Laver film med BBC !

af Brian - fotomalia.dk

Jep den er god nok, eller ikke helt, men næsten – jo det er faktisk rigtig.. De sidste par dage har jeg filmet slanger og det video skal klippes sammen med BBC´s video..

Kommer snart!

Desværre kan jeg ikke sige helt så meget endnu, men jeg kan dog sige at jeg det sidste stykke tid har filmet meget mere end jeg plejer, og at det jeg har lavet rent faktisk skal bruges til noget der kommer i flimmerboxen på et eller andet tidspunkt.

Jeg har arbejdet sammen med en super spændende gut ved navn Lars Ostenfeld (tjek hans hjemmeside her – Han er også en udemærket fotograf) – meget mere om ham senere. Lars er ved at lave et projekt hvor han har fået mulighed for at arbejde med arkiv materiale fra BBC´s video arkiver. Projektet er en række børne programmer som skal køre på DR og som er henvendt til de mindste. Jeg har primært hjulpet ham med at optage – det vil i praksis sige at jeg har været hans assistent. Men efterfølgende har jeg faktisk også lavet en lille smule video af Regnskovens klippepythoner, som han lige nu sidder og klipper sammen med BBC´s arkiv materiale – er det cool eller er det cool – jep det er fandme cool.

Som sagt kan jeg ikke sige så meget mere, men jeg lover at jeg nok skal vise mere og at i kommer til at se mere til Lars.. Jeg har faktisk fået lov til at vise en lille bitte bid af noget af det video jeg selv har filmet.

Klippe python

Til dem der ikke kender klippe pythoner,  så er der lige noget jeg er nød til at fortælle – Klippe pythoner er muligvis den mest hissige slange i hele verden, den er fuldstændig umulig at filme, fordi den hugger på alt hvad der bevæger sig og det gør fotografer åbenbart ret meget – så jeg har faktisk brugt det meste af to dage, på at lave de optagelser, som formentlig kommer til at vare 5-10 sekunder – men fik jeg sagt at det var sammen med BBC materiale???

Nå i får lige lidt video – det jeg viser her er formentlig ikke det som kommer med i den endelige video – Nå ja og lidt nørde info, alt videoen er lavet på et Canon 7D

Det er altså ret sjovt at lave video på et DSLR, så hvis i har et der kan, så prøv det..

Opdate!

I denne video kan i se noget af det video jeg optag i sammenhæng med det video fra BBC – Sejt, og fuck jeg glæder mig til at se det i fjernsynet!

Tak fordi i kiggede med!

Relateret indlæg

10 Kommentarer

Lennard marts 14, 2011 - 10:44 am

Hej Brian

Det er jo næsten som at se BBC ;-)……… sejt at du har fået lejlighed til næsten at lave noget for/sammen med dem.

Kan se at 7D laver ok gode videoer – det glæder mig da jeg selv netop har erhvervet mig sådan et :-).

Lennard

Besvar
Brian marts 14, 2011 - 10:04 pm

Jeg må sørme sige at 7D er et rigtig lækkert kamera, og specielt til video, hvor jeg faktisk syntes at den er Nikon D7000 overlegen på flere punkter..

Så det kan du roligt være glad for!

Besvar
Jill marts 14, 2011 - 11:28 am

jah det ser sgu godt ud – dog lidt synd at til sidst har kameraet svært ved at fokusere ordentligt, ved ikke om det er noget som ikke kan gøres ved eller ej.
Håber ikke du blev bidt af den – da det ser lidt voldsomt ud der til sidst ;P

Men tillykke med æren at arbejde med/for bbc

Besvar
Brian marts 14, 2011 - 10:06 pm

He he, det er faktisk ikke fordi kameraet har svært ved at fokusere, jeg køre nemlig med manuel fokus på videodelen, det er faktisk fordi at slangen ligger så tæt på at jeg er bekymret for at den æder mig hvis jeg forsøger at stille skarpt! – der for er jeg lidt længe om at finde fokus igen..

Besvar
Jill marts 15, 2011 - 12:23 pm

Aah okay… så forstår jeg… har ikke helt forstand på det – troede man brugte auto…
så der blev jeg lidt klogere ;)…
men sikkerheden skal jo være iorden, så hellere 10 fingre og lidt blur.. 😉

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk marts 15, 2011 - 2:38 pm

Er det ikke lidt tøset Brian…? Man må jo ofre sig for at få de gode skud i kassen, og skulle den lille orm så nappe lidt… hvad så..?

Flot video ellers, glæder mig til at se de i Planet Earth 2 😉

Besvar
Erik marts 14, 2011 - 5:49 pm

Jill: foehåbentlig har han brugt manuel fokus.. Alt andet på et dslr er rimelig tricky 🙂
Ps, tillykke 🙂

Besvar
Brian marts 14, 2011 - 10:07 pm

Enig, der er kun manuel fokus der fungere på video og DSLR…

Takker 😉

Besvar
Thomas Hupfeldt marts 18, 2011 - 9:04 am

Ja, det er faktisk ubrugeligt at køre med autofocus på et DSLR, men der findes mange rigtige gode løsninger på problemet med focus.. Et af dem hedder Followfocus, det er desværre bare herre dyrt sådan noget stads.. og så var det jeg tænkte, at det må da lige være et gør det selv projekt for Kasper.. 😀

Besvar
Skorpion med videolys.. | FotoMalia august 21, 2012 - 10:51 pm

[…] shoot – Det er egentligt ikke det helt store, men for et par uger siden da jeg lavede video sammen med Lars havde jeg lånt lidt videolys af Kamerakompagniet, og efter Lars var smuttet så var jeg da lige […]

Besvar

Smid en kommentar til os