Vil du med i Regnskoven (Udsolgt, men kom på venteliste)

af Brian - fotomalia.dk

Hold da ferie det gik hurtigt! – igår smed jeg dette indlæg på bloggen, og idag er der kun en plads tilbage, så hvis du overvejer at tage med, så skal du vist være hurtig!  udsolgt! Hvor er der fedt, og nu glæder jeg mig bare til at “Nørde” med alle dem der deltager!

FAVERIGE FRØER

Jeg glæder mig helt vildt – vi har lige startet et spændende arrangement i Regnskoven, og det tænkte jeg, at jeg lige ville dele med jer her på bloggen. Jeg har klippet lidt fra Regnskoven hjemmeside:

“Lyder fugleedderkopper, slanger og farverige frøer som spændende motiver, du godt kunne tænke dig at fotografere? Så har du nu chancen for prøve kræfter med helt nye motiver i Randers Regnskov”.

Et billede fra sidste fotoaften – kejserskorpionen er et af de motiver der formentlig kommer med igen!

“Mandag den 14. januar har du mulighed for at stille skarpt på nogle af Regnskovens forunderlige skabninger, når vi åbner op for et spændende og helt unikt koncept, der giver dig mulighed for at fotografere, uden for de normale åbningstider og uden de normale begrænsninger af glas og andre forstyrrende elementer”. 

LÆS MERE HER

Vi har faktisk gennemført en lignende aften tidligere, og det var pisse fedt, alle kom hjem med fede billeder og en ordentlig en på opleveren! Nu er det så blevet tid til at gøre det igen, og måske er der nogen her fra bloggen der har lyst til at lege med?

Der er som I kan se et begrænset antal pladser, så hvis det er noget for dig, så gælder det om at være hurtigt ude!

 

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Michael Hjorth november 15, 2012 - 11:44 pm

Hej
Pokkers, pokkers og pokkers. Det ville jeg gerne have været med til. Så I skal bare vide at kommer der et afbud, så er jeg klar også selvom afbuddet først kommer mandag d. 14 januar.

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 16, 2012 - 3:50 pm

Hej Michael..
.
Beklager, men jeg lover at det ikke er sidste gang – det er muligt der allerede kommer et mere op snarest!
.
du står nummer 1 på afbudslisten!

Besvar
Jørgen Nielsen november 16, 2012 - 3:50 pm

Er der en venteliste vil jeg gerne skrives på

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 16, 2012 - 3:53 pm

Hej Jørn…
.
Ja der er en venteliste, og jeg har hermed skrevet dig på!!
.
Jeg arbejder lige nu på en nummer to – også skal jeg nok give dig direkte besked!

Besvar

Smid en kommentar til os