I dag skal i med på et meget lille shoot, et skorpion shoot – Det er egentligt ikke det helt store, men for et par uger siden da jeg lavede video sammen med Lars havde jeg lånt lidt videolys af Kamerakompagniet, og efter Lars var smuttet så var jeg da lige nød til at lege lidt med det. Kasper havde næsten lige fået sit nye Kamera, så han var i video mode, og der for optag han lidt video..

Fingrene væk

Når man arbejder med giftige dyr som for eksempel en Skorpion, så er det super vigtigt at man hele tiden har kontrol over situationen, og at man for holder sig roligt. Det er vigtigt at man tænker over hvad det er man laver, og at man passer på sig selv.

Som i sikkert ved så er det jo Skorpionen “brod” man skal passe på (Nikon D700 – 105mm VR – 1/500sek – f/ 4.5 ISO 800)

Skorpionen jeg her arbejder med er en “Texas Hairy Scorpion” tror ikke den har noget dansk navn, og den anses ikke for at være speciel farlig, men jeg arbejder altid med giftige dyr på samme måde – at de potentielt kan være dødelige. Jeg arbejder på denne måde fordi det gør mig mere skarp, og fordi så har jeg rutinen når det virkelig er en skorpion der er dødelig.

Nikon D700 – 105mm VR – 1/125sek – f/ 8 ISO 800

Video

Da vi optag videoen var det egentligt bare lidt for sjov, så det er ikke et cinematisk mester værk, men nærmere noget – Hmm klampværk er nok mest passende, Men i kan få et indblik i hvordan mit setup var..

Lys grej

I får lige et par links til det lys jeg brugte, det er et rigtig fedt setup, man skal være dedikeret til video hvis man heller vil slæbe sådan en Bowens fætter med i stedet for et par speedlights!

BOWENS SL455 KIT + BARNDOORS + STD LAMPS

F&V Z 96 KIT DIGITAL LED LYS

 

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Kasper - fotomalia.dk april 19, 2011 - 2:42 pm

HEY HEY HEY!! Det var mig der optog videoen! Hvad mener du med at det “ikke et cinematisk mester værk”?
Du er bare misundelig over min steadycam teknik!

Super lækre billeder ellers. Det er godt nok knivskarpt 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 20, 2011 - 10:04 am

Tak for rosen og velkommen hjem fra din oprydnings tjans i grotten..

Besvar
Jacob Almtoft april 19, 2011 - 11:58 pm

Lækker indbygget holdtexashairyscorpionvækfunktion du har i modlysblænden.

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 20, 2011 - 10:03 am

He He..
.
Det er faktisk en speciel modlysblænde, en HTHSVF – en ny model der er i udviklings fasen ved NASA – top secret selvfølgelig – så godt spottet!

Besvar
Lars april 26, 2011 - 8:02 pm

Fede billeder 😀

Besvar

Smid en kommentar til os