Vi udvider igen!

af Brian - fotomalia.dk

Som den vågne læser måske allerede har opdaget på billedet på vores FB-side, så er vi blevet endnu en mand rigere. Dette kan måske få nogle til at tænke: “Kan der snart være plads til flere på FotoMalia?”

Ja det kan der, når det er de rigtige, og vi har længe haft et rigtig godt øje til vores nyeste mand – han kan nemlig noget ganske særligt!

 

THEIS POULSEN

Som med flere af vores andre nyere skribenter, så er der en ret god chance for, at du allerede er stødt på vores nye mand, for Theis er bestemt ikke ny på nettet, han har faktisk i mange år kørt sin egen meget populære blog på Theis.dk – men nu er vi meget stolte af at kunne løfte sløret for at han er blevet fast mand her på FotoMalia.dk!

Theis Poulsen har de sidste mange år levet af at fotografere for nogle af de aller største modehuse i Danmark – her har han været fast mand på at producere spændende salgsbilleder med de smukkeste mennesker på jorden, men hans fotografiske arbejde er ikke stoppet der, for hans passion for det smukke billede har drevet ham til at lave i hundredevis af fede billeder.

Theis gør det godt hele vejen rundt, men hvis man skal snakke om et speciale, så er det koncert- og modelbilleder der stikker helt af.

Fotomalia, Store nørdedag, Theis_ZEN5253Theis giver den gas på FotoMalia´s legendariske “FotoMalia dag”

Hvad skal Theis bidrage med her på FotoMalia? – Tja, vi har faktisk givet ham frie rammer, så det bliver nok lidt blandet fra godteposen.

Udover koncert- og modelbilleder, så er Theis glad for grej, så mon ikke der kommer lidt grej-snak fra ham også, personligt glæder jeg mig til at komme med Theis på opgave og se, hvordan han arbejder med fotografiet og ikke mindst den der står på den anden side af kameraet.

Tjek Theis’ billeder her

 

FOTOMALIA SIGER VELKOMMEN

FotoMalia vil gerne være de første til at byde det nye medlem velkommen og tro mig, vi ser frem til at dyppe dig i tjære og rulle dig i fjer ved næste stormøde!

Velkommen til, makker!

 

 

Relateret indlæg

1 Kommentar

Anders august 13, 2015 - 9:06 pm

I har sgu’ snart samlet cremen af fotoblogverdenen i lille DK. Super fedt. Glæder mig til at læse mere fra Theis’ hånd 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os