Ugens billede 2011

af Brian - fotomalia.dk

Så prøver vi lige igen, de sidste to år har jeg kørt med et “levende” galleri, som jeg har valgt at kalde for “ugens billede”.

Året er 2011

Okay det var en mærkelige overskrift, men jeg kunne ikke lige finde på andet… Okaayy

Sidste år kom jeg kun til uge 42, også ved jeg ikke helt hvorfor jeg stoppede, men i år har jeg tænkt mig at gøre et forsøg igen.

Jeg har de andre år givet mig selv lov til at bruge billeder fra arkivet, og det vil jeg også gøre i år, for på den måde får jeg kigget lidt i gemmerne, og fundet nogle billeder som måske ville være glemt. Jeg vil dog helst at det er nye billeder hver uge.

Hvorfor?

tænker du måske? – Jeg syntes det er sjovt, også holder det mig igang, udover det så har jeg flere gange oplevet at jeg tænker mere kreativt, når jeg ved at jeg SKAL ligge noget op hver uge – jeg arbejder åbenbart bare bedst under press. Jeg syntes det er en fed proces og på et tidspunkt, kunne jeg godt tænke mig at gøre det samme, men så bare med et billede om dagen – men det er nok næsten dømt til at gå galt lige nu..

Jeg syntes det er en fed måde at blive bedre på og jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme..

Uge 1 og 2

Ja nu starter jeg jo allerede med at være bag ud, så nu får i lige billederne fra uge 1 og 2 – uge 3 får i sidst på ugen..

Uge 1 -På juleferie i Hals, havde jeg lige 3 minutter til at lege med Nikons 16-35mm f/:4 VR (der kommer en test) og mine ND grad filtre, inden vi skulle med færgen til Egense.. Landskabs billeder er genenrelt ikke min ven 😉

Uge 2 – Som projektleder går en stor del af min tid, med at  – ja lede de projekter som vi har gang i i Randers Regnskov, og derfor kommer der selvfølgelig også en del billeder fra denne del af mit arbejde.

Jeg er glad for jeg er kommet igang med ugens billede igen, og jeg håber at i vil følge med, og gerne komme med spørgsmål eller kommentare til billederne efterhåndend som de komme op uge for uge.

Jeg håber også at der er et par af jer derude der vil tage udfordringen op og lave jeres egen “ugens billede”

I kan finde galleriet her

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Mikkel Christensen januar 17, 2011 - 8:25 pm

Godt at ugens billede er tilbage, jeg undrede mig også over hvor det var blevet af.
Synes dog de to billeder her er lidt kedelige ifht det du plejer at diske op med!
Var forøvrigt i regnskoven i dag! Det var sgu sjovt nok. Tror sagtens jeg kunne bruge en hel dag der. Havde også fornøjelsen af en abe der hoppede ned på ryggen af mig. Synes dog ik jeg så noget til dig til trods for en større opstilling af reflektorskærme osv.
Men jeg kommer helt sikkert igen en anden gang.
Nå jo, en enkelt skuffelse! Der må gerne være lidt flere løsslupne slanger i slangehuset. Og hvad med nogle plasticslanger der falder ned rundt omkring og skræmmer diverse kvindfolk med sarte nerver?

Besvar
Brian januar 17, 2011 - 9:25 pm

Hej Mikkel,

Dejligt at høre at du havde en god dag, og det var da en mulighed med plastik slangerne.. Der er omkring 30 slanger i slange templet, men det er ikke altid nemt at finde dem alle 😉

Jeg har været ud af huset hele dagen, så det er nok derfor du ikke så mig, jeg kom dog lige et smut tilbage ved 15 tiden, og så godt at der var en anden fotograf igang..

Jeg skal nok se om jeg kan diske op med noget bedre til næste uge 😉

Besvar
Mikkel Christensen januar 17, 2011 - 10:22 pm

Hehe nej de er da godt gemt så.. Jeg så kun 2 + 1 frø udover dem der var hegnet ind. Men havde heller ikke så meget tid tilbage på min p-billet da jeg nåede dertil. Jeg glemte forresten at spørge omkring den hvide slange, vidst nok en pyton. En stor en i hvert fald…
Er det pga den skifter ham at den er hvid eller er det en “albino” slange? Mht til næste uges billede så vil jeg da foreslå et nyt billede af tapirungen, den kunne jeg ikke finde nogen steder. Så måtte nøjes med dit billede af den 🙂

Besvar
Jesper Elgaard januar 17, 2011 - 8:32 pm

Det billede fra Uge 1… Nøj, det er lækkert!
-Jesper

Besvar
Brian januar 17, 2011 - 9:25 pm

Takker 😉

Besvar

Smid en kommentar til os