Det blir dyrt

af Brian - fotomalia.dk

For en lille uges tid siden dumpede der 234 sider ren selvpinelse ind af min brevsprække, og jeg skal blankt erkende, at jeg er vild med det.

Vil du også kigge med?

 

MUMS

De 234 sider var i form af Goeckers nye produktkatalog – et katalog fyldt med alle de dimser man går og drømmer om, og faktisk også en hel del som man slet ikke vidste man manglede.

_D4A3464

Verdens bedste fotoudstyr – ja det er sgu en meget fed catch line, til et lækkert katalog!

 

Kataloget er særdeles veludført, og det er en sand fornøjelse at sidde om bladre igennem – de fleste produkter er listet med billeder og en lille beskrivelse, alt sammen helt nede på jorden og i et let forståeligt sprog.

_D4A3481-Edit

Endelig er F-stop kommet til en dansk butik – Goecker har dog ikke fået fyldt lageret op, jeg skal nok sige til når det sker!

 

Kataloget er faktisk en del mere overskueligt, hvis man leder efter en bestemt dims, som man ikke helt ved hvordan ser ud eller hvad hedder (det kan nemlig være svært i deres webshop) – de 235 sider er hurtige at skimme igennem, og man finder hurtigt frem til den rigtige dims.

 

QR-KODER

Det er også dejligt at se, at Goecker har taget QR-traditionen fra vores julekalender til sig – nu i form af en masse “hemmelig” ekstraviden gemt for enden af ens smartphone. Ved stort set alle det største producenter gemmer der sig nemlig QR-Koder, som henviser til videoer, brochurer, aktuelle dagspriser og meget mere – det er skisme fedt!

_D4A3488

 Skal du på QR-kode jagt? – Det kan jeg godt forstå

 

Gad vide om der mellem de mange QR-koder gemmer sig en lille hilsen fra FotoMalia og deres julekalender… det er ikke til at vide 😉

Hvis du ikke lige ved, hvad jeg snakker om med julekalender – så tjek det her

 

VIL DU KIGGE MED?

Hvis du ikke har været så heldig at få besøg af den samme postmand som mig, og derfor ikke har modtaget dit eksemplar af det store por.o… øhh produktkatalog, så betyder det formentligt bare, at du ikke har frekventeret Goecker i helt de samme absurde mængder som mig. Men bare rolig – du kan sagtens få lov at kigge alligevel.

Du har nu to valg muligheder. Besøge en af Goeckers butikker (hvilket altid er top hyggeligt – og dyrt ;-)) eller hoppe ind på dette link og kigge den elektroniske version igennem.

Nå, jeg må tilbage og scanne QR-koder, så jeg kan se om jeg kan finde dagens hemmelige hilsen.

Go weekend – og husk nu lige at smid dit pletskud op i læsernes galleri – det kan ikke passe at Jesper skal med for fjerde gang i træk!

 

 

 

Relateret indlæg

18 Kommentarer

Jacob Almtoft juni 15, 2013 - 12:29 pm

Har også haft stort besvær med kontrol af mundevandet de sidste mange dage… nu har jeg lagt den strategisk så kæresten kan se hvad hun kunne give i fødselsdagsgave 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 16, 2013 - 7:08 am

He he – det var faktisk ikke nogen skidt idé – jeg håber der falder godter af..
.
Hvilken side er det så slået op på?

Besvar
Jacob Almtoft juni 16, 2013 - 8:24 pm

Den med glas selvfølgelig 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 16, 2013 - 8:25 pm

Ha ha – så gætter jeg på at det er det tunge glas der er cirkler omkring?

Besvar
Jacob Almtoft juni 16, 2013 - 9:04 pm

ikke så mange cirkler… kun 3 🙂

12-24 f/2.8
70-200 VR2 f/2.8
200-400mm f/4

Det er da realistiske fødseldagsønsker ikke?

Besvar
Lars Holst Hansen juni 17, 2013 - 11:57 am

12-24/2.8 ? Hvois der menes 14-24/2.8 kan jeg varmt anbefale. 70-200/4 som afløser for min 70-200/2.8 kunne jeg godt være fristet af. Hvis ikke man skulle tage en 80-400 til når man skal være ultralet… 200-400-/4 er noget tung i længden – men når det bære i sidelommen på en stor vandrerygsæk og afbalanceres med en rifel i den ande side går det lige…

Besvar
kim juni 15, 2013 - 7:10 pm

Heh, jeg har læst kataloget, og kan heldigvis sige – og det er helt ærligt; jeg står ikke lige og mangler noget. Jeg har kigget en del på TSE 17 mm, men har fået oplyst af LEE, at der ikke vil blive lavet en løsning, så man kan sætte filtre foran, ligesom på Nikons 14- et-eller-andet. Og så tænker jeg bare at TSE 24 mm’en ikke er vidvinklet nok. Hasselblad er fint, det har jeg haft, og mine billeder blev ikke bedre af den grund, så det kan heller ikke hidse mig op. Jeg tror jeg venter til Canon tager sig sammen til at lave noget lige så godt, og formentligt bedre end Nikons 800E. Så er jeg for alvor interesseret.

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 16, 2013 - 7:13 am

Hej Kim – dejligt at se dig tilbage her på bloggen 😉
.
Fedt at høre at du er godt tilpas i det grej du har – det er jeg i virkeligheden også, men jeg også bare lidt vild med skinnende dimser 😉
.
Ja et D800E ligger da godt til dig, men mon ikke Canon kommer med et tilsvarende – jeg tror i hvertfald at Nikon har solgt helt godt af dem.
.
med hensyn til filterholderen, så var det da et godt projekt for Kasper og hans 3D printer – hvis han altså var til at komme i kontakt med…

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 16, 2013 - 7:15 am

Hmm det er da ikke meget julegas der er tilbage i jer – skal jeg virkelig have fat i Lars Holmgaard før der er nogen der kan knække dagens hemmelige hilsen?
.
Den er slet ikke i en sværhedsgrad der minder om noget i har klaret i julekalenderen..

Besvar
Anja Robanke juni 16, 2013 - 9:08 pm

Jeg jublede også, da det kom ind af døren 🙂 Men puha man skal passe på… det bliver meget hurtigt dyrt 😉 Men klart et lækkert katalog!

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 17, 2013 - 8:34 pm

Ja det kan meget hurtigt blive meget dyrt… Man skal ikke pege på mange ting før man de første 100.000 spir er væk 😉

Besvar
Lars Holmgaard juni 17, 2013 - 9:10 pm

Huha, hvor er det et lækkert katalog… og der er godt nok lang tid til juleaften, men jeg tror ikke engang julemanden helt ville kunne forstå min ønskeseddel når det kommer til stykket. Så, det ender nok med at jeg får en bordskåner igen.

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 17, 2013 - 9:12 pm

JAAA endelig – det er det jeg snakker om Lars… You are the man! 😉
.
Men nu syntes jeg da at kunne huske at du plejer at få grej omkring jule tid – altså på en eller anden måde…

Besvar
Lars Holmgaard juni 17, 2013 - 9:18 pm

Ja, det er jo næsten ved at være en tradition… både det ene og det andet – muhahah! 😀 Og tak!

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 17, 2013 - 9:21 pm

He he he – men i år bygger vi en endnu større maskine som spiser folk der hedder lars…

Besvar
Max Emil juni 17, 2013 - 10:10 pm

Den maskine lyder godt nok smart Brian!! Den vil jeg glæde mig til at se, men der er godt nok lang tid til juleaften, og fotomalia-kalender-start 🙁

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 17, 2013 - 10:17 pm

Sådan max Emil – og godt flettet sammen!

Brian - fotomalia.dk juni 17, 2013 - 10:18 pm

He he og jeg glæder mig også til at se maskinen – he he

Smid en kommentar til os