Ugens Udvalgte (uge 4)

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder, at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

 

UGENS #1

Kulden har sænket sig over Danmark – okay det er ikke sikkert vores nordiske naboer ville kalde det kulde, men jeg syntes skisme det er koldt der ude…

Ugens #1 er et lækkert frost billede, et billeder der på enkel hvis visualisere hvor flot og fantastisk vinteren kan være – det er lækkert, og man kan blive helt forgabt i billeder som disse.

Selvom jeg syntes billedet er lækkert, så syntes jeg det mangler noget – det er meget mørkt, og jeg mangler på en eller anden måde noget “liv” – noget der gør billedet færdigt. Jeg ved ikke helt hvad det er der mangler, eller hvad jeg ville gøre anderledes, men jeg syntes ikke billedet er helt i mål.

Men Steen, tiltrods for min lidt hårde kommentar, så stort tillykke med billedet, det er lækkert, og du kan helt sikkert være stolt!

2_40-8021b31ae04921f90e00ad77a06f45b1b83b0689

 uge 4 – Is på nært hold – Steen Brølling

 

UGENS #2

Ude i kulden – ja man fornemmer godt den bidende stilhed!

Jesper – du er som altid, når du kommer afsted, kommet hjem med et billede af høj kvalitet, både visuelt og teknisk. Du formår at fange “landskabet”, og jeg føler som regel at jeg kan se hvad det er du vil fortælle – det er en gave at kunne formidle “det” i et billede, en gave som kun meget få har fået, og det skal du værne om, og pleje!

Men Jesper – jeg er underholdt, ikke bjergtaget som tidligere 😉 jeg mangler lige lidt mere umfff fra dig, vi er lidt tilbage i noget vi har snakket om før – så du må ud igen!

Håber du forstår min spøgefulde, og kærlige kritik – stort tillykke med billedet!

image-c55458c244942787f3b9a4943a785972c415c5e2

uge 4 – Jesper Videbæk – Koldt.

 

 

UGENS #3

Min første tanke var – WOW!!

Det her kunne være et TOP lækkert billede, og det er det også, men det mangler skarphed – det er så synd at du ikke lige har fået det sidste skarphed med, for det skriger dette motiv på!

Det er koldt, man fryser, der er ingen lys til hurtige lukkertider og man ville hellere være under en varm dyne – ja gode undskyldninger er der nok af, men det er bare så synd når man kommer hjem med hvad der kunne være et mester skyd, også er det ikke helt skarpt (og ja det har vi alle prøvet – mange gange!).

Peter, næste gang, så har du et stativ med! – ellers må du skrue lidt på din ISO eller noget – der er ingen undskyldninger!

Tillykke med billedet, og jeg håber også du kan tage min hårde, men kærlige kritik 😉

porten-76ac0acaf632c83b57bd5e6b8f9a59b79605fe78

Uge 04 -Porten – Peter Fjeldborg

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

 

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=84]

HUSK at dit billede MAX må være 2000px på den lange led, og MAX 1 MB!!!

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 5

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIANs BILLEDE UGE 4

Da jeg ikke har fået skudt et eneste billede i denne uge, måtte jeg lige en tur i arkivet og finde et fra sidste år ved denne tid – jeg savner at komme ud at skyde nogle billeder, og burde vist snart tage mig tiden til det!

2013_januar_17_Is og sne, Linjer, Spejling, Vorup Enge

Denne tid på året kan være så smuk og fotogen – hvis altså vejret arter sig!

 

Det var alt for nu. Tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

 

Relateret indlæg

7 Kommentarer

Steen Brølling januar 27, 2014 - 3:50 pm

Takkertakker Brian. Selv kan jeg rigtig godt li’ deder billeder med en eller anden lillebitte dims i fokus, hvor resten er i direkte kontrast. Altså som her: Meget lyst fokus/meget mørk resten… 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 27, 2014 - 4:51 pm

Hej Steen…

Det er bestemt også en kombi der virker – derfor er du jo også nummer 1!

Fedt at du vil lege med!

Besvar
Jesper Videbæk januar 27, 2014 - 6:24 pm

Jeg skal ikke ud igen før det bliver plusgrader. Basta!
En 90 sekunders eksponering føles uendelig når man står ved kysten i kraftig pålandsvind og 6 graders frost.
Det køler både fingre og kreativitet så jeg er faktisk fint tilfreds med resultatet. 🙂

Dit eget billede er toplækkert. Sådan ét gad jeg godt gå ud at lave men af en eller anden grund har vi aldrig rigtig rimfrost hér omkring hvor jeg bor. Det er lidt snyd.

Besvar
Steen Brølling januar 27, 2014 - 7:03 pm

Hej Jesper

Kig forbi Vejlerne. Her er der sgu’ rimfrost 13 måneder om året (føles det nogen gange som)….

Besvar
Jesper Videbæk januar 28, 2014 - 5:25 pm

Det var alligevel meget. Så tror jeg jeg vil vente til sommer. 20 grader og rimfrost – det er vist lige mig 😉

Besvar
kim januar 28, 2014 - 8:58 pm

hahaha…
Hvilken herlig kommentar. Det rene guld – tak for en griner.
Livet er skønt 🙂

Besvar
Jacob Almtoft januar 29, 2014 - 8:41 am

Kan faktisk huske en dag for mange år siden, hvor jeg havde det varmt i Vejlerne…

Besvar

Smid en kommentar til os