Practical Photoshop Magazine

af Mads - fotomalia.dk

Hey folkens – vil bare lige dele en fed nyhed med jer. Jeg viste for et stykke tid siden, hvordan jeg havde lavet et composit af forskellige billeder til en Photoshop-konkurrence.

Det udvalgte billede

Billedet som jeg lavede dengang, forestillede en slange på en violin og så således ud:
snake on a violin

Jeg har tidligere skrevet et indlæg og lavet en gennemgang om billedet. Det kan du læse lige her ,hvis det har interesse.

“Hello Mads”

Pludselig får jeg en mail fra en engelsk fyr, som skriver at han har set mit portfolie på worth1000 – og at de godt kunne tænke sig at bringe nogle af min billeder i deres blad – Practial Photoshop Magazine!

Jeg bliver selvfølgelig meget stolt – men jeg aner simpelthent ikke, hvad jeg skal sende til dem. Så jeg ender med at vælge et par af de sjovest ud, så de havde lidt at vælge imellem. Herefter har jeg skrevet lidt frem og tilbage med en pige der hedder Amie, som er AD’er på magazinet- Hun vil gerne vide lidt om mig og hvilke teknikker der ligger bare min billeder. Så jeg får skrevet tilbage – og herefter hører jeg ikke noget fra dem i et stykke tid.

Nu på papir

Nu har jeg så fået en dejlig mail, at mit billede kommer med i næste udgave af magasinet – og jeg har fået et link til det opslag, hvor jeg er med.I kan se siden lige her

Også på web

De udvalgte billeder er også blevet postet på deres site – så hvis man ikke lige kan få fingre i den trykte udgave af bladet, så kan det findes lige her

Del dine billeder

Jeg kan igen kun anbefale at man deler, deler og igen deeeeler sine billeder – få det på flickr, facebook, twitter, blogs osv. Jo mere man deler sine billeder, jo større er chancen for, at den helt rigtige person ser det og så kan man være så heldig at få det med i et magazin.

Ha’ en forsat dejlig søndag.

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Jesper Elgaard marts 18, 2012 - 5:38 pm

Sejt! Tillykke! 😀

Besvar
Mads - fotomalia.dk marts 18, 2012 - 5:39 pm

Tak Jesper 😉

Besvar
Jesper Videbæk marts 18, 2012 - 6:47 pm

Cool – stort tillykke med det.

Besvar
Mads - fotomalia.dk marts 18, 2012 - 6:50 pm

Tak Jesper
.
– ok der fik jeg lige dejavû

Besvar
Christian Hansen marts 18, 2012 - 7:18 pm

Cool… Altid dejligt at se sine ting på print…

Besvar
Kasper - fotomalia.dk marts 18, 2012 - 7:45 pm

Det er for sejt Mads! Du er jo en totalt berømthed efterhånden! – Nok også derfor vi ikke ser dig så meget mere, da du har travlt med alle dine groupies 😉
.
Tillykke med det! 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os