Kender i det?

af Brian - fotomalia.dk

Der er næsten ikke noget bedre end at få nyt grej, og fakta er, at jeg står meget tæt på der hvor jeg skal ud og erhverve mig noget nyt som jeg har glædet mig rigtig meget til..

Meeen…

Kender i det, når der lige er et eller andet der gør at man ikke bare kan få sit grej fix lige når man har brug for det? – det er bare ikke iorden!

Der kan være flere årsager til at man ikke kan få sit fix – det kan være man lige mangler de sidste par kroner, eller man mangler måske lige at få konen helt med på idéen om at den nyeste dims faktisk er livsnødvendig, eller måske sidder man bare på fortovet og venter på at butikken åbner, så man kan få styret sine lyster – uanset hvad det er der holder en tilbage, så er det ikke sjovt, meeen det er jo en del af spillet, og dette er med til at gøre spændingen mere intense!

Ja det er sådan en fætter her det drejer sig om denne gang, men det kunne jo i prencippet være hvad som helst!

Noget der ikke er en del af spillet, og som er totalt uacceptabelt, det er når alle andre ting er faldt på plads, og man står klar til at trykke på købsknappen, og opdager at varen ikke er på lager – det holder jo overhovedet ikke!!! Hvad der så er endnu værre, er når det går op for en at man er nød til at vente i op til 2 uger på at få sit fix – det er jo faktisk næsten grund nok til at gå over til Canon… hvis man altså skulle købe kamera grej..

Hvad sker der…. 1-2UGER???

Nu går jagten ind for at finde en iPad2 så jeg kan få mit grej fix!!! – Jeg skal da ha, skal da ha…. NU

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Mads - fotomalia.dk juli 4, 2011 - 11:33 pm

Nu er det ikke for at drille dig – men den er bare så fed!!! Du kommer ikke til at fortryde det overhovedet – jeg kan godt forstå at du tripper. Bare vent, når du får den, så har den været hele ventetiden værd!

Besvar
Kasper - fotomalia.dk juli 5, 2011 - 8:25 am

Hvis jeg kender dig ret Brian, så har du ikke penge til at købe den, din kone vil heller ikke have du skal købe den, men alligevel sidder du foran forretningen med de penge i skulle have købt mad for i denne måned og venter på at de skal åbne.
.
Det skal ikke tages negativt, jeg havde gjort nøjagtig det samme 🙂

Besvar
Thomas Hupfeldt juli 5, 2011 - 7:29 pm

Vi har dem i 64GB med 3G i hvid og sort i butikken. Jeg kan sende den til dig i morgen hvis det er den model du er ude efter. 🙂

Jeg har også lige opgraderet til 2’eren, og er ved at synkronisere de fleste af mine billeder over på (dem som ligger i mit aperture bibliotek).. det er knap 5000 billeder, det tager sq lidt tid. 🙂

Besvar
kim juli 5, 2011 - 8:03 pm

Åh ja,
Har lige bestilt 2’eren. På nettet hos apple. De har bekræftet leveringen til at foregå ” before 15.07.2011″.
Hey, fik næsten 6% rabat igennem firmaets indkøbsordning – yehaa!

Besvar
kim juli 5, 2011 - 8:06 pm

…og nej, kender ikke noget til grejfix.
Jeg køber aldrig noget – rigtigt.

Besvar
Brian - fotomalia.dk juli 5, 2011 - 8:41 pm

Ahhhhhe….. Nu kan man lidt igen….. More to come!

Besvar

Smid en kommentar til os