Ugens billede Uge 24

af Brian - fotomalia.dk

Jep det er Søndag og det betyder som i ved at det er tid til ugens billede.

Så smut ind og se hvad ugens udvalgte kan byde på!

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

Hov hov, se her sker der da noget spændende… Helle har valgt at dele nedenstående billede med os i denne uge, og det er jeg da rigtig rigtig glad for – det er skisme et spændende billede, hvor der virkelig sker mange sjove ting i den Bokeh – det kan jeg RIGTIG godt lide!

Desværre syntes jeg det bliver en anelse rodet, og den store lysplet i venstre side er en lille smule dominerende. Jeg mangler også et eller andet der fanger mit fokus – noget der skiller sig ud og fortæller mig lidt mere om, hvor det er du vil hen.

Men Helle – tillykke med et spændende billede, som jeg helt sikkert ville arbejde videre med – og det kunne da godt være jeg skulle besøge den blomstermark 😉

img_3404-393979f67481cb5d3085d26685cfad9c6c866ab4

Uge 24 – For glem mig ej  – Helle

 

Så blev det Klaus’ tur til at være blandt ugens udvalgte, og i denne omgang er det med et intenst billede af en fiskeørn – sikke et blik! Jeg er ret vild med det her billede, jeg syntes den store kontrast mellem baggrund og fugl spiller rigtig godt op til det intense blik – rigtig flot!

Desværre ser det ud til, at fokus ligger lige foran øjnene, altså på næbet (ser stor størrelse ved at klikke på billedet) – det er lidt synd, da det mildner det intense en smule.

Men Klaus, tillykke med dit billede, og velkommen blandt de udvalgte!

test-1006dd564cbce41899ec242190eb02141aa38651

Uge 24 – Fiskeørn – Klaus Dræby

 

Sidst, men bestemt ikke mindst, har jeg udvalgt Max Emil’s fine sommerfugl – et super dejligt billede, hvor der er en god balance mellem motiv og baggrund – jeg er vild med det minimale DOF, og når jeg ser dette billede kilder det i min makrofinger.

Jeg måtte lige inspicere dine Exif-data, da jeg ikke lige umiddelbart kunne gennemskue, hvilket objektiv du havde på, men nu kan jeg se, at jeg nok snart er nødt til at få mig en 50mm!

Max Emil, tillykke med billedet, det er super lækkert – flot arbejde!

max-sommerfugl-lille7c-a42aa092f215a3829b58525f1f8f1f2149f07728

Uge 24 – Sommerfugl – Max Emil

 

Det var ugens udvalgte – tak til alle dem der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

Som sagt, så var det sygt svært kun at vælge tre i denne uge, og derfor vil vi opfordre til, at I tager et kig på hele galleriet for uge 24 lige her – vi mener det, GØR DET!

 

EN LILLE OPFØLGNING..

Anja har været så sød at finde endnu et firben til mig, og denne gang en vaskeægte Chlamydosaurus kingii – det er rigtigt, det hedder den, og den er faktisk en af de sejeste øgler der findes!

img_2116-2-3f39c19c17d3e32da3154d5bbcf65331c312a5a2

 Chlamydosaurus kingii – ja I får den lige igen – Chlamydosaurus kingii, eller på dansk krave agame, har i bedste Jurrasic Park-stil en krave, som den kan sprede ud, hvis den føler sig truet – prøv bare at Google den!

 

Nå Anja – se her har du fået et meget mere roligt billede, som nemt og enkelt fortæller beskueren, hvad du gerne vil, at han skal forholde sig til. Faren ved billeder som er så “stramt skåret” som dette er, at beskueren meget hurtigt bliver færdig med det – man kigger på det, og har meget hurtigt forstået, hvad det er du vil fortælle, og så er man færdig med det. Det kan selvfølgelig være helt fint, hvis det er det fotografen ønsker, man skal bare være bevidst om det.

Mine billeder er som regel også meget nemt fordøjede, og jeg ville gerne blive meget bedre til, at der var lidt mere “tid” i dem, men det er skisme svært, og jeg har ikke helt knækket koden på det endnu!

Tak for billedet og den fine Chlamydosaurus kingii 😉

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=61]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 25

[nggallery id=61]

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 24

Der har desværre ikke været meget fotografering i denne uge, så I må “nøjes” med et fra sidste uge – Her får i en lille Kanin fra “Store Gnaver Dag” i Maxi Zoo Randers…

_D4A2949

 

Kaniner er skisme ret søde, og forbavsende nemme at fotografere.

Det var alt for denne gang, jeg glæder mig til at se, hvad I byder ind med i den kommende uge!

 

Relateret indlæg

7 Kommentarer

Anja Robanke juni 16, 2013 - 8:15 pm

Tak Brian, fordi du har taget et af mine billeder op igen. Det er virkelig fedt at få nogle ord med på vejen, Jeg kan godt følge dig i det, du siger, men jeg har ingen opskrift på, hvordan jeg skulle have gjort det anderledes, så tilskuer til billedet “bliver hængende” 🙂 Den sidder jo roligt og majestætisk. Det havde måske været noget andet, hvis den åd et eller andet, så der var en historie…
.
Jeg valgte efter sidste uge at beskære min billede af vandagamen, da jeg ikke lige kan vedhæfte det, så smider jeg lige linket til det her: http://www.robanke.dk/wp-content/uploads/2013/06/IMG_2086-2.jpg – Den er blevet meget roligere, der er stadig støj, men jeg er MEGET mere tilfreds – så TUSIND TAK 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 16, 2013 - 8:23 pm

Hej Anja..
.
He he – nej jeg har som sagt heller ikke lige fundet opskriften på det. Men nu må du ikke misforstå mig, vi er jo derude hvor det kun er top NG fotografer der har denne opskrift 😉
.
Der er helt sikkert kommet mere ro i dit vand agame billede – dejligt at se at du fangede hvad jeg mente.
.
Jeg glæder mig til at se hvad du smider op i denne uge – måske en bil?

Besvar
Anja Robanke juni 16, 2013 - 8:31 pm

Jeg misforstår dig ikke. Ville bare være lækkert at ku’ det hele på engang 😉 Men alt tager tid og øvelse 🙂
.
Dejligt, du også synes, der er kommet mere ro på 🙂 Du skal ha’, at du er god til at forklare dig på tekst!
.
Hehe… havde nu godt nok et dyr mere, men ja jeg var jo på fotoshoot med min kammerats Audi R8 i sidste uge, så den skal da vises frem 😉 Det skal siges, det er min første gang med fotografering af biler. Målet skulle være noget råt. Derfor valgte jeg Odense Havn som location 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 16, 2013 - 8:34 pm

Tak…
.
Altså et dyr mere er også helt ok, men en R8 er nu også fin – jeg glæder mig til at se hvad du vælger..

Besvar
Anja Robanke juni 16, 2013 - 8:36 pm

Det blev R8’eren 😀

Besvar
henrik Vind juni 22, 2013 - 8:16 pm

Min mangroxe er kommet op 2 gange.
Slet dem begge – det er en forkert version.
Så smider jeg den rigtige version op.
Beklager.

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 22, 2013 - 9:32 pm

Det skal jeg gøre… Glæder mig til at se den rigtige version..

Besvar

Smid en kommentar til os