Afhentning af præmie

af Mads - fotomalia.dk

Jeg fik en ny ven i går. Han hedder Beosound8. Nu er jeg nok en af de mindst kræsne når det kommer til lyd og anlæg – men jeg kan godt høre når noget lyder godt… og det gør denne her dock!

Vinderbilledet

Hvis i følger med her på bloggen, så ved I at jeg har været så heldig at vinde en konkurrence med dette billede:

Mads Nonbye

Afhentning af præmien

I går var jeg så nede for at hente min præmie og få en tur behind the scenes. Jeg fik først en snak omkring, hvorfor de havde valgt mit billede og hvad jeg kunne have gjort, for at gøre det endnu bedre. Jeg fik vist eksempler på, hvordan man kan udnytte de folier, som maskinen kan print ud og hvordan man kan tænke printprocessen igennem ifht. at der kan printes i tre lag. Det var super spændende. Jeg fik at vide at ud folk fra LEGO, som nogle af de eneste, har været nede og lege med maskinen og de er efterfølgende gået i total lege-mode – fedt!

Printeren (som forresten kører i døgndrift!) var ved at printe bannere til tyske toge, da jeg var der – et job som tager 128 arbejdstimer at køre ud… gisp!

Min plakat

En del af præmien var også at man fik sit artwork på en A2-poster med sig hjem. Jeg har forsøgt at tage et par billeder – men det er virkelig svært at vise, hvordan det ser ud i virkeligheden, for det er ikke bare en “flad” plakat.

Printeren kan som sagt printe i tre lag, så er dele af billede hævet fra overfladen. Mit billede har heller ikke nogen baggrund – det sorte i billedet er det folie som det er kørt ud på – hmm håber det giver mening.

Materiale- og farvevalg

Billeder

Her er lidt billeder af den udprintede version.

Unboxing

Ja jeg må sige at Apple og B&o kan noget – det kan pakke ting lækkert ind! Selve dock’en er pakket ind i en superflot kasse med logohåndtag:

I selv kassen ligger docken godt beskytte mellem to udstansede flamingostykker, pakket godt ind i en lækker bomuldspose – en fornøjelse at pakke ting ud, som er pakket lækkert ind.

Setup i stuen

Nu har jeg jo kun haft min nye ven en dag, og jeg har ikke fået lov at spille rigtig højt på det endnu – der er jo små børn der ligger og sover… øv! Men den har fået den fine plads, hvor vores gamle DAB-radion fra Fakta stod. Jeg må indrømme; det ser sgu lidt mere sprødt ud med en B&o-dock! Jeg prøvede lige et par enkelte sange af – både fra Itunes men også Youtube, og begge dele lød rigtig lækkert!

Remote

Nu er der bare én ting jeg skal have løst. For jeg har længe haft kig på denne højtaler. Det der er mega-fedt er; den stiller man bare det sted i stuen, som man nu synes lyder bedst – og så sidder man tråløst via sin Iphone eller Ipad og så spiller den musikken! Det kan jeg jo ikke med dock’en – undskyld, hvis jeg lyder som et brokhoved – det er ikke sådan ment. Men det er bare lidt besværligt at skulle rejse mig for at gå hen for at vælge min musik. Men når det så er sagt, så skal det siges at jeg ikke har tjekket om det kan lade sige gøre at styre sin Ipad med sin Iphone eller omvendt – ja så er det jo en helt anden sag. Så det må være næste projekt. Hvis der sidder en derude, som kender sådan en app – så skriv endelig en kommentar!

Ha’ en dejlig dag.

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Kasper - fotomalia.dk juli 5, 2011 - 6:58 pm

For dælen da Mads! Det ser totalt lækkert ud! Jeg kunne heller ikke forestille mig at den lækre lille sag kunne have fundet et bedre hjem 🙂
Tillykke med det!!
.
Med hensyn til printet, så tror jeg at min Canon Pixma multiprinter kunne klare det samme, hvis jeg bare kører papiret igennem 4 gange… Det havde de nok ikke liiiige tænkt over hos nonbye 😉
.
Nu skal du jo bare finde en konkurrence som udlodder den højtaler som du gerne vil ha 🙂 Du blir snart “banned” fra konkurrencerne i DK med den fart du har på 😉

Besvar
Mads - fotomalia.dk juli 6, 2011 - 7:56 am

Hehe fed ide med at printe samme print 4 gange 🙂 held og lykke med at finde hvidt blæk og ramme præcist!

Tak for det – ja den står så fint og spiller bare så lækkert. Jeg har fundet en app som kan styre ipad’en med iphonen og omvendt – så kan jeg sidde og dovne i sofaen uden at skulle rejse mig for at skifte nummer 🙂

Besvar
erik juli 7, 2011 - 12:40 pm

En tisekunders video kunne jo evt demonstrere hvordan den virker? 🙂

Besvar
Mads - fotomalia.dk juli 7, 2011 - 1:09 pm

Go’ ide 🙂 den er sat på ‘to do-listen’

Besvar

Smid en kommentar til os