Street kredit

af Brian - fotomalia.dk

Hele FotoMalia teamet er max presset i disse dage, og derfor er det også nogle lidt hurtige indlæg der har været her på det sidste, og det er også en af de hurtige der kommer idag. Meeeen nu er det jo ikke altid at hurtigt er dårligt, og jeg har faktisk glædet mig, lige siden jeg tog dette billede, til at vise det frem her på bloggen.

Hvad er dette

Dagens billede er ret specielt, og det viser noget som man ikke lige ser hver dag – Hvad er det?

Den der gætter rigtigt, og fortæller mest om det vi ser, vinder – jep i gættede det – Street kredit (lad os se om det kan få gang i “The King of Reflections” for ham har vi da ikke set meget til her på det sidste..)

Tja hvad sker der her…

Glæder mig til at høre jeres bud..

Relateret indlæg

6 Kommentarer

The King of Reflections januar 19, 2011 - 5:18 pm

He-he, jeg er her endnu, men jeg var kommet til at reflektere mig selv så pludselig var vi to og vi kunne ikke blive enige om hvem der var hvem, og hvem der skulle gøre hvad. Det gik helt galt da reflektionen tog på arbejde og lod mig blive liggende på akrylpladen …

Dagens billede er af et regnskovsdyr, eller rettere to regnskovsdyr. Og det er ikke en reflektion men derimod en parring. Hvad der kommer ud af det har jeg ingen anelse om, men det bliver vel et, eller flere, regnskovsdyr?

Besvar
Mikkel Christensen januar 19, 2011 - 5:31 pm

Fedt.
Gætter på en bille som er blevet inficeret med et frø, som vokser ud og bliver til et træ.

Besvar
Frederik Overgaard januar 19, 2011 - 9:52 pm

Jeg gætter på det er noget Brian har kreeret i Regnskovens hemmelige kælder.
Det er et eller andet super-dyr, så han kan overtage verdensherredømmet..

Besvar
Lennard januar 20, 2011 - 9:01 am

Super billede – må også tilslutte mig Mikkel, tror også det er et frø som vokser ud af billen – den levende “plantesæk”.
Fedt motiv og helt sikkert ikke noget man ser så tit.

Besvar
Søren Skovsgaard januar 20, 2011 - 6:49 pm

Umiddelbart vil jeg mene det er en øl-bille, der trods sit navn alligevel har fået en øl eller to for mange, og på vej hjem fra byen er blevet lidt svimmel og har således svunget sin lange arm op af det først træ/gren den kunne støtte sig op af.

På den mere seriøse front tror jeg “The king of reflections” er inde på noget af det rigtige. Det ser klart ud til at det ene ben går op af grenen med de røde spidser, men da den forneden forsvinder ud af billedet er det svært at sige om det er en del af billen, og måske en eller anden måde at signalere til en bille af det modsatte køn.

Besvar
Kristian Sørensen januar 22, 2011 - 11:38 am

Nu har jeg jo rigeligt med street credit i forvejen, men man kan vel altid bruge lidt mere 🙂 Så mit bud vil være at det er en svamp der gror på billen….

Besvar

Smid en kommentar til os