Deadline nået!

af Brian - fotomalia.dk

Pyyha det har været en presset tid her på det sidste, med en meget stor deadline. Ikke en fotografisk deadline, men med den anden del af mit job, bygge koordinator delen. De sidste par uger har vi i regnskoven knoklet for at få årets nyhed færdig, og i går indviede vi så den nye udstilling.

Den nye udstilling er inspireret af tempel området  Angkor  i Cambodia, og sidste år var vi på tur i området for at mærke det forsvunde tempelriges “ånd”.

På rejsen til Cambodia og igennem hele bygge fasen har jeg fuldt projektet som koordinator og som fotograf, dette er blevet til en hel del billeder, nogle af dem kan man lige nu se som et dias Show i Asien kuplen. Der er billeder fra både byggefasen, og billeder fra selve turen.

I får selvfølgelig også et par af billederne her på bloggen (for at få den bedste opløsning og bedste oplevelse af billederne så klik på det forste og brug piltasterne til at klikke billederne igennem).

Angkor WatKronen på Khmer imperiet, Angkor Wat et kæmpe tempel som i mere end 400 år var opslugt af regnskovens grønne rige. Templerne blev genfundet af franskmanden Henri Mahout i 1860érne


Det er b.la. de 216 kæmpehoveder fra Bayon templet som har givet os inspiration til den nye udstilling i Asien kuplen.


På Turen til Cambodia blev der målt, taget notater og selvfølgelig taget en masse billeder.


HC vores klippebygger lavede “aftryk” af nogle af alle de talrige og meget detaljerede reliefer som pryder templerne i Angkor

Siden August sidste år har et helt hold af håndværkere arbejdet hårdet på at få rest de elementer der nu kan opleves i vores Asiatiske kupel, det har været en enorm rejse og der har været travlt, men resultatet er blevet flot, rigtig rigtig flot.

HC er i færd med at bygge skelletet til et af de store kæmpe hoveder som nu står flere meter høje inden i Regnskoven

Khmer hovedet bliver samlet, igennem hele dette projekt har jeg kun fået endnu større respekt for det bygnings arbejde khmer folket gjorde får mere end 500 år siden i Cambodia.

Og til sidst et billede af en del af det færdige resultat.

Nu står den næste tid b.la. på at opdatere Regnskovens billedearkiv med nye og spændende dyrebilleder, der lidt forberedelse til en tur der rykker nærmere og nærmere og bestemt ikke at forglemme en spændende fotoweekend – mmmh det blir en god tid!!

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Jesper Videbæk juni 13, 2010 - 10:38 am

Øj – jeg er IKKE misundelig. Af alle verdens jobs, har du da ét af de bedre.

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk juni 13, 2010 - 5:55 pm

Ja jeg har jo set jeres nye “Statuer” og det andet i har bygget et par gange og jeg må sige at jeg imponeret.

Fedt med noget baggrundshistorie og lækre billeder.

Ja du er heldig med dit job, men jeg er heller ikke misundelig………

Besvar

Smid en kommentar til os