Nikon på besøg

af Brian - fotomalia.dk

Et stykke før sommerferien havde jeg fornøjelsen af, at have hele Nikon Danmark på besøg og til trods for deres overlegne tekniske indsigt, så tror jeg faktisk de endte med at være udfordret.

I dette indlæg kan DU se, hvad der skal til for at udfordre Nikon Danmark.

 

NIKON DANMARK

Hvem er Nikon Danmark?

Tja Nikon Danmark, er jo Nikon i Danmark – altså dem der arbejder med salg, marketing og service af verden bedste kamera mærke, men måske vigtigere, så er Nikon Danmark er en flok dejlige mennesker, som ved alt hvad der er at vide om Nikon grej!

Det var som sagt en udsøgt fornøjelse at tilbringe en hel dag i deres selvskab.

FINGEREN PÅ PULSEN

Et par gange hvert år tager hele holdet bag Nikon Danmark i felten for at arbejde med deres kameraer og for at se, hvilke udfordringer fotografen i marken har – denne gang ville de prøve kræfter med min baghave og ikke mindst mit kryb!

Jeg bød dem gerne velkommen!

2015_maj_28_Nikon og ikke mindst bunker af grej ankom forventningsfulde og klar til, at prøve kræfter med regnskovsfotografering – jeg tror de blev udfordret, om ikke andet, så af klimaet!

 

Opgaven jeg stillede dem var, at producere billeder til fire forskellige dyreskilte: bladskærermyre, blåtungeskink, kongepython og ikke mindst den orangeknæede fugleedderkop – alle fine dyr med mere eller mindre hår og brune øjne.

Det måtte da være en opgave lige for dem!

2015_maj_28_-5Det krævede lidt overnvindelse at komme tæt på nogle af motiverne, også selv om det var meget venlige og udviste stor samarbejdsvilje!

 

Nikonfolket gik til opgaven med stor iver, og det varede generelt ikke længe før, de var trygge ved modellerne. I små to timer knoklede de løs for at få de rigtige billeder i kassen. Herefter arbejdede de kort med at færdigredigere billederne på kameraet, inden de endeligt blev afleveret til billederedaktøren til godkendelse.

Som det tydeligt ses på billederne herunder, gav de den fuld gas til trods for, at de måske var en anelse på udebane.

 

Billederedaktør var selvfølgelig Randers Regnskovs skrappe formidlingsleder Asser, som helt uden filter fortalte, hvad han forventer af et billede til brug på Regnskovens skilte – et emne han er meget passioneret omkring og gerne fortæller vidt og bredt omkring.

 

Hvis du vil læse lidt om Asser’s billedsyn, så kan du læse hans gæsteindlæg her

 

 

Trods Asser’s hårde dom, så var der masser af pletskud imellem – og herunder har jeg fået lov til at vise et par snapshots skudt under, hvad der nok må betegnes som en hektisk dag fyldt med oplevelser!

 

jeg siger mange tak til Nikon Danmark, det var en fornøjelse, og jeg ser allerede frem til næste gang vi ses

 

 

Relateret indlæg

1 Kommentar

Ard Jongsma august 18, 2015 - 8:15 pm

Hahaha! ELSKER det billede med den fod og en 58-er uden dæksel i en vandpøl. Dét er god historieformidling!

Besvar

Smid en kommentar til os