Nu med iPad 2

af Brian - fotomalia.dk

Så kom jeg også med på iPad dillen, og fuck hvor er jeg allerede hooked!

Nu må jeg jo også tilstå at jeg efterhånden er gået hen og blevet godt og grundig forelsket i min iPhone, trods vores lidt hårde start…. Måske fordi jeg har et kærligheds forhold til min iPhone, kom min flirt til min nye dims meget naturligt…

20110705-205654.jpg

Nå nok om det, der er helt sikkert et par af jer der allerede har været på iPad bølgen længe, så hvilke App’s er jeg nød til at kigge på?

Dette var forøvrigt mit første iPad indlæg (cool)

Relateret indlæg

10 Kommentarer

Søren Skovsgaard juli 9, 2011 - 10:49 am

Hej Brian
.
Tillykke med det nye legetøj. Et par foto apps jeg har hentet er
.
Depth of Field explore – lavet a MaoWare co-operation. Kostede vist 6kr, men kan gemme forskellige objektiver.
.
Et andet, som jeg fandt nyttigt på min tur til Portugal, hvorfra jeg netop er hjemvendt er
.
Sun Seeker Lite. Hvor du kan se hvornår solen står op og ned, hvor den står på himlen i løbet af dagen, og hvor du selvfølgelig via GPS kan se hvordan du står iforhold til Solen. Blev brugt til at par solnedgangsbilleder.
.
Ikke en app, men det fedeste jeg havde med på turen, var denne lille dims.
.
http://store.micgadget.com/card-readers/280-ipad-2-cf-card-camera-connection-kit.html
.
100 billeder ført over til IPAD i løbet af få minutter. Fedt at se sine billeder om aftenen. Og skal lige have fundet en app der nemt og stabilt uploader dem til Facebook – en ting som ens forældre sætter pris på.

Besvar
Brian - fotomalia.dk juli 9, 2011 - 8:55 pm

Hej Søren, lige et lille spørgsmål?
.
Kan man gennemse billederne mens de er på kortet?

Besvar
Søren Skovsgaard juli 10, 2011 - 12:29 pm

Hej Brian

Ja, det er ligesom når du normalt importere billeder. Du kan se tumbnails, og vælge hvilke du vil importere, eller du kan vælge at importere alt. Når du importere alt spørger den om den skal sprænge dubletter over, og tilsidst om du vil slette billederne på kortet eller beholde dem.
.
Så udover at bruge det til at se billeder igennem undervejs på ferien, så brugte jeg det også som backup indtil jeg kom hjem og fik dem lagt over på HD.
.
Kommer sandsynligvis en tur i regnskoven i løbet af de næste par dage, så hvis du ikke er gået på ferie endnu og er på arbejde kan jeg jo vise dig det.

Besvar
Brian - fotomalia.dk juli 10, 2011 - 12:33 pm

Ligesom når du normalt importere billeder?
.
Det kunne være rigtig fint, jeg vil gerne lige se hvordan det funger!
.
Smid lige en mail, jeg er inskoven til torsdag!

Besvar
Kim juli 16, 2011 - 9:51 am

Er der nogen her hos fotomalia der ved hvorledes man får iPad’en til at læse flash?
Jeg kan se at man i US, kan downloade cloud browse og løse problemet af den vej, men det er ikke en mulighed for os danske…

Besvar
Mads - fotomalia.dk juli 16, 2011 - 12:51 pm

Hej Kim, du kan prøve at hente Iswifter eller Skyfire – de er begge browsere som kan læse Flash. Men du vil hurtigt opdage, hvorfor Apple gerne vil have folk til at kode i html5 i stedet. Jeg oplever i hvert fald at flash er alt for tungt til iPad’en og giver en dårligere surf-oplevelse. Hilsen Mads

Besvar
Brian - fotomalia.dk juli 17, 2011 - 1:07 pm

Hej Kim..
.
Ja der er et par stykker der kan, men jeg syntes heller ikke det virker overbevisende..
.
Jeg har prøvet en browser der hedder puffin, men syntes ikke den var de 6kr værd
.
Hvad savner du flash til?

Besvar
kim juli 17, 2011 - 9:33 pm

Mange tak for jeres svar.
Jeg bruger den (iPad’en) indtil videre bare til at surfe med – og når jeg læser jp.dk og vil se deres JPtv, så mangler jeg flash – men, jeg vil ikke give afkald på hastigheden, ved at downloade et flash emulator, såh pyt.

Tak igen.

Besvar
Brian - fotomalia.dk juli 17, 2011 - 10:37 pm

Også læser du vel fotomalia på den? Eller…. Det kan jeg jo se du gør, eftersom dine kommentare er hele;-)
.
Har du set den wordpress app der er til iPad, helt klar brugbar. Hmm jeg gik egentlig bRe ud fra at du bruger wordpress på din blog, men det er jo egentlig ikke sikkert

Besvar
kim juli 18, 2011 - 2:02 pm

Hej Brian,
Jo, selvfølgelig læser jeg fotomaila på den, når jeg surfer, tsk, tsk 🙂
Jeg bruger skam wordpress, og jeg læser min google analytics – indtil videre stadig på min laptop – og min smartphone. Smart, som i android, da den kan læse flash (høhø).
Vil den wordpress app du omtaler, gøre mig i stand til at køre flash på en iPad, eller emulere?
Tak fordi i gider bruge tid på det 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os