Hvad har du i hænderne?

af Jakob Kjøller

Jeg er typen der altid har noget i hænderne, om det er en mobil, kaffe, taske eller pt. en baby, så er der er altid et eller andet.

Men forleden besluttede jeg mig for, at det skulle være slut…

Men hvorfor?

Jo, det er ret enkelt, jeg går på et mentor forløb, hvor jeg ret enkelt skal tage billeder, mange, som i rigtig mange billeder, ellers når jeg på ingen måde igennem forløbet med det jeg ønsker.

Min Mentor David gjorde det ret hurtigt klart for mig, at jeg tænker alt for meget når jeg skyder. I den sammenhæng anbefalede han mig, at tage et mindre kamera med mig, istedet for mine ellers så store og lækre huse.

Han kom med et par foreslag, det ene var at bruge min mobil, ellers ville han anbefale et Olympus Tough, da det kan være i lommen på mine bukser. Da jeg aldrig rigtigt er blevet gode venner med “træk og skyd hurtige billeder” med min mobil, valgte jeg Tough modellen. Så jeg ringede til min pusher og dagen efter hentede jeg kameraet.

Men det var bare ikke nok, der kom ikke de billeder ud af mig som der skulle. Igen grunden var enkel, jeg havde altid noget mellem hænderne.

Med hænderne frie

Efter en kort analyse (ja, sådan er jeg, analysere alt), gik problemet op for mig: Mine hænder var altid optaget!!!

Jeg besluttede mig for, at frem over skal jeg altid have højre hånd fri og jeg skal have et kamera i højre lomme. Det er temmeligt easi peasi og de sidste 14 dage har jeg skudt som aldrig før. Det er alt der står for skud, om det er ungerne eller hverdagen, så bliver det foreviget 🙂

 

I onsdags var jeg på en lille pressetur til sverige, turen var omkring “Glamping” konceptet, her fik jeg rig mulighed for at dokumentere min tur afsted imod det svenske.

 

Hvad har du i hænderne?

Men hvad med dig, har du et kamera mellem hænderne, eller har du noget der forhindre dig i at tage billeder hele tiden?

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Jon Detlefsen maj 14, 2018 - 8:53 am

Yes Jakob – selvfølgelig skal vi have kameraet med os altid. Derfor bliver jeg kun større og større fan af mindre grej – både i mængde og fysisk størrelse;) Kan kameraet ikke være i bukse- eller jakkelommen, gider man ikke slæbe det med sig ALTID. Glæder mig til at se endnu flere billeder!

Besvar
Jakob Kjøller maj 20, 2018 - 10:06 pm

Det skal nok komme, er dog lige i bryllups mode, men det kommer der også mere om :p

Besvar

Smid en kommentar til os