Ugens billede uge 3

af Brian - fotomalia.dk

Ja jeg har faktisk brugt det meste af ugen på at lave hjemmeside, så det er ikke meget jeg har fået taget billeder – meeen selvfølgelig skal i da have et billeder

iPhone igen igen..

Jeg er sku ked af det, men ugens billede er altså et iPhone billede igen… – Jeg lover at bloggen ikke er ved at blive til en “se mit iPhone billede blog”, men jeg syntes selv at ugens billede er ret lækkert..

Torsdag havde jeg en aftale i vejle, og på vejen dertil tog jeg ugens billede – alt passede bare lige pludselig sammen og det så bare godt ud, så jeg stak telefonen ud af vinduet og tog dette billede.

Jeg har kun øget kontrasten en lille smule i Photoshop Express – på telefonen…

Jeg håber ikke jeg har skræmt jer alle sammen væk med alt det her iPhone snak..

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Mads-Peter januar 23, 2011 - 6:48 pm

Det er sgu’ også et fedt billede. Selvom det på mange måder er et skidt kamera, er det fedt altid at have et kamera ved hånden. Et kamera som man har lyst til at bruge. Så åbner man også øjnene mere når man er ude.

Besvar
helle ibsen januar 23, 2011 - 7:38 pm

Ha, så vil jeg også godt indrømme, at jeg gør det samme…. tar´ anderledes, sjove, skæve og flotte billeder med telefonen ud af bilens vindue 😉

Besvar
Per januar 23, 2011 - 10:39 pm

Når man nu har brugt så mange penge på en iphone, hvem der så end kan forstå det 😉 er det vel også rimeligt fornuftigt at bruge det lidt 🙂
Super billede !

Besvar
Mads januar 24, 2011 - 8:18 am

Hehe – ja det er godt han har fået lidt for pengene 🙂

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk januar 24, 2011 - 7:59 am

Hvad er det dog du siger Brian!?! Har DU brugt PS Express!?! Jeg troede at du var for fin til det program 😉

Men rigtig fedt billede 🙂

Det er nok også et af de sidste gode billeder der kommer ud af apple’s produkter nu de har mistet deres udviklingsmand…

Besvar

Smid en kommentar til os