iPhone – Kamera…

af Brian - fotomalia.dk

Det er ikke lige idag jeg vil lave en lang og forkromet anmeldelse af dette meget “skrabede”, men effektive kamera, nej jeg vil bare anerkende underholdningsværdien i at have et fornuftigt kamera med sig altid..

Kameraet der altid er ved hånden

Jeg ved at der er blevet tærsket en del på det gamle kliche at “det bedste kamera er det man har med”, og at “det ikke er kameraet, men fotografen der tager gode billeder”, men jeg vil nu alligevel lige give min mening omkring det..

Kameraet der sidder i min iPhone er bestemt ikke “det” bedste kamera, og det komme godt nok også an på opgaven hvor meget kamera, kontra fotograf har af betydning for udfaldet af billederne, men det er nu fedt at have et fornuftigt kamera ved hånden altid. – og ja det er der en klar styrke i, ikke at det, overskygger godt grej 😉

Billeder

Det her indlæg kommer sig egentlig af at jeg kedede mig igår da jeg havde en opgave i en rideklub – det udløste at jeg tog dette billede, og det fik mig til at tænke over hvor fedt det egentlig er at have sådan et lille kamera med sig altid, og hvilken “styrke” det giver at man kan være kreativ når det rammer en..

Nej billederne er ikke i samme kvalitet som med et D700 med lækker glas, men det er sjovt at lege..

Pokal i rytterstue

“Vinterfugel” på mormor madres

Venter på færgen igen igen…

Bark

Tja det er nok ikke fotokunst på et højt plan, men det er egentligt heller ikke det der er min pointe, det er bare sjovt, og lærerigt at øve sig kreativitet!

Beklager Mikkel – jeg skal nok snart poste nogle “fede” billeder igen 😉

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Catarina januar 18, 2011 - 2:56 pm

Jeg leger også med kameraet i min mobil og som du skriver, så er det ikke verdens fedeste kamera, men der er sjovt at lege med sammen med se mange fede apps der er. 🙂

Besvar
Mads januar 18, 2011 - 7:37 pm Besvar
Mikkel Christensen januar 18, 2011 - 11:57 pm

Haha. Synes sådan set at billede 1 og 2 er ganske udmærkede. Jeg kan godt lide at størrelsen af hesten snyder noget i billede 1. Billede 3 der synes jeg dog at himlen ser mærkelig ud, skyerne ser også noget “pixelerede” ud. Jeg havde selv fornøjelsen af at sidde og gennemgå en masse gamle festivalbilleder taget med mit skod-lommekamera og prøve at gøre dem bare lidt interessante vha. photoshop, og det var egentlig ganske lærerigt. Så den gamle kliché er helt rigtig efter min mening.

Besvar

Smid en kommentar til os