Pimp my car

af Mads - fotomalia.dk

En tur i arkivet kan være sjovt og lærerigt. Jeg fandt en af mine meget gamle filer frem og sad og kiggede mine lag igennem. Det er sjovt at se, hvordan man tidligere har gjort ting og det er også vildt at se, hvilke muligheder de nye versioner af Photoshop giver ifht. til blot CS3 som ikke engang er så gammel igen – ok i IT-verdenen er det jo en olding.

Billedet

Nå men jeg fandt et billede, hvor jeg har restaureret et gammelt bilvrag. Jeg kan huske at det tog lang tid at finde de enkelte dele og jeg endte da vist også med at have 60-70 lag i min fil til sidst.

Detaljerne

Jeg har lige klippet et lille stykke ud, så i kan se før og efter af detaljerne.
· Der er blevet sat fælge og nye dæk på
· Bilen har fået lak og farve
· Ny forlygte
Træk i slideren for at se før/efter
[beforeafter]
[/beforeafter]

Bilen

Som i kan se, så er der gjort en del ved vraget for at pimpe det lidt op. Det var en rigtig sjov opgave, som blot var for at øve mig.
Træk i slideren for at se før/efter
[beforeafter]
[/beforeafter]

Håber i vil gå hjem og kigge i jeres gemmer og glædes over et gammelt billede – og nyde weekenden. Det vil jeg nemlig for nu står den på tre ugers sommerferie!

Relateret indlæg

3 Kommentarer

kim juli 8, 2011 - 6:10 am

Rigtig god sommerferie Mads.

Besvar
Jesper Elgaard juli 8, 2011 - 10:42 pm

Vildt godt lavet!
God ferie.

-Jesper (PS. I burde tilføje en Google +1 knap til jeres blog)

Besvar
Brian - fotomalia.dk juli 8, 2011 - 11:16 pm

Åhhh nej Jesper – Nu skal du ikke give Mads nogle gode idéer med at ændre ting på bloggen, kan du ikke huske sidst (https://fotomalia.dk/undskyld/)..
.
Ej spøg til side, det må vi hellere få kigget på!
.
Tak for tippet!

Besvar

Smid en kommentar til os