Ugens billede (uge 26)

af Brian - fotomalia.dk

Jeg tror lige at jeg vil forsøge mig med at ligge et billede op som ugensbillede, inden for den uge som egentlig er rammen for selve konceptet..

Hvorfor?

Jeg har skrevet om det før, men jeg nyder faktisk at kigge mine billeder igennem og skulle vælge et fra som skiller sig ud fra den uge det var taget. Det giver en lille dagbog, hvor jeg kan kigge igennem hvad det er jeg har lavet igennem året – ikke fordi det er mine bedste billeder, men fordi de gav mig noget, som jeg ønsker at huske.

Hvad med jer – har i rutiner som jævnligt  tager jer på opdagelse i jeres arkiver, eller glemmer i bare billederne når de er taget – hvad er det der får jeres fotokriller til at dirre. Hvad er det der “tænder” jer ved at fotografere? – Det var vist en lille side bemærkning, men lad os høre!

Uge 26

Jeg har valgt dette billede, fordi jeg gerne ville huske mig selv på at kommunikation er en rigtig vigtig ting! Her mener jeg ikke kun i mellem fotograf og “model”, men i høj grad også imellem den som giver opgaven, og den som skal udføre den – lad mig forklare!

Jeg fik kl. 10.00 til opgave at lave et billede af nogle af vores glade guider, og jeg fik opfattelsen af at billedet skulle være færdigt ved 12 tiden – det betyder normalt 13-14 tiden i regnskovstid. Der var med andre ord god tid til at tænke opgaven igennem, og måske lige nå lidt andre ting inden jeg skulle tage billedet, så jeg tog den med ro og begyndt på noget helt andet.

Det viste sig kl. 09.35 at jeg havde misforstået opgaven, og at billedet skulle sendes fra reklamebureauet kl 10.00! Så jeg havde faktisk en anelse travlt, og som i nok kan høre, så er god kommunikation super vigtig…Nå men sådan her endte billedet.

Et meget hurtigt billede, men jeg syntes det faldt okay ud – specielt tiden taget i betragtning. Billedet er taget kl. 09.56, så jeg nåede næsten deadline…. Det kom i hvert fald med i den annonce det skulle.

Relateret indlæg

2 Kommentarer

henrik juli 5, 2011 - 10:36 pm

hej

Kan du fortælle lidt om hvordan billedet er taget? Er det brugt flash? Og gerne nogle exif 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk juli 9, 2011 - 8:41 pm

Hej Henrik…
.
Du smuttede næsten lige der, men så fandt jeg dig lige igen…
.
Selvfølgelig vil jeg gerne fortælle lidt om billedet, ja der er bruGt flash, og jeg tror du kan finde exif i billedet, hvis du kigger “bag” – jeg har ikke lige mulighed for at tjekke exif selv…
.
Jeg vil også gerne lave en bag om billedet – hvis der er stemning for det?

Besvar

Smid en kommentar til os