Højt hår

af Brian - fotomalia.dk

Jeg er igen kommet i lære, som digital ninja, hos FotoMalia´s helt egen digitale mester “Mr. Shortcuts” og det er der faktisk kommet et ganske fint resultat ud af, hvis jeg da skal sige det selv.

Hvem har uglet mit hår?

Jeg skulle lave et billede der gerne skulle få vores kære gæster til at tænke to gange inden de røre ved vores dyr. Så idéen var at bruge vores Sakiaber som frontfigur og illustere at den efterhånden er træt af at alle hele tiden ugler dens hår.

Som i nok kan se, så er det ikke den bedste hår dag, men heldigvis for sakien, så kunne jeg trække på en af Mads fantastiske tutorials, så den slap for hårvok og hårtørre – hvilket den satte stor pris på.

I for lige billeder før mit (eller Mads) digitale ninjaslag

 

Som i sikkert ved, så er jeg ikke den store Photoshophaj, men jeg bliver forundret over hvor let det er at lave sine helt egen verden, og jeg forstår godt at man kan blive dybt hooked på at gøre det – Jeg forstår med andre ord Mads afhængighed…

Hvis i også har lyst til at lege med Mads tryllerier, så kan i finde hans gamle tutorial her

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Mads - Fotomalia.dk juli 11, 2011 - 8:02 pm

Hehe fedt garn 🙂 godt lavet og super at en gammel tut kunne bruges til en konret opgave!

Besvar
Brian - fotomalia.dk juli 12, 2011 - 12:48 pm

Tak for det Mads…
.
Jeg må faktisk sige at det er ved at være noget af en resurse af dejlige tut du er ved at have opbygget… Flot arbejde Makker!

Besvar

Smid en kommentar til os