En historie fortalt igennem Sigma 35mm f1.4 dg hsm Art

af Theis Poulsen

Så er jeg klar med mit første rigtige indlæg her på FotoMalia, og hvad kan være en bedre start end at snakke lidt om godt grej!

Så derfor – lad os snakke lidt om Sigma 35mm f/1.4 ART!

 

SIGMA 35mm F1.4 DG HSM ART

For ikke så længe siden udvide jeg udstyret i fototasken en smule. Der skal jo ske noget nyt engang imellem og jeg havde i lang tid gået og været små forelsket i en 35 mm F1.4

Jeg fik langt om længe taget mig sammen og nu bor der så en Sigma 35mm f1.4 dg hsm art i min taske.

 

Vejen ud til motocross banen

Vejen til Cross banen

 

Nu har den ikke været i tasken så længe endnu, men allerede nu kan jeg vist godt afsløre det bliver en fast beboer. Det er en super lækker optik og da jeg først fik den micro justeret var den også super super skarp.

Når der er nyt gear i tasken skal det jo testes og jeg er ikke lige typen der tager billeder af murstensvægge eller måleskemaer. Nej det skal bruges ude i den virkelige verden.

F1.4 rocks :)

F1.4 rocks 🙂

 

Hvad kunne så være bedre end at udfordre sig selv lidt. Min erfaring ud i reportage fotografiet er ikke den store. Så da vi i vores lokale fotoklub skulle ud og fotografere motorcross, besluttede jeg at angribe det anderledes end bare action billeder.

Jeg ville lave en lille reportage fra en træningsaften i en lokal motorcross klub. Det hele skulle selvfølgelig gøres med kun den nye 35 mm.

Fuld fart

Fuld fart

 

Både at bruge kun en optik og ikke mindst at fortælle en historie var en super fed udfordring. Jeg kan på det varmeste anbefale at du udfordre dig selv. Prøv og fortælle en historie med billeder istedet for kun at lave enkelte billeder.

Det endelige resultat må i bedømme, selv er jeg ok tilfreds, men kan dog også se at der er nogle ting jeg gerne ville have haft med. Det betyder jo så bare at jeg må prøve det igen 🙂

35mm til portræt, jo tak

35mm til portræt, jo tak

 

Hvis du vil se hele serien fra turen til Cross banen, så klik på nedenstående album –

Myalbum er en fed måde at dele sine billeder på – prøv selv!

Del din billede historie med os, i kommentarerne nedenfor.

 

 

Relateret indlæg

1 Kommentar

Karl Christian Buus august 14, 2015 - 8:52 pm

Spændende at høre lidt om Sigma Art, har selv gået længe og kigget på den….
Ser frem til flere “gode” indlæg her på Fotomalia, og håber de fremover bliver med lidt mere kød på 😉
Du skal jo også lige igang med at skrive 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os