En stor juice tak…

af Theis Poulsen

Hvor meget kan du nå at fotografere på den tid det tager og lave en juice? Har du et kamera i hånden eller har du din telefon og tjekker Facebook?

Få kameraet med og husk at brug det

For ikke så længe siden lavede Jakob et opslag, som hedder “Hvad har du i hænderene?” Har du ikke allerede læst det så vil jeg varmt anbefale dig at gøre det, jeg tror det er noget mange af os burde tænke mere over.

Jeg lever til dagligt af at fotografere, hvilket selvfølgelig betyder jeg har kameraet en del i hånden. Der er dog stor forskel på at udføre et stykke arbejde også faktisk udfordre sig selv og tage billeder. Jakobs post gjorde (ked af at må indrømme det) faktisk ret meget indtryk på mig. Det gik op for mig at jeg faktisk fotografere alt for lidt. Jeg lever jo af det og det er mit fag, så burde jo fotografere hele tiden.

Alt for ofte har jeg ikke kameraet med mig eller lider under at tænke alt alt for meget over tingene hvilket betyder jeg ikke for skudt noget. Så efter at have læst Jakobs indlæg og tænkt lidt over det, er jeg nu begyndt at slæbe mit trofaste D850 med alle mulige steder.

Træn din kreative muskel – hjernen

I dag var jeg inde i byen og blev enig med mig selv om at jeg havde fortjent en juice her i varmen. Efter at have bestilt stod jeg og ventede og tjekkede email. Så var det lige klokken ringede og jeg gemte telefonen væk og fandt kameraet frem. På den tid det tog at lave en juice blev det til billederne herunder. Er det så kunst eller noget storslået. Nej det er det ikke, men det tvang mig til meget hurtigt at se nogle motiver på meget lidt plads og et sted jeg ikke normalt ville forsøge mig.

Selvom det ikke er kunst, noget jeg vinder priser for eller bliver rig af så var det super fedt at skyde. Årsagen tror jeg skal findes i at jeg tvang mig selv til at være kreativ. Man siger hjernen er som en muskel den skal trænes. Det her var helt sikkert kreativ hjerne træning for mig. Det var skide sjovt og lærerigt. Så jeg kan kun opfordre jeg til at gøre som Jakob sagde, sørg for at have et kamera i hånden. Mit input er så HUSK at brug det 🙂

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Jakob Kjøller maj 25, 2018 - 9:10 am

FEDT at du tog det til dig!!

For kort tid siden, var jeg på en international workshop, hvor jeg snakkede med fotografer fra forskellige steder i verden.

En af deltagerne havde opdaget, at jeg altid gik og skød billeder så den ene dag kiggede hun på mig og spurgte “Sig mig skyder du altid?”, du ved sådan lidt forundrende. Vi havde en meget lang snak omkring “At øve sig” og her til morgen snakkede jeg med hende og fik beskede om, at hun siden turen altid har haft sit kamera med sig og skyder hele tiden 🙂

Besvar
Carsten Krog Pedersen maj 26, 2018 - 6:50 pm

God historie Theis og dejlige billeder.

Besvar

Smid en kommentar til os