Ugens billede uge 31

af Brian - fotomalia.dk

Ups der smuttede lige en søndag – men heldigvis bragte den et sjovt og lidt anderledes shoot (men det skal I nok få lov at se mere til senere).

Med god tid i toget har jeg netop udvalgt ugens udvalgte.

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

Jeg er vild med makrobilleder – det er altid (næsten) altid en fornøjelse, at få et kig ind i en helt anden verden, og i denne uge har Knud valgt at tage os med på “tur”.

Jeg syntes det er et spændende skud knud har valgt at dele med os, og jeg syntes det fungerer ret godt – jeg er vild med kontrasten imellem de grønne lus, og den rødlige baggrund, det spiller.

Hvis jeg skulle give billedet en lille konstruktiv kommentar med på vejen, så tror jeg en lidt tættere beskæring, så man undgår den OOFWN (Out Off Focus Whitey Noget – intern joke, beklager) blev beskåret væk!

Knud tillykke med billedet!

dsc_1382-2163587cdda58328030585170831e61e5802b9b0

Uge 31 – Morgengymnastik i lusefamilien – Knud Erik

 

Op og nedgang er jo som vi har været inde på et fortærsket emne, men jeg syntes faktisk ikke det gør noget, for hvis vi ikke må arbejde med det bedste og mest spændende lys som døgnet har at tilbyde, hvem må så?

Dejligt billede der på en rolig og stemningsfuld måde fortæller om den danske sommer.

Jeg kunne godt tænke mig, at solen og buskene/træerne var placeret i højre side af horisonten, jeg tror dette ville give lidt mere balance og dermed ro til billedet.

Også et stort tillykke til dig Kim.

ksp_3823-845643950efc0c165f1740e32e34b3e4136a8fe2

Uge 32 – Aftensol – Kim Sørensen

 

Vi har vist fået gang i de klassiske motiver i denne omgang – ikke destro mindre, så syntes jeg dette er en meget anstændig fortolkning af “Edderkoppespind med dug i modlys”-billedet.

Først og fremmest stor ros for billedetitlen, den passer godt, og særdeles godt, på en side som denne – godt tænkt!

Jeg syntes at Johnny har fanget nogle spændende farver i hans spind, og får hans billede til at skille sig ud! Jeg kunne måske ønske lidt mere kontrol over din skarphedsdybde, da jeg ikke syntes de områder der er ude af fokus til føre noget til oplevelsen.

Johnny, stor tillykke med billedet.

webcolours-3003824df0b3d64241e50a88e20c334b2d030d08

Uge 31 – Web colours – Johnny Møller

 

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

Som sagt, så var det sygt svært kun at vælge tre i denne uge, og derfor vil vi opfordre til, at I tager et kig på hele galleriet for uge 31 lige her – vi mener det, GØR DET!

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=66]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 32

[nggallery id=66]

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 31

I denne uge stammer ugens billede fra en af årets fedeste naturoplevelser – et genbesøg hos en god gammel frølokation som jeg længe har villet besøge. Genbesøget var overordentligt succesfuld, og oplevelsen blev kun forstærket af den begejstring de mange danske “juveler” udløste ved “bøffen – aka min datter”!.

Verden er og bliver bare et fantastisk sted at leve!

_D4A2349(600)

Det var faktisk et billede af “bøffen” der skulle være ugens billede, men det ligger på min anden Mac, som ikke lige kom med på togturen – ovenstående billede er mest af alt et prøveskud, til jeg forhåbentlig for ordentlig tid til at besøge de små grønne juveler igen, her i ugens løb.

Det var alt for nu, tak til alle der har leget med, og  jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i denne uge!

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Michael B. Rasmussen august 6, 2013 - 3:16 pm

Rigtig flotte billeder du har valgt denne uge.
STORT tillykke til de udvalgte

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 6, 2013 - 7:01 pm

Hej Michael B.
.
Mega god still – super fedt at du lige smider en rosende kommentar til de udvalgte, det kan vi godt lide!
.
Thumbs up til dig!

Besvar
Johnny Møller august 6, 2013 - 6:50 pm

Tusind tak for udvælgelsen!

Jeg kan godt se din pointe med dybdeskarpheden Brian. Jeg tror jeg var mest fokuseret på at fange de flotte farver, men tak for kritikken. Det kan altid bruges 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 6, 2013 - 7:03 pm

Selv tak fordi du ville lege med – og igen fedt billede.
.
Jeg er glad for at du tager godt i mod kritikken, og jeg kender godt det der med at man ender med at være så fokuseret på motivet at man lidt glemmer det tekniske – det er nok meget normalt når man bliver fascineret

Besvar

Smid en kommentar til os