Kokonen udklækkes

Nå.. Hvad kom der egentligt ud af kokonerne – det er vist tid til at afsløre de rigtige billeder..

I dag viser vi resultatet af, hvad man kan få ud af en palle, vrapmaskine, lidt fotogrej og tre skøre gutter!

 

VAMPYRENE KOMMER

Jeg bliver til stadighed  imponeret over, hvor lidt der skal til for at lave sjove billeder, eller måske er det i virkeligheden lidt skræmmende, hvad vi efterhånden anser for at være “lidt”.

Billederne herunder er lavet med et Nikon D600, Nikkor 14-24 f/2.8, 2 SB900 og en enkelt paraply – Nå ja og så lidt arbejde i Photoshop. Grej er vigtigt, men ofte er det vigtigste, at man har en idé, og så at man tilsætter lidt kreativ fotografering, det er i hverfald sådan, at de fleste af vores “gode” billeder bliver til!

 

Vi havde, som jeg skrev i sidste indlæg, ikke rigtig nogle planer for vores meetup – vi ville bare mødes og fjolle som i de gode gamle dage, og det som i virkeligheden nok mest af alt fascinerer mig, det er nok, hvad filan der sker når Kasper, Mads og jeg mødes – det er sjældent kedeligt.

I sidste indlæg skrev jeg også, at vi var ved at klippe lidt video fra shootet – det er Kasper stadig i gang med, og jeg tør ikke love at det nogensinde kommer til at se dagens lys, men jeg har selv fundet et lille klip som i ikke skal snydes for.

 

Det var det for nu – jeg håber du nød billeder, at videoen trak et smil frem, og at du kigger forbi igen inden så længe.

Smid gerne en kommentar så vi kan se, om der stadig er nogle på den anden side, også selv om vi har holdt en lidt lang sommerferie..

Vi kommer stærkt igen!

 

JULEKALENDER 2015

 

Krudt

Brian - fotomalia.dk

Brian arbejder til dagligt som fotograf i Randers Regnskov, og igennem dette arbejde kommer han vidt omkring i forhold til motiver. På en enkelt uge er det ikke unormalt at han har fotograferet alt fra parrende kongekobra og flyvende kæmpe flagermus til portrætter af børn, produkt billeder eller dele af dyrepassernes spændende hverdag

Du kan måske også lide

Sådan holder du gang i den fotografiske ild

SÅDAN FOTOGRAFERER DU FYRVÆRKERI NYTÅRSAFTEN!

Højtider er også kattenes skræk

Lux af Kennet Islandi Havgaard

7 thoughts on “Kokonen udklækkes”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *