Problem med Lightroom?

af Brian - fotomalia.dk

Som i måske har lagt mærke til, så har jeg været en anelse fraværende de sidste par dage, – faktisk siden jeg fik min iPad (onsdag), og derfor kunne man jo tænke at jeg har været fuldstændig væk i den, men NEJ… Jeg har været total ynkelig og syg… Faktisk så syg at først i går aftes (fredag) havde kræfter til at komme på nettet og på min nye dims..

Og hvad er så bedre end at starte dagen med denne besked “Lightroom catalog cannot be opened because another application already has it opened” – Men jeg havde den ikke åben? men Lightroom gad altså ikke virke!! – Fuck som om jeg ikke har bøvlet nok med HD nedbrud og febervielser..

Google to the rescue

Som altid når man har et problem, så er “Coogel” det helt rigtige sted at starte, for på bare 0,31sek, havde google et svar til mig!

Så hen og finde den “.lock” fil og slette den, også virkede Lightroom som det skulle igen..

Så hvis andre der skulle komme i samme problem, så var der lige en mulig løsning her! det virkede nemlig for mig.  – Nu tror jeg lige at jeg laver en backup af mit Lightroomkatalog!

Jeg tror jeg er ved at være på toppen igen, så der skulle gerne komme lidt mere gang i bloggen igen..

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os