Et smut hos tatovøren..

af Brian - fotomalia.dk

Jep, jeg har været hos tatovør her i denne uge, og jeg må sige at det var et rigtig flot stykke arbejde hun lavdede..

Hvad giver man manden der har alt?

Sidste år fyldte vores kære direktør i Regnskoven 50år, og til denne særlige lejlighed havde vi alle sammen besluttet at han skulle have en ganske særlig gave – nemlig en tattovering.

I denne uge var det så på høje tid at han fik gaven indløst, og jeg var med for at tage et par billeder, ikke så meget for at forevige processen, men mere fordi vi gerne ville forevige Henrik tude som et lille barn!

I kan se resultatet her:

Det var faktisk rigtig sjovt at være med nede og se Henrik få hans føreste tush – nu må vi se om han bliver hooked og skal ha lavet en kæmpe kobra på hele rykken eller om han holder sig til hans tre kupler… (men han kneb ikke en tåre – ØV)

Lidt om Video og billeder

Jeg valgte at konvertere billeder og video til Sort/Hvid, fordi det giver et lidt mere rådt udtryk, hvilket passer godt til det lidt rå tattoo miljø. Billederne er alle sammen taget med mit D700 + 24-70mm under de, mmeget blandede lysforhold der var i butikken. Video sekvencerne der også er i videoen, er faktisk bare lavet med min Iphone, men jeg syntes faktisk at de er kommet til at give det hele lidt mere liv, og det er klart noget jeg kunne finde på at gøre igen.

Jeg håber i syntes om videoen.

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Mads - Fotomalia.dk juli 10, 2011 - 10:11 am

Det er sgu sejt det der. Så er man dedikeret til sin arbejdsplads!

Besvar
henrik juli 10, 2011 - 11:14 am

Haha ja den var nok ikke gået med min direktør 🙂

De tre kupler er det en form for sekt? Eller er det et logo?

Besvar
Brian - fotomalia.dk juli 10, 2011 - 11:51 am

Haha… Ikke en sekt, tiltrods for at vi holder meget af vores lille regnskov, men jeg vil ikke gå så langt som til at kalde det en sekt…
.
Nej det er logoet for Randers Regnskov! Altså der hvor jeg arbejder 😉

Besvar
Henrik juli 12, 2011 - 11:05 am

Der manglede vidst en smiley efter “sekt” 🙂

Jeg tænkte nok det var regnskovens logo. Det må siges at være en dedikeret chef, og jeg håber at han bliver på sin post 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk juli 12, 2011 - 12:47 pm

Henrik har været med fra starten, og Regnskoven er på mange måder hans livsværk, så jeg tror at stedet altid vil have et specielt sted i hans hjerte. Meeen jeg tror nu heller ikke han smutter nogen steder..

Besvar

Smid en kommentar til os