Ugens Udvalgte (uge 5)

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder, at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

 

UGENS #1

Underligt, uskarpt og lidt mystisk – ja der er faktisk svært at se hvad ugens nummer et er, altså ud over en dråbe med vand.

Men et eller andet fanger mig ved det her mystiske billede, og jeg er vild med det!

Stort tillykke til Steen, som nu for anden uge i træk er valgt som ugens nummer et!

Uge 5 - vandråbe - Steen Brølling

 Uge 5 – vandråbe – Steen Brølling

 

UGENS #2

Og endnu en gang som nummer 2 – Jesper Videbæk!

Denne uge vil jeg dog sige at det er som en delt første plads, for jeg er faktisk også lidt vild med dette billede – Det er jo en simpel teknik, men jeg syntes det skaber en god stemning og giver et lidt anderledes udtryk, så tomlen op her fra!

Tillykke til Jesper!

Uge 5, Tøvejr, Jesper Videbæk

Uge 5, Tøvejr, Jesper Videbæk

 

 

UGENS #3

Nummer 3 går til en gammel kending her på FotoMalia – dejligt at se at du, Catarina, stadig leger med foto, og finder tid til at kigge forbi!

Jeg syntes dit billede er en en rigtig god idé, omen det er set før, så virker friske frugter bare næsten altid godt! – Desværre, så savner jeg skarphed!

Jeg syntes at kunne fornemme at der er dele af billedet der er rigtig skarpt, så måske det kun er et spørgsmål om at du skulle have lagt dit skarphedsplan mere præcist, eller måske uskarpheden skyldes det glas du skyder igennem, det er svært at bedømme, men jeg ved at du kan gøre det bedre!

Hvis du har mod på at give det endnu et forsøg – og det syntes jeg næsten billedet fortjener, så ville jeg finde et lille akvarium eller noget andet med en ordentlige glasflade, også måske lave en skive kiwi med lys bagfra – det tror jeg ville blive rigtig flot!

Hvis dine glaselementer i objektivet ikke er parallelt med glasset på “akvariet” får du aldrig skarpe billeder, så sørg for at tænke over dette når du skyder!

Uge-5-Catarina.dk-'Kivi-i-vand'

Uge 5 Catarina.dk “Kivi i vand”

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

 

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=84]

HUSK at dit billede MAX må være 2000px på den lange led, og MAX 1 MB!!!

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 6

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIANs BILLEDE UGE 5

Det er ikke meget tid der har været til at lave billeder i år – forhåbentligt bliver det bedre om et par uger, men lige nu må jeg læne mig lidt op af mit arkiv!

Vi skal en tur tilbage til sidste forår, og kigge lidt på et billede jeg lavede til mit lille hygge projekt – projektet handler om de frøer der bor lige uden for vores alles døre (næsten), og min plan med projektet er faktisk bare at fortælle lidt om frøernes liv.

Denne uges billede er lidt haletudser der tøffer rundt og gør det hale tudser gør bedst – æder!

2013_april_26_Butsnudet Frø (Rana temporaria)

Haletudser

 

Det var alt for nu. Tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

 

Relateret indlæg

1 Kommentar

Steen Brølling februar 5, 2014 - 7:05 am

Weee. 2 i træk. Takker for det 🙂
Faktisk så passer din kommentar jo meget godt overens med den fra sidste uge, hvor du manglede liv, som lyset i vanddråben hér i højere grad bidrager med.
Men jeg er nu ikke selv såååå tilfreds med denne uges billede. Den bærer desværre præg af “fnuller” på sensoren hist og pist.

Besvar

Smid en kommentar til os