Ugens billede Uge 33

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

Så har vi endnu en gang et billede fra Eric Dufour med i ugens udvalgte – jeg er kort sagt helt vild med hans billeder, og nyder hver gang han lege med!

Jeg har ingen konstruktiv kritik at give, jeg syntes det fungere og syntes der er et sjovt spil imellem de to damer – hvis jeg skal komme med en lille ting, så ser det ud til at den ældre dame netop har opdaget fotografen, og jeg tror billedet ville have virket stærkere hvis hun havde kigget ud i luften mod venstre (for beskueren)

Eric – Stort tillykke til dig!

img_6649v800v2-8f73c1f17484ee361bd56cb8c9101bb487cea731

Uge33 – Homentage – Eric Dufour

 

Billede nummer to er et rigtigt sommer billede, og man bringes næsten tilbage til den gang hvor man selv nød at lege med havevanderen.

Dejligt billede, og jeg det står rigtig stærkt i sort/hvid, det bringer ro til alt den energi der er i vand og barn – kort sagt, FLOT

Også et stort tillykke til “Foto17” ?

foto17-dk_5840-524fe380bdc4dcc57300bb4ca482f17a65c01022

Uge 33 – “Vandleg” – Foto17

 

Ugens sidste billede har noget spændende, men også lidt mangler, så jeg har faktisk valgt dette billede primært fordi jeg havde noget at sige til det.

Billeder taget om natten kan være rigtig fede, og det kan være sjovt at lege med lys – uanset om det er på et tog, en lommelygte eller en flash det er bare sjovt og spændende. Natten har også den dejlige egenskab at den gemmer en helt masse der ellers normalt kunne forstyrre, og netop derfor er det et rigtig godt tidspunkt at lege og øve. Natten gør også at man kommer hjem med billeder som skiller sig markant ud fra hvordan folk normalt ser en lokation, hvilket tit giver god feedback

Johnny på dette billede har du fanget noget spændende i den måde togets lys laver en bane af lys ind i billedet, men hvorfor højformat? hvad skal alt det sorte i toppen?

Jeg tror billedet ville være langt federe hvis din eksponering havde været på 30min – dette ville formentlig have betydet at du havde fået flere af de stjerner jeg syntes at skimte i himlen med, og at du havde formentlig også fået lidt mere af omgivelserne med!

Det var kort mine tanker, så nu er det bare ud og lege med det igen!

passing-180ad558b8afb075f14b0d0c1c66dd2a85ea0dc2

Uge 33 – Passing – Johnny Møller

 

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

Som sagt, så var det sygt svært kun at vælge tre i denne uge, og derfor vil vi opfordre til, at I tager et kig på hele galleriet for uge 32 lige her – vi mener det, GØR DET!

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=69]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 34

[nggallery id=69]

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 33

Endelig har jeg fået hentet billeder ned fra mine kort, så i denne uge er der rent faktisk noget nyt fra min side. I denne uge skal i have et billede fra hvad der uden tvivl ente med at være det mest interimistiske shoot jeg nogensinde har gennemført, men heldigvis blev resultaterne gode.

_D4A3178

Falkoner med hans falk.

Det var alt for nu, tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Johnny Møller august 18, 2013 - 6:29 pm

Først stor ros til de to andre udvalgte. Super billeder på hver deres måde. Godt set Eric og rigtig veludført, men er også enig i Brians kommentar til den ældre dames blik, dog en detalje. Billede to oser af livsglæde og giver et smil på læben – dejligt!

Brian. Tak for udvælgelsen og tak kritikken. Jeg kan udemærket forstå din pointer. Årsagen til højformatet var egentlig at jeg håbede på at få nogle stjerner med, hvilket desværre ikke lykkedes. Lukkertiden er 25 sec. og jeg ved ikke hvor meget forskel det havde gjort med 30 sec (regner ikke med at du mener 30 min 😉

Men endnu engang tak for kritikken, der som altid er brugbar. Den vil jeg tage med ud i natten 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 18, 2013 - 8:13 pm

Hej Johnny..
.
Jeg mente faktisk 30min – Jeg tror billedet ville være super fedt som et startrail billede… Men det kan selvfølgelig godt være at de 30min er i overkanten, det kommer lidt an på den øvrige belysning…
.
Og det var da så lidt..

Besvar
Eric Dufour august 18, 2013 - 11:58 pm

Mange tak Brian og stor Tillykke til Foto17 og Johnny for deres superflot billeder.
I write in English because it is better than my Danish.
Thank you very much Brian for the selection and your appreciations on my picture and my photographic work in general.
I agree with you about the look of the old lady that I would have preferred a little differently but I think she hasn’t seen me to take the picture. I just did a single photo of the scene because I did not want to get his attention.
For information the picture has been taken last july in Barcelona.
Have a nice week
Mvh

Eric

Besvar

Smid en kommentar til os