Tropisk FotoWorkshop

af Brian - fotomalia.dk

Endelig kan jeg præsentere at Randers Regnskov og TTF nu gentager succesen med vores Tropiske FotoWorkshop!

Til trods for at der er god tid til arrangementet løber af, så glæder jeg mig allerede til at skulle på eventyr med min gode makker Casper, og en masse glade fotointeresserede.

 

KOM MED TIL TROPERNE

Den Tropiske FotoWorkshop er et unikt koncept, hvor deltagerne virkelig for mulighed for at prøve kræfter med de udfordringer der er forbundet med at fotografere i en Regnskov.

Deltagerne for rig mulighed for at prøve kræfter med søde søkoer, nuttede aber og farverige fugle, og hvis de tør, så kan det også komme grænseoverskridende tæt på fascinerende dyr som skorpioner, fugleederkopper og slanger!

Hvis dette lyder spændende, så tjek lige PDF’en.

Skærmbillede-2013-08-16-kl.-13.00.50Klik på billedet herover for at se hvad det går ud på!

Jeg glæder mig som sagt allerede til at tage en hel flok fotointeresserede med på eventyr i min baghave, og jeg lover at Casper og jeg nok skal fortælle en røverhistorie eller to – med andre ord, vi skal på rigtig eventyr i den Midt Jyske jungle!

Tjek TTF for informationer omkring dato’er og priser,

Relateret indlæg

8 Kommentarer

Søren Skovsgaard august 16, 2013 - 5:25 pm

Som jeg også fik skrevet på facebook, så er det godt nok fristende at deltage igen.
.
Hvor i består det nye og forbedre i forhold til da i holdte workshoppen tilbage i 2010?

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 17, 2013 - 9:15 am

Hej Søren – det ville da være hyggeligt at se dig igen til en Workshop, og det kunne være sjovt at se hvor meget du havde rykket dig siden sidst..
.
Workshoppen er i store træk som sidst, det er små ting der er ændre – men vi kigger blandt andet en lille smule på fotofælder..
.
Men forvent at det er småting..
.
Du må da gerne lige smide en kommentar hvor du skriver hvad du syntes var godt sidst 😉

Besvar
Anja Robanke august 18, 2013 - 10:32 am

Wauw… lyder max-spændende 🙂 Håber I får en masse spændende mennesker med 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 18, 2013 - 7:59 pm

Det håber vi også… Var det ikke noget for dig?

Besvar
Anja Robanke august 19, 2013 - 1:41 pm

Det er en total drømme-ønske workshop, men har desværre ikke midlerne til det. Men vinder jeg i Lotto, så er jeg mega klar 😀

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 19, 2013 - 1:58 pm

Jeg krydser finger for at du vinder så – det kunne være hyggeligt 😉
.
Du skal i hvertfald være velkommen..

Besvar
Anja Robanke august 19, 2013 - 2:06 pm

Tak 🙂 Ja, det kunne være så hyggeligt, både at få mødt jer, men også nyde godt af al jeres fantastiske viden!!

Besvar
Søren Skovsgaard august 19, 2013 - 11:01 pm

Hej Brian
.
Jamen, et par kommentarer om hvad der var godt sidst.. Ja, nu er det jo nogle år siden, men som alle, der følger jer her, så er du en god formidler (også selvom Asser måske mener noget andet), og den titel kan Casper jo heller ikke snige sig uden om. Så om end noget af teorien måske er genkendelig, så giver dette jo en god mulighed for at afprøve den i praksis med det samme.
.
Derudover er tiden fra lørdag eftermiddag til søndag morgen ekstrem fed, da man der har regnskoven for sig selv, og den fuldstændig skifter karakter med mørkets frembrud.
.
Så er det hygge med en flok nørder som en selv – eller det er der i hvert fald mulighed for, alt efter hvem de andre deltager er.
.
Derudover er det vel ca 36 timer rent prioriteret til fotoleg.
.
Så alt i alt en fed workshop, som jeg lige har tilmeldt mig endnu en gang – med håb om at møde en masse mennesker, blive bedre til at arbejde med mine motiver (og undgå det lidt snapshot jeg til tider føler de bliver – så vi ses også til foråret, men forhåbentlig også inden til en fotomalia dag eller måske i regnskoven – planlægger besøg i næste måned – men vender tilbage herom senere på ugen.
.
Ps. Note to self – husk at book en ekstra fridag, så jeg er sikker på at kunne nøjes med så lidt søvn så muligt, og stadig køre forsvarligt tilbage til sjælland.

Besvar

Smid en kommentar til os