We Build A Castle…

af Mads - fotomalia.dk

Hej med jer,

Old news – Disney har købt LucasFilm for den lille sjat af ca. 25.000.000.000 kr. Jeps George Lucas – Mr. Star Wars har besluttet sig for at lave små film hjemme i sin garage og vil lade andre overtage hans livsværk. Hvis jeg kunne sælge mit livsværk for den sjat penge, så havde jeg nok også valgt at gå den vej!! Nok om det – vi skal kigge på et billede lavet i Photoshop i den forbindelse…

I forbindelse med Disneys overtagelse af verdensherredømmet – og herunder Lucasfilm er nettet oversvømmet i sjove billeder omkring dette. Og selvfølgelig havde Worth1000.com også en konkurrence om netop Star Wars universet – og Disneys inflydelse på dette i de kommende film.
Jeg besluttede at give mit bud med på et billede.

Min idé

Mine tanker omkring et sjovt billede var i første omgang at mixe nogle af de kendte figurer fra det to universer. De åbenlyse var selvfølgelig “Duckwader”, “R2Duck2” osv – you get the point. Men ved nærmere eftertanke, så vidste jeg at konkurrencen ville blive oversvømmet med sjove billeder af kloner fra de to universer. Så jeg valgte at tage to at de mest ikoniske ting fra de to universer og mixe dem sammen:
– Disneys slot – som er deres varmærke fra deres Parker og selvfølgelig i deres logo.
– The Death Star – Darth Waders super “planet”.

Sources

Her kan i se mine kilde-billeder

Final image

og her kan i se det endelige billede.

Intet trofæ

Desværre var der ingen præmie til mig denne gang, jeg endte med en 6. plads ud af 30. Jeg lå ellers rigtig længe nr. 5. – men jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med placeringen taget i betragtning af at jeg ikke viser sjove figurer ( som jeg jo havde regnet ud at alle andre ville gøre 🙂

De andre bud

Hvis i har lyst, så kan i se alle de indsendte bud her – de kommer i nomineret rækkefølge. – god fornøjelse

God dag, Vi ses 🙂

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Kasper - fotomalia.dk november 7, 2012 - 7:45 am

Ha ha ha!! 🙂 Det er simpelthen genialt Mads!
Tillykke med 6. pladsen, det er sgu flot!
Det er noget super lækkert lys / kantlys du har fået lavet.
.
Så har vi endnu en filmplakat til grotten 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 7, 2012 - 1:28 pm

Hej Mads… Super dejligt med noget fra din hånd igen, og jeg syntes sku dette er i særklasse!
.
Jeg syntes faktisk din idé er rigtig god, og syntes der både er humor og noget ægte i resultatet – det ligner jo faktisk en plakat!
.
Godt arbejde – og fedt at se dig væk fra LEGO-klodserne 😉 !!!

Besvar
Mads - Fotomalia november 7, 2012 - 9:49 pm

Tak for de fine ord venner! Den var også rigtig sjov at lave – win win 🙂

Besvar
kim november 8, 2012 - 7:27 am

Som sædvanligt ultra-imponerende Mads.

Besvar
Mads - fotomalia.dk november 8, 2012 - 8:06 am

Tak Kim 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os