En flok dejlige tøser med store babser

af Brian - fotomalia.dk

Som alle dem der følger med på vores FaceBook side ved, så tilbragte jeg fredag morgen i selvskab med en flok dejlige tøser med gode babser – i dag tænkte jeg at i skulle se resultatet..

Tag et kig og se om du nyder synet

 

EN RIGTIG DIVA

Sidst på dagen torsdag fik jeg en lækker haste opgave på billeder af Regnskovens lækreste tøser. Billederne skulle bruges til en forside på et prospekt der skulle ligge færdig fredag middag – med andre ord, jeg havde massere af tid til at forberede og planlægge 😉

Min eneste mulighed var at tage tideligt på engen (hvor tøserne bor), og håbe på godt vejr – men som de divaer de nu er, var tøserne selvfølgelig ikke stået op, og de virkede heller ikke specielt imponeret over mig og min tidlige ankomst.

_D4A4942(600)

Inden divaerne var stået op nåede jeg lige at få et par billeder af dem og regnskoven.

 

_D4A4877(600)

Tøserne lå rigtig fint, så jeg nåede lige at få lavet et par sniger billeder inden de opdagede kameraet – lur mig om det ikke er et af de ovenstående der ender på forsiden.

 

Det var faktisk først da de fandt ud af at jeg havde kameraet med at de vågnede op og kom på benene, efter de havde overstået den obligatoriske morgen toilette, så skal jeg love for at jeg fik al den opmærksomhed som jeg kunne tænke mig – de er jo, som en diva bør være, meget glad for kameraet!

_D4A5682(600)

Umiddelbart efter jeg var hoppet ind på marken var den første diva på plads! 

 

Opgaven var at lave et billede der viste de storbarmede tøserne med Regnskoven i baggrunden, ikke noget der burde være nogen kompliceret opgave, hvis altså man ser bort fra kameraets tiltrækningskræft på divaerne, som konstant skulle posere få centimeter fra kameraet!

_D4A5161(600)

Også var der to – 

_D4A5124(600)

Og så var der tre, her posere de i bedste “Charlies Angels” stil..

 

Men efter et par timer fladt interessen, og jeg kunne komme lidt mere på afstand af tøserne, hvilket lettede opgaven en smule – hvilket billede de ente med at bruge, det ved jeg ikke endnu, men det er altid sjovt at se.

_D4A5079(600)Efter lidt tid vandt græssets tiltrækning over kameraet!

 

Det var en hyggelig morgen, og jeg nød Diva’ernes selvskab!

 

MIN FAVORIT

Et billede som jeg med sikkerhed ved at de ikke bruger er faktisk min favorit – men det fungere nok ikke helt til det medie de skulle bruge det på.

_D4A5742(600)

Hvad syntes du om min favorit?

 

Det er altid sjovt med ens “favorit”, for det er ikke altid man selv vælger det andre syntes er det bedste billede. Når man selv vælger sin favorit i sine egne billeder, så er man ofte for involveret i billedet, og har selv følelser i “klemme”, og derfor kan man nemt komme til at vælge billeder som har været svære at tage, men alligevel lykkedes.

Med andre ord, det kan være svært at se helt objektivt på sine egne billeder, så hvad siger du – hvilket er din favorit?

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Kurt Hansen august 19, 2013 - 9:32 am

Lækre tøser, men du lokkede mig herind på falske forudsætninger. Nu havde jeg lige glædet mig til at se et stort, slaskende yver og hvad ser jeg: sofabetræk på fire ben, som – efter billederne at dømme – lige så godt kunne være tyre 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 19, 2013 - 9:37 am

Ha ha ha…
.
Det var da overhovedet ikke min intention at lokke dig på falske forhåbninger…. 😉 Dejligt at du bekender kulør 😉
.
Sofa betræk – SJM er faktisk et af verdens mest truede dyr – de individer der er på billederne herover udgør størstedelen af den samlede genpulje 😉
.
Jeg må se om jeg kan finde et godt yver til dig en anden dag!

Besvar
Anja Robanke august 19, 2013 - 2:58 pm

Der er jeg enig med med Kurt… Det er BT-snyde-kneb… Dog elsker jeg køer, så er måske knap så skuffet 😉
.
Mit yndling er det med de 3 “Charlies Angels” 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 19, 2013 - 3:05 pm

Ha ha ha.. Jeg har også kigget alt for meget på BT den seneste tid, pga. det testikel knusende monster…
.
Sorry
.
De er også søde de tre angels.. 😉

Besvar

Smid en kommentar til os