(QuipS) Noget helt nyt

af Brian - fotomalia.dk

Som noget helt nyt her på FotoMalia starter vi i dag op for Quips… Jep Quips, og det skal ikke forveksles med “Cribs” eller andre smarte slang – Quips er vores helt eget ord, som venligst er skænket af en af vores faste læsere “Morten” – eller jeg tror da han læser med fast?

ANY-WAYS – Quips vil være små hurtige indlæg med simple tips til hvordan du får mere ud af dit kamera – selve tipset passer måske ikke 100% til dit kamera, men det er så vores håb at du selv kan finde samme eller en lignende funktion på din model, og dele den med de andre læsere!

NikonD7100

 

Dit kamera er spræng fyldt med smarte features, nu skal vi samme se om vi ikke kan få glæde af dem.!

 

Som altid er der streetkredit på spil til alle dem der kommer med et modificeret “Quip” i kommentarfeltet!

Kig tilbage senere i dag, så er vi klar med første Quip!

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Anja Robanke august 20, 2013 - 9:31 am

Fedt initiativ!!! 🙂 Ser jeg frem til 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 21, 2013 - 2:26 pm

Dejligt, jeg håber du vil lege med, eller at andre Canon brugere vil, så alle kan få noget ud af legen!

Besvar
Anja Robanke august 27, 2013 - 12:23 pm

Hvis jeg ved noget, så kan jeg love dig for, jeg kommer på banen for at få noget streetcredit 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 27, 2013 - 12:43 pm

He he he – det er sådan det skal lyde! – Fedt !

Besvar
Bjarke Buus august 20, 2013 - 11:42 am

Fed ide.
Håbet at lære meget mere om mit D700.
Og andre spændende ting.

Fotomalia i er altid lidt foran.

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 21, 2013 - 2:27 pm

He he – Det er jo Bjarke BOOMBOOM buus – dejligt at se lidt til dig igen..
.
Jeg håber jeg kan finde et par knapper du ikke kender 😉

Besvar

Smid en kommentar til os