Ugens billede uge 18

af Brian - fotomalia.dk

Så er vi kommet til søndag, og det betyder som altid, at vi skal kigge lidt på ugens udvalgte – og igen i denne uge er der godter i posen.

Tag et kig!

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

Nogen gange er den første indskydelse altså den bedste, og det var det efter min mening i Jacob’s tilfælde – Jeg kunne meget bedre lide din første beskæring – den giver god plads til skyggen, og giver øjet luft til at go på opdagelse, og den fine struktur i væggen giver noget at kigge på.

Eneste anke jeg har med dit billede er den hvide fli der kommer ind i venstre hjørne – den skal lige croppes væk!

For anden gang i træk, tillykke til Jacob Almtoft.

dsc_7047lille-24c07c11310c4e230ba8f957fd5bccc36e1eec56

Uge 18 – Skater – Jacob Almtoft

 

Sikke en ro og sikke en stemning – super fedt billede Anders. Jeg har ikke så meget at sige til dette billede, jeg syntes det virker, og den lidt “mørke” stemning brænder virkelig flot igennem.

Hvis vi skal fluekneppe lidt, så er det lidt synd, at der er lidt sandbanke med i venstre side – men det er småting

Stort tillykke til Anders!

_mg_5197_2-9035688f201915949e73305bcb5ad2efc2b431b4

Uge 17 – Malene kigger efter horisonten – Anders Bergh

Ugens sidste billede var en svær en, faktisk var jeg længe i tvivl om det skulle være nedestående, eller Jesper Videbæk’s “Havmøller”, og derfor fik min kone lov til at vælge, så endnu engang har vi et billede fra Eric med i ugens udvalgte!

Men denne gang var det altså ikke mig der valgte det 😉 – tillykke til Eric!

img_9267vf800v2-77df7ef37ca20687583a3cbc711d107a21895f19

Uge18-Industrial design (Horsens)-Eric Dufour

Det var ugens udvalgte – tak til alle dem der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

Som sagt, så var det sygt svært kun at vælge tre i denne uge, og derfor vil vi opfordre til, at I tager et kig på hele galleriet for uge 18 lige her – vi mener det, GØR DET!

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=56]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

BILLEDER FOR UGE 19

[nggallery id=56]

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 18

Jeg har de sidste par uger forsøgt at køre et lille sideprojekt med en gruppe frøer der bor meget tæt på mig, og planen var faktisk, at jeg gerne ville have lavet en hel billedeserie med en masse fede billeder. Men desværre må jeg igen konstatere, at jeg er en ret travl mand, og at det tager laaaang tid at lave gode billeder!

Jeg har dog nået at få lavet lidt billeder, og et af dem har jeg valgt som mit “Ugens billede”

_D4A7341(600)

Der er store forandringer på vej – tænk at gå fra at trække vejret gennem gæller til at trække vejret gennem lunger på et par uger…

 

Nå, det var alt for nu, jeg håber I har lige så meget at se til som jeg har lige for tiden… Den næste uges tid kommer formentlig til at stå i forberedelsen tegn – Hvad skal du lave den næste uge?

Relateret indlæg

13 Kommentarer

Jacob Almtoft maj 5, 2013 - 9:05 pm

Uh tak… det gik lidt stærk, da jeg lige kunne nå at få den med. Enig i det med beskæringen, men problemet var faktisk at strække betonstykket… Det har drillet meget at få til at se ordentligt ud, og den hvide flig er en smutter da jeg udvidede canvas… den bliver fluks fjernet fra originalen.

Lader til at ugens tema er “negative space”, store ensartede flader.

Mega fedt billede af haletudserne!

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 13, 2013 - 10:20 pm

Mange tak Jacob..
.
Negativt space er et kraftigt virkemiddel, så pas nu på du ikke overdossere 😉
.
Jeg havde overhovedet ikke tænkt over at det var trukket i, så det har du gjort godt – er det med content aware?

Besvar
Jesper Videbæk maj 6, 2013 - 5:10 pm

Hrumpff – jeg synes ellers i har kørt en fin tradition med, at jeres koner ikke blander sig! 😉
.
Nå, men det er jo 3 super gode billeder der er udvalgt og jeg er især vild med Anders Berghs billede. Det skulle bare lige have haft et ND filter og eksponeres i yderligere 30 sekunder 😉
.
Har du taget de frøæg med hjem for at fotografere? Hvordan er den flotte grøngule baggrund lavet?

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 6, 2013 - 8:04 pm

Det er jeg ked af Jesper – men hun siger at hun altid har ret 😉

Men dit billede er sgu også ret vellykket!

Du skal nok komme til at se mit haletudse projekt 😉

Besvar
Johnny Møller maj 7, 2013 - 9:05 am

Hvor er jeg vild med dine haletudse billeder. Glæder mig til at se mere til dit haletudse projekt 🙂

Endnu engang tre billeder, som på hver sin måde er super fede. Der var vist ikke så mange billeder i uge 18, så har da lige gjort mit til, at det kan blive til lidt flere denne uge 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 13, 2013 - 5:21 pm

Mange tak Johnny… Jeg skal nok ligge flere op.
.
Og fedt at du ville dele – det gør det altså noget sjovere når der er mange billeder at kigge på!

Besvar
Anders Bergh maj 7, 2013 - 5:42 pm

Hov har først opdaget kommentarfeltet nu;( Synes det er super initiativ med denne blog og jeg håber det er ok jeg blander mig her og viser hvad jeg går og roder med ved siden af mit arbejde…. som fotograf;) Tak for kommentarer til mit billed, altid sjovt at høre andres mening!!

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 13, 2013 - 10:18 pm

Tak Anders…
.
Og JA selvfølgelig er det ok at du blander dig – det er jo det der er hele idéen 😉
.
Og igen et dejligt billede..

Besvar
Lennard maj 7, 2013 - 10:20 pm

Har smidt et billede op, men det vises ikke i galleriet:-(……….. ser I lige efter om det er røget på gulvet i maskinrummet.

Besvar
Lennard maj 8, 2013 - 7:34 am

Så er det kommet med – ved ikke om I nåede at gøre noget. Men i så fald tak 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 13, 2013 - 5:23 pm

Den klarede det selv – nogen gange er den bare lidt sløv, men fint at du smed en kommentar!

Besvar
lis Andersen maj 8, 2013 - 7:44 pm

Ups…..Jeg fik ikke skrevet ved billedet “Springvand” at det er fra “uge 19” Sorry! 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 13, 2013 - 5:25 pm

Put skidt, vi kigger på det!

Besvar

Smid en kommentar til os