(T-DaG) Fanget i en iPhone (Jesper Grønnemark)

af Brian - fotomalia.dk

Ja det er ved at være rigtig længe siden sidst, men tro det eller lad være, vi er faktisk klar med et gæste indlæg – JEP T-DaG’s indlæggene er tilbage!

Tag godt i mod denne uges gæst!

 

 

JESPER GRØNNEMARK

Hvad har Red Bull, Coca Cola og Post Danmak tilfælles? – Tja, de har alle ringet til dagens gæst, fordi de var vilde med hans billeder!

Jesper Grønnemark er lige nu et af Danmarks helt hotte navne, når det kommer til actionbilleder indenfor extremsport! Dette understreges i den grad af, at Red Bull sidste år valgte, netop Jesper som en af kun ni fotografer der hvert år bliver trænet på Red Bull Photographer Academy – altså ni fotografer på verdensplan!

Det er med meget stor stolthed i stemmen, når vi endnu en gang har besøg af Jesper Grønnemark!

 

DU HAR ET OPKALD

Idéen stammer faktisk helt tilbage fra da min gode makker Niller tog en iPhone 1 med hjem til mig fra USA – Vi fik idéen om at det kunne være sjovt hvis samtlige kontakter var fanget bag glasset i telefonen når telefonen ringede.

Idéen døde dog hurtigt da det var ret omfattende at skulle fotografere de 600+ kontakter fra hele verden der gemmer sig i min telefon.

Forleden poppede idéen igen op, og nu er jeg igang – jeg er startet med de første fem – så er der jo kun 595 tilbage!

Jeg får stadig et lille smil på læben når en af ovenstående ringer.

 

BEHINDE THE SCENE

Nu siger man jo at et billede siger mere end tusinde ord, så her har i en gennemgang af hvordan billederne er lavet.

Og sidst men ikke mindst, så skal i selvfølgelig også lige se hvordan det virker i praksis

 

Jeg håber i kan lide mit lille bidrag, og håber på at kunne inspirerer andre til at ville lege med!

 

FOTOMALIA SIGER TAK

Vi siger mange tak til Jesper, det er en fantastisk idé, og vi er vilde med resultatet, der er ikke noget bedre end at “lege foto” med kammeraterne – jeg tør godt vædde på at i har haft det sjovt

Som de fleste af jer ved, så hygger vi os også med at lave anderledes portrætter af os selv – det er både underholdende og lærerigt, så vi kan klart anbefale andre at komme igang!

Smid en kommentar til Jesper hvis du syntes om hans billeder – det er god stil, og det kan vi godt lide her på FotoMalia

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Jacob Almtoft december 11, 2014 - 10:01 am

Genialt 🙂

Besvar
Jon Detlefsen december 11, 2014 - 10:28 am

Ja, det er sgu sjovt og genialt. En af de ideer, jeg ville ønske selv at have fået. Måske man skal lave en numse-variant i stedet så…

Besvar
Johnny Møller december 12, 2014 - 7:27 am

Cool idé 🙂 Men det er dælme lidt af en opgave, at sætte sig selv på – pyha! Jon, mon du kan, og har lyst til, at få alle dine kontakter i en numsevariant? Næppe 😀

Besvar
Jon Detlefsen december 16, 2014 - 8:34 am

Nej, Johnny. Jeg nøjes gerne med de kvindelige;)

Besvar
Hanne Nörskau Jensen december 16, 2014 - 8:55 am

Åh altså hvor er det skørt. På den fede måde. Der skal godt nok noget mod til at stille op til sådan et selvportræt. Men dejlig anderledes. Tak for dagens smil.

VH Hanne

Besvar

Smid en kommentar til os