12. December – En julegave idé

af Brian - fotomalia.dk

Så åbner vi den 12. låge i vores kalender og idag får i næsten hele linket serveret på et sølvfad. www.kortlink.dk/ og så skal i bare finde de sidste 4 tegn så har i dagens link.. Der er også en dags præmie idag så hob videre og læs mere.

Jeg beklager meget det sene indlæg! men til gengæld har jeg jo givet jer næsten hele linket 😉

Ja så er det blevet d. 12 december og det betyder at det er ved at være tid til at finde ud af hvad man skal give dem man holder af i julegave. Idag kigger vi på en ting jeg skal give i julegave.

Julegave ræs..

Jeg er meget priviligeret, da min super dejlig kone ordner alt jule indkøb, det syntes jeg er fantastisk, for så har jeg mere tid til at lave billeder og skrive her på bloggen. Min kone er helt tosset med at købe gaver, og  faktisk ville hun også gerne selv købe sin egen, meeeen det får hun ikke lov til, for det vil jeg nu gerne selv gøre.

En af de ting jeg giver hende i år er en fotobog med billeder fra vores familie tur til Egypten. Nu er overraskelsen nok lidt ødelagt for min kone, da hun også følger lidt med her på bloggen, så jeg må nok heller finde lidt mere til hende. (nogen idéer)

Jeg syntes selv at det er en rigtig god gave for vi har sammen lavet en lignende bog tidligere, fra en tur til Thailand, og den har vi hygget os rigtig meget med. Jeg tænkte derfor at det kunne være en god idé med en fra vores seneste tur til Egypten.

Her kan du se den første bog jeg har fået lavet, det er med billeder fra en familie tur til Thailand

I den bog jeg vil lave, fra Egypten, er der 55 billeder som jeg regner med at fordele på omkring 50 sider. Billederne er en blanding af “gode billeder” og “familie billeder” og så er planen at de kommer nogenlunde i kronologisk rækkefølge. jeg har lige samlet en del af billederne i et galleri er så i kan se hvad jeg mener.

[nggallery id=12]

Fotobogen

Jeg har kun lavet en fotobog før denne, og den bestilte jeg igennem click.dk (tjek selv click.dk hvis du vil se mere). Jeg syntes deres bog koncept fungerede ret godt og det jeg syntes det var ret nemt og kvaliteten på selve bogen var også udmærket. Jeg syntes dog der var plads til forbedringer da billederne i bogen, eller printet i bogen ikke var fremragende.

Derfor spørger jeg bloggens læsere, hvor får jeg den bedste kvalitet til rimlige penge? nogen der har nogle erfaringer de vil dele?

Dagens ekstra præmie


Dagens ekstra præmie er en bunke af spændende herligheder samlet sammen over flere år og netop gemt til denne dag, en stor tak til Kamerakompagniet.dk for at sponsorere alle de fine præmier.

Den kan du vinde ved at skrive en mail til br@fotomalia.dk med dagens beløb, men husk også at skrive dagens beløb ind i din egen personlige julekalender som du kan finde lige her og sende den til os den 24. december.

Vinderen af dags præmien fra den 10. december er Jesper Vidbæk Tillykke til dig

Nå nogen gode råd???

Relateret indlæg

18 Kommentarer

Jesper Videbæk december 12, 2010 - 9:46 pm

Takker for præmien. Glæder mig til at se hvad det er for herligheder.

Jeg lavede en fotobog sidste år hos pixum.dk
Billedkvaliteten er sådan set OK og det er også dem jeg bruger når jeg får fremkaldt papirbilleder. På alle de sider hvor billederne ikke gik til kant lavede jeg siderne sorte. Det er en skidt ide, for farven skaller af i kanterne og det ser ikke specielt godt ud. Så jeg vil ikke ubetinget anbefale pixum, men det er de eneste jeg har erfaring med.

PS. De sidste 4 tegn var egentlig ret svære at finde 😉

Besvar
Brian december 13, 2010 - 8:31 am

Nu skal det jo heller ikke være for nemt 😉

Men det virker da også til at du har styr på det, du er da ved at have samlet noget street-credit – og det kan godt komme til at betale sig her i december 😉

Besvar
Jesper Elgaard december 12, 2010 - 10:08 pm

Tillykke Jesper. 🙂

Vold fed serie! Inspirerende.

Venligst, Jesper

Besvar
Brian december 13, 2010 - 8:32 am

Takker!

Besvar
Erik december 12, 2010 - 10:52 pm

Jeg har prøvet Cewe fotobogen. Og det skyldes da kun at jeg fik en god rebat som deltager ved fotomarathon. Om jeg vil bruge den igen ved jeg ikke. Bryder mig ikke om deres interface og slet ikke den manglende information om hvor langt bogen er nået og om hvornår den kan hentes. Det var alt for upræcist. Dertil var der nogen små skønhedsfejl i teksterne jeg satte ind.

Besvar
Brian december 13, 2010 - 8:33 am

Hmm det lyder ikke til at det er CEWE jeg skal prøve

Besvar
Søren Skovsgaard december 12, 2010 - 11:49 pm

hmmm… der røg vist både min street credit og tålmodighed, men efter at have siddet mere end en time og prøvet at finde de sidste 4 tegn, og opdaget at klokken nu er blevet så sent at min nattesøvn også er ved at ryge, så må jeg nok give fortabt….

Besvar
Brian december 13, 2010 - 8:29 am

Hej Søren..

He he så er det godt du har lidt street kredit at tage af.

Men jeg syntes nu der er nogle flotte hieroglyffer der er på nogle af billederne 😉

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk december 13, 2010 - 8:54 am

Nej nej nej hvor er det mega sjovt det her!!! 🙂 Jeg læste Sørens indlæg og besluttede mig fast på at jeg ville fandme finde dem selv og jeg FANDT DEM!! Lige inden Brian skrev tilbage jubiiiii jeg er slet ikke så dum som Brian ser ud til. 😉

Det er nogle rigtig fede billeder Brian, og der er flere af dem jeg slet ikke har set før. Lækkert. Mit favorit billede er dog stadig det af din datter med “turen går til”, det er simpelthen genialt!

MEN du skulle have postet dette indlæg i bedre tid så vi andre kunne have nået at snylte på din ide til vores kærester/koner inden jul 🙂

Besvar
Brian december 13, 2010 - 9:16 am

Jeg har heller ikke betilt endnu, så jeg håber jeg kan nå det.. ellers er det vel tanken der tæller.

Nej du ikke lige så dum som jeg er grim, men til gengæld er du lige så grim som du er dum, og det siger det hele.

Jep jeg er tilbage for fuld skrue – trods et sent indlæg igår!

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk december 13, 2010 - 10:34 am

Ja det må man da virkelig sige Brian… Godt kommet igen 😉

Søren Skovsgaard december 13, 2010 - 10:10 am

Clever…. godt gemt.

Må vel bare konkludere at min 25 tommers skærm er for lille, eller også skal jeg have en skærm med “auto picture manipulation seeker” indbygget

Besvar
Catarina december 13, 2010 - 10:13 am

Tror jeg har stirret mig bind – for lige nu er det mig umuligt at finde de sidste 4 bogstaver. 🙁 Må kikke igen når jeg kommer hjem. 😉

Besvar
Brian december 13, 2010 - 10:22 am

Vi lader dags præmie konkurrencen køre til i morgen, så hvis man kan finde linket, så kan man stadig nå at være med…

Besvar
Rasmus december 13, 2010 - 12:59 pm

Uh, den var tricky 🙂

Besvar
Jacob Almtoft december 13, 2010 - 1:03 pm

Nogen der har prøvet fotobøgerne man kan bestille igennem apple?

Har prøvet Pixum og mittrykkeri.dk og begge er ikke helt tilfredsstillende. Pixum lavede siderne større end omslaget på bogen (flot!) og Mittrykkeri leverede en bog hvor alle contrastfyldte overgange bar præg af for takkede kanter.

Overvejer at få lavet en bog ved Click eller Apple (hvor de så end får lavet)

Besvar
Catarina december 13, 2010 - 2:51 pm

For filan hvor var de godt gemt. Havde kikket på *** flere gange uden at se dem. 🙂

Besvar
Søren Skovsgaard december 13, 2010 - 6:22 pm

Ja, det er ikke sådan når Brian er bedre til photoshop end Mads 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os