Laserprinter – bogstaveligt talt

af Mads - fotomalia.dk

Det er ret fedt – nu mangler jeg bare lige at vinde i Lotto, så jeg får råd til det her udstyr.

Jeg har tidligere vist, hvordan kan man kan bruge det gratis plugin Pixel Bender til at lave nogle rigtig fede billeder, så det ser ud som om man har været i gang med maling og pensel.

Man får dog ikke 3D-effekten med når man printer det på en alm. printer – men Russel Brown fra Adobe har leget lidt med noget superfedt udstyr, hvor han bruger Pixel Bender til at lave en skabelon til hans Laserprinter/brænder, som laver fordybninger i pladen, som han efterfølgende printer på. Det giver et helt vildt flot slutresultat synes jeg!

I kan se her, hvordan processen er. Bemærk at videoen kun er ca. 5 minutter lang, selvom spilletiden er 8 minutter.

Hvad siger i – er det ikke for sejt!

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Brian januar 24, 2011 - 7:57 pm

Hmm ja så mangler man vel bare en 100.000 eller der omkring – måske jeg heller vil have et D3s, Nikkor 300mm 2.8 VR og måske en lille 85mm 1.4G det kan man vel også få for de penge, tja og måske en tur i biffen oven i – men hvem gider i biffen hvis man har det grej?

Der er da et par af mine billeder jeg godt gad se på den måde..

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk januar 26, 2011 - 1:04 pm

Det er bare sindsygt cool!! Jeg har allerede bestilt en kæmpelaser til Fotomaliaregi!! Jeg sender jer lige en opdelt regning på 69.000$ hver, jeg regnede med at i gerne ville give et lille bidrag også 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os