Så det sørme blevet søndag igen, eller nu er det jo faktisk Mandag, men jeg var simpelthen helt smadret i går så der kom ikke det helt store ud af at sætte mig til computeren.. Nå men det er søndag, eller mandag og det betyder også at det er tid til ugens billede!

En uge fyldt med foto

For en gangs skyld har jeg faktisk fået taget et par billeder i denne uge, og der har faktisk også været tid til at FotoMalia teamet har været samlet – både for at deltage i “Dåben”, men faktisk også for at lave et par billeder, dem får i først at se om noget tid, for de er ikke helt klar endnu. – men glæd jer de er blevet møg lækre..

I denne uge har jeg lavet alt muligt lige fra billeder af marsvin til highspeed billeder af hajer – sejt! Men ugens billede er faktisk bare et billede af en tudse -Hvorfor? Tja det er ikke fordi der er ugens fedeste billede, men fordi det var nogle vigtige billeder for at komme lidt i mit kreative hjørne igen.

Flow

Kender i udtrykket “Flow”? – det dækker over den tilstand man er i når man laver et eller andet, og glemmer tid og sted – man flyder bare af sted med opgaven, det er typisk her man arbejder aller bedst, og det er en tilstand som er yderst vigtig for at præstere sit allerbedste. Denne tilstand giver masser af energi og den er så vigtig for mig.

Jeg elsker når jeg kan få lov at nørde, bare flyde med opgaven, og totalt glemme hverdagens strabadser – det er så fedt, og det giver kreativ energi i mange dage efter.

Da jeg arbejdede med denne tudse, kom jeg totalt i flow, jeg glemte totalt tid og sted, og jeg flød bare med, og derfor får tudsen lov at blive ugens billede!

Jeg kan ikke vælge

Hmm jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvilket et af disse billeder der skal være ugens billede, så hvad er jeres favorit?

Nå jeg glæder mig til at se hvad i syntes.. Jeg har skrevet Exif data ved alle billeder, så der er også lidt at nørde med der


Relateret indlæg

10 Kommentarer

Per april 18, 2011 - 12:30 pm

Nummer 1 sidder lige i øjet 😉

Besvar
Anders Dalsgaard april 18, 2011 - 12:38 pm

De første 4 synes jeg er rigtig flotte, men den sidste er lidt for varm i tonen synes jeg, i hvert fald ved siden af de andre.

Besvar
Lennard april 18, 2011 - 12:44 pm

Klart nummer 1 ……… med nr. 2 som en klar runner up:-)

Besvar
Johnny april 18, 2011 - 2:11 pm

Ja jeg synes nu også det er gode billeder alle 5..Jeg må sige at jeg hælder mest til billede 3..Hele frøen er i fokus.

Besvar
Michael Bunker april 18, 2011 - 3:58 pm

Hey Brian

jeg syntes nu ikke det er så svært:-) men som du plejer at sige så er det nogle andre ting der fanger mig, end dem der fanger dig:-) men for mig er det KLART nummer 5 som er det fede billede… den primære grund for mit valg er den følelse som taler til mig når jeg ser billedet!… når det så er sagt så er det et billede hvor forgrund, motiv og baggrund står sammen på en lækker måde! faktisk er det eneste af billederne hvor der er en forgrund med som ikke “forstyrre” tudsen…. så mester det er en klar 5’er herfra:-)

Besvar
Mads - fotomalia.dk april 18, 2011 - 7:01 pm

Jeg er rigtig vild med nr.2 – der er en god “kontakt” mellem beskueren og tudsen. De andre er også rigtig fede, men er mere observerende billeder ( synes jeg )
/
2. Pladsen går til billede nr. 1 – pga. af tudsens, nærmest majestætiske udtryk, farvespillet i tudsen og den seje beskæring.

Besvar
Christian Rosenbæk april 18, 2011 - 10:05 pm

Lige mine ord Mads! 🙂

– Fede billeder!

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 18, 2011 - 10:28 pm

Takker mange gange alle sammen…
.
LIge nu er det vist nummer 1 der ligger i spidsen, jeg tror lige at jeg lader den simre lidt endnu..
.
Hvis der er nogen der undre sig over hvorfor Klaphat-Kasper ikke kommer med nogen spydige kommentarer, så er det fordi han er ved at afsone noget af hans straf. – Vi har sat ham til at rydde op i FotoMalia Grotten, og det kan godt tage lidt tid…
.
Men bare roligt, han skal nok overleve, vi har lukket nogle mus ud som han kan fange og spise – bedre har han ikke fortjent!

Besvar
Kasper - fotomalia.dk april 19, 2011 - 9:25 pm

HJÆÆÆÆææææælllllllp………!!!

Ja man må nok sige at jeg har været lidt fraværende både fysisk og åndeligt, men jeg har simpelthen ikke synes at kvaliteten af dine billeder har været værd at kommentere på desværre.. Neeeeej når jeg kommer igen, så skal der fede billeder på plakaten! 😉 Eller…

Besvar
Mikkel Christensen april 19, 2011 - 1:38 pm

Nr 2. Fed vinkel og fedt med dens “hænder” eller hvad man kalder det.

Besvar

Smid en kommentar til os